• vjeko1701
    11.2k
    Mislim da ovo razmišljanje sumira toksični Dinamov navijački pukPaggini

Samo onih kojima je osobna agenda dokazati da je ovo loša uprava. Kaj neki i dokazuju pričama kako su još iz doba prije izbora pričali određene stvari. Ponekad imam osjećaj da bi neki radije da Dinamo propadne samo kako bi ispali u pravu.
  • jedan u nizu
    10.5k
    Ponekad imam osjećaj da bi neki radije da Dinamo propadne samo kako bi ispali u pravu.vjeko1701

Nemoj tako, oni samo imaju drugacija misljenja :roll:
  • Maki85
    117
    Možemovci u Dinamu su najniža teorija zavjera, da ih ne nazovem gorim riječima i sankcionirat će se bez priloženih dokaza.

A dokaza, eto, nema osim famozne šubare koja nije dokaz ičega.
    Paggini

Ne kužim kak je ovo teorija zavjere kad je Goran Đulić član stranke, imaš ga na njihovim stranicama. Pavličić Bekić je rekao u podcastu da ih podržava i glasao je za njih, ne znam je li član. Naukovićeve šubare ste se uhvatili, što može biti čisto turistička fotka koju bi bilo tko okinuo na putovanju u Rusiji, ali ono što je bitnije je da je imao onaj zeleni dodatak na fejs profilnoj "glasam za možemo". Isto u nekom podcastu, Marija Selak Raspudić je govorila da je njegova pivovara glavno mjesto sastanaka Možemovaca gdje se o bitnim pitanjima odlučuje, a ona zna tu ekipu jer je s filozofskog.
    Ne vidim da bilo tko što skriva, ne radi se o nekoj mafijaškoj tajnoj organizaciji, već o legitimnoj stranci koja već neko vrijeme ima skoro 10% na nacionalnoj razini i na vlasti je u glavnom gradu. Svatko ima pravo na svoj stav i podržavati stranku koju želi.
  • Jaro
    8.6k
    bome, krenuo je u Sopa poteze sa zamjenama nakon pol sata da se spasi katastrofe doma od Newcastlea...
  • jedan u nizu
    10.5k
    Ne vidim da bilo tko što skriva, ne radi se o nekoj mafijaškoj tajnoj organizaciji, već o legitimnoj stranci koja već neko vrijeme ima skoro 10% na nacionalnoj razini i na vlasti je u glavnom gradu. Svatko ima pravo na svoj stav i podržavati stranku koju želi.Maki85

Pa evo sam si si odgovorio.
    Sasvim je legitimno da nacionalna stranka koja ima 10% podrske u RH (a ocito najvise u Zagrebu), ima i nekoliko pobornika te stranke u dinamu.

Ako idemo brojati skupstinare i zaposlenike dinama i njihove politicke preferencije dosli bi do (karikiram) 25 koji glasaju za HDZ, 15 za SDP, 6 za Mozemo, 4 za DP i 2 za Fokus.
    Zasto onda nebi pricali da je HDZ u klubu?
    Ili da je SDP u klubu.
  • masacusec
    4.3k
    Ne kužim zašto je za čitavu situaciju meritorna politička pripadnost pojedinih članova Izvršnog odbora Dinama. Čista malicioznost u nepronalaženju argumenata protiv istih tih ljudi i njihovog djelovanja!
  • Omake
    4.6k
    on bi mnogima bio odličan izbor jer mu je prvi potez u Sportingu bio izbacivanje Ristovskog iz momčadi.
  • Chempers
    420

Baš si me dobro nasmijao, zar stvarno treba "traziti" argumente protiv tih ljudi nakon svega što su napravili za ovih pola godine? Argumenti sami iskacu iz pastete, slazem se da je vađenje politike potpuno nepotrebno. Dovoljno su rekli o sebi sportskim politikama koje provode i rezultatima.
  • masacusec
    4.3k
    drago mi je da te zabavljam!
    Pa nemaju "loše rezultate" zato jer su članovi jednog možemo-a!!!
  • ElDorado
    1.2k
    Đulić je u skupštini ili di već kao predstavnik Grada. A bitna stvar je da politike u klubu NEMA. Zaboravilo se kak je smrad vodio igrače da daju potpis HDZu?!
  • Mali dioničar
    16.5k
    Đulić je u skupštini ili di već kao predstavnik Grada.ElDorado

Đulić je jedino u odboru za stadion.

Kako vam nije glupo lupati tako bitne stvari. Možda je u Skupštini, možda nije. Uopće nakon svih rasprava ideja da Grad ima osobu u Skupštini.

Glavno da se stisne enter.
  • Nolifer
    9k
    A dobro ako nije nije, samo ne znam kaj onda radi na njihovoj stranici, il je to neki drugi, ali oke nema politike u klubu... valjda...
  • OBIGB
    648

Članski dan nije bio pro forma…

Stvari koje si dalje naveo, više su stvar ostvarenog/neostvarenog cilja ili postavljanja procesa itd…I tu dolazimo do poante, filijala, tereni, procesi, vizija skautske sluzbe itd…

Tu vise govorimo o tome da neko zna ili ne zna, a ne da laže ili ne laže… a spuštanje na razinu pandura i njegovih spinova, besmislica i nema nikakvog temelj
  • OBIGB
    648

Jučer, u jutarnjim satima, vodio sam raspravu na drugu temu, ali ista problematika.

Čemu to možemo nemožemo povlačenje po forumu?

Jel to opet neka nevidljiva ruka crveno-zelene-lubeničarske agende koja upravlja procesima i u naš voljeni klub uvodi anarhoneoliberalnokriptokomunističku agendu gdje će oni likovi kaj krpaju teren na poluvremenu nosit suknje i čarape s duginim bojama te će to pridonjet rastakanju identiteta započetog s legendarnim i opjevanim trećim dresom?

Besmisleno i žalosno. Ja sad ovo tjeram do totalne trivijalizacije, ali nemam izbora nego se uklopit u ovaj cirkus. Tradicija je postavio sažeta pitanja, na koja nema odgovora, po pitanju ove problematike.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Ne kužim zašto je za čitavu situaciju meritorna politička pripadnost pojedinih članova Izvršnog odbora Dinama. Čista malicioznost u nepronalaženju argumenata protiv istih tih ljudi i njihovog djelovanja!masacusec

Meritorna je mamićevcima. Vrijeme je da se stvari nazovu pravim imenom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.