• Sajla
    6.4k
    From Italian Cannavaro, a surname derived from Sicilian cannavaru (“one who handles cànnava”).
    cànnava (sicilijanski) - konoplja

Fabio - This masculine name has Latin roots (Fabius), coming from the words faba and fabis. Translating to “bean grower” or “bean farmer”.

Uzgajivač graha iz obitelji koja hendla konoplju. Grahorko Konopljaš? Možda može reći koju pametnu i za održavanje terena? Dvije muhe jednim udarcem...

sorry, bježim u glupe teme jer mi je lagano zlo od ostalog kaj se može (čitaj - mora) pročitati na zoni...
  • Boycie
    1.7k
    Samo je jedan u pozi drzanja trofeja.

IMG-20241230-WA0017.jpg
  • Sava Krpa
    384
    Hm, vec ko klinka sam imala fetis na stopereMarley

Da li je Giorgio Chiellini ušao bar u uži izbor?
  • ruicosta
    194

Schifo u prajmu ga je zakopao
  • Odani Zgd
    12
    Treneru podrška naravno,al iskreno razočaran sam odabirom.S nekakvim talijanom ići "ganjati-7"koji ne poznaje našu ligu,situaciju u klubu,sam klub,igrače mislim da je suludo.Prvi kiks,Dinamo ide na -10 i mislim da će to biti kraj.Ma koliko ga kritizirali,nevolili,mislim da bi Čačić kao vatrogasno rješenje do kraja sezone bio najbolji izbor,kao i prije dvije god kada je spasio prvenstvo.Mislim da bi lik lagano preokrenuo prvenstvo.A onda u ljetnom roku probati dovesti jako trenersko ime....
  • NitkoBitan
    21.4k
    .S nekakvim talijanom ići "ganjati-7"koji ne poznaje našu ligu,situaciju u klubu,sam klub,igrače mislim da je suludoOdani Zgd

Cannavaro je bio Maricev izbor ali je na kraju izabran Bjelica. Cisto sumnjam da od tada nije popratio Dinamo i ligu, pogotovo vidjevsi kakva je rezultatska situacija.
  • Droljo
    10.4k
    Tebe vidim kao jednog funkcionera kluba, koji sudjeluje u odluci vezane za dovodenje novog trenera, doma kuhas pivo, a omiljeni kolac su ti ruske kape/šubare.jedan u nizu

Šubare kraj onog kaputa?
  • Jos-Optimus
    3.6k
    Cannavaro će biti naš pun pogodak, očistiti će i riješiti odnose u svlačionici, nogomet ima u malom prstu i naginje ka nogometu koji je u našem DNK. Majku mu milu, stalbo plačemo kako se vrte ista imena i kada kobačno odemo u smjeru da odaberemo nešto svježe odmah je nastala panika. Nešto je pokazao, mi vjerujemo u to, možda baš mi budemo njegov veliki početak. Bit će Fabio top, rezultate koje smo imali u HNL na polusezoni može i moja pokojna baka ostvariti, a Bjelica je pogubio uzde s igračima i to se moralo riješiti
  • Mali Zeus
    14.8k
    Najvažniji prvi korak mora biti da ne titra jajca senatorima i da ne igra nitko tko mora i tko je van forme.
  • Droljo
    10.4k
    plačemo kako se vrte ista imenaJos-Optimus

To ja nemrem verovati. Jebote ovod se pada u nesvjest kad probamo nešto novo a u komu kad izvrtimo stara imena. Ja to fakat ne kužim.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Evo jedan gore kaže Čačić kao vatrogasno rješenje. :D :D

Znači otkad znam za sebe Dinamo vrti ista imena i svako malo je neko vatrogasno rješenje i trener koji 'poznaje klub, HNL' i još ak živi blizu stadiona tim bolje.
  • Danko
    1.3k

Lako je to reć, al svi znamo da igračima nije problem izbušiti trenera da dobije otkaz.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Igracima nije problem izbusit samo onog trenera iza kojeg uprava ne stoji.
    Prvo i osnovno sto bi klub trebao napravit i prije dolaska Cannavara je napunit tu famoznu senatorsku sobu betonom. Zazidat je i ostavit kao trajni podsjetnik da niko nije iznad kluba, iznad svlacionice.
    Ristovskom nikako ne produzivat ugovor.
  • San Lorenzo
    18.2k
    nogomet ima u malom prstu i naginje ka nogometu koji je u našem DNKJos-Optimus

Baci linkove na utakmice koje si pogledao, volio bih i ja vidjeti taj nogomet Fabia Cannavara kojeg svi odjednom dobro poznaju...dvije-tri utakmice, nemoraš više.
  • Jurki
    14k
    Ne zalim za Bjelicom, imal je stvarno lose rezultate u Hnlu, puno glupih odluka. Jbg.
    Mislim da nitko nije presretan sa izborom trenera koji ima malo trenerskog staza.
    Ali isto tak kaj znaci trenerski staz, imaju ga svi nasi bivsi treneri pa opet ista stvar.
    Sve je to na kraju teska kocka i mozemo se samo nadati da smo se okladili na pravu osobu.

Malo kad sagledamo stvari hladne glave, ovo moze biti top ili flop. Nema trece.
    Uvek tvrdim da se Dinamo treba okrenuti stranim trenerima, al trenerima od kojih znas kaj ocekivati.

Žabar je teska nepoznanica i to me najvise muci u cijeloj prici.

Vrijeme bu pokazalo kaj smo napravili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.