• Infinity
    17.1k
    Nakon sto smo postali bolnica, veseli pogledati i povijest ozljeda kod Galesica i Taylora.

Galesic tek jedna ozljeda i oporavak od svega cetiri dana, te propustanje jedne utakmice.

Taylor je imao cetiri povrede i oporavke ukupno dva mjeseca. Propustio je 11 utakmica. Za igraca s 27 godina to je nista.
  • Zagi
    8.8k
    Rekao bih da oni jedino mogu uskočiti u kopačke Stojkovića i Kačavende, a njih dvojica bi trebali uskočiti u kopačke Baturine i SučićaIzet Hajrović

Vrba će biti bolji od svih ovdje navedenih.Nikakve hijerarhije i gluposti.
    Teren i nek se bore (za Vrbinog partnera).
  • Dani Olmić
    700
    Imam neki osjecaj da na staru godinu pada objava prvog transfera zimskog prijelaznog roka. #dajboze
  • NORTE
    13.1k
    Možda čak budem toliko sretan da ću maknut ovu profilnu.Maxova dijagonala

Dobra ti je profilna.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    nadam se da će na njoj bit dodano
    GNK Dinamo Zagreb 150 120-20-10
    :cool:
  • Žan
    287
    Pa s tobom je uzalud u ikakvu raspravu ulazit, samo si ponovi pitanje na glas par puta Brodic ili Haller? Pa ti se decko bodes.
  • badjibadara
    4.3k
    Imam neki osjecaj da na staru godinu pada objava prvog transfera zimskog prijelaznog rokaDani Olmić

Rekao je Manenica - "kroz par dana", tako da od danas mozemo ocekivati pojacanja.
  • modri-kibic
    161

Svakako od sutra kada počinje prijelazni rok :chin:
  • Dalibor
    10
    Situacija oko Galesica se komplicira. Dinamo jos nije poslao sluzbenu ponudu, a na Rujevicu je sletjela puno jaca ponuda izvana.
  • GOAT
    1.5k
    a na Rujevicu je sletjela puno jaca ponuda izvana.Dalibor

Miško i ono njegovo :lol:
  • E46
    953
    Nema tu bas neke puno filozofije, ti ako si sportski direktor i odgovaraš za rezultat i sportsku politiku kluba, logicno da ces dovesti trenera koji tebi leži koji ce igrati nogomet kako ga ti zamisljas i naposljetku ti ces mu dovest pojacanja koja ti zelis i mislis da ce se uklopiti u stil kojim bi htio da tvoj projekt ide. Neces ti uzet posao sportskog direktora pa dovest trenera i onda u dogovoru s njim dovodit igrace(mozes i tako, ali je veca sansa da se desi ovo sa Bjelicom). Ovako, ti složiš ekipu sa trenerom kojim zelis, prodju pripreme krenu natjecanja i onda se već vide obrisi tvog rada i na koncu sam si odgovoran ukoliko podbaciš i zna se sto slijedi. Da rezimiram, nisam ni ja zadovoljan ni 1% sa nasim sportskim direktorom i tvrdim da je neznalica koja pojma nema o nogometu, ali isto tako dat cu mu sansu u svojim ocima da ispravi stvari jer prakticki nije ni imao slobodu odabira trenera po volji kao i nekih igraca, dakle nek ovaj rok poslozi kako misli ako kojim slucajem zajebe i izjebe Dinamo za prvenstvo ja cu bit prvi koji ce trazit da mu padne glava s funkcije.
  • rioda
    6k
    na Rujevicu je sletjela puno jaca ponuda izvana.Dalibor

Možda je to neki zakašnjeli mail s ponudom za Pašalića
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    u jbt nije valjda opet neimenovani premierligaš...
  • don
    9k
    Situacija oko Galesica se kompliciraDalibor

Galešić je za 2 dana u Dinamu, odnosno Zagrebu
  • Orc123
    9.7k
    Taj Misko je jedno veliko ....... , ima puno epiteta za iskoristiti, tako da vam dajem na izbor....zasigurno ne mozete pogrijesiti....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions