• Davieboy86
    318
    Slazem se sa Mirom. Dosta je paranoja vise. Aj sad na transfere i shizofreniju
  • rioda
    6k
    Jedan od navedenih pluseva je u drugu ruku i minus- to sto je stranac. Talijan i zna talijanski vjerojatno samoMiro Vugrinec

Govori i engleski, tražio sam baš neke videe da vidim kakav je s engleskim :grin: Nije da ga rastura, kao i puno Talijana, ali se bez problema može sporazumijevati na engleskom tako da komunikacija ne bi trebala biti preveliki problem.
  • austrijanac
    4.9k

Sreća da smo Šutala prodali, taj se pak nebi nikak razumio s njim....
  • Davieboy86
    318
    Ma ide engleski perfekt. Bolje od Bake Sliskovica kako god okrenes….

• ElDorado
    1.2k
    poceo je ludovati sa selekcijom igraca i prelaznim rokom
  • superhik
    11.9k
    Po meni potrebno je napraviti nekoliko poteza kako bi se klub ustabilio:

Remont sportskog sektora - sportski sektor je već sad podbacio. Već sad smo pretplatili obranu duple krune za najmanje tri puta. Tri trenera u tri mjeseca, -7 od konkurencije koja nema za kikiriki, klub kao što je Celtic i ono što je pokazao trebala je pobijediti B momčad...

Dovođenje iskusnog COO-a - već sad je jasno kako su poslovni procesi u klubu jako loši. Posebno oni vezani uz finalnu izvedbu. Gotovo ništa iz kluba što je izašlo u zadnje vrijeme nije izašlo bez neke greške. Čak i običan A4 papir kojeg dobiješ u pošti za produljenje članstva nije mogao proći bez greške.

Marketing, PR, prodaja - ogroman potencijal koji nije iskorišten. PR - Zadnji gaf sa sazivanjem tiskovne u noći izbora, dok još nije završena sjednica IO i dok ti novinari sjede u pressu i čekaju početak tiskovne, ti izbaciš objavu na službenom kanalu. To ne rade ni najveći amateri.

Prije tjedan dana daš izjavu kako je izvještaj sportskog sektora i trenera bio zadovoljavajući, uključujući i HNL i onda za par dana smijeniš trenera zbog HNL rezultata.
  • Marc
    261
    Bio sam za Bjelicu, ali isto tako nažalost on se je negdje putem već duže vrijeme pogubio… (kao da je nešto psihički slomilo, možda i onaj poraz od Shakhtara u zadnjoj minuti u LP), hvala mu na svemu za mene je i dalje jedan od najuspješnijih trenera u zadnjih 30 godina.. ugl ne želim pisat neke teorije zavjere al cijelo vrijeme mi čuči pitanje zašto se toliko igrača ozljedilo pa i Petković pa i Mišić koji su trebali pauzirat kratko da bi na kraju ipak bili out do kraja pokusezone… to je jedan od misterija, a možda su i namjerno s tim odugovlačenjem potkopavali Bjelicu, jer očito da kemija u svlačionicu nije bila baš na raznini… velim nije teorija zavjere nego eto razmišljam na glas.. što bi sve moglo biti… ugl nisam skroz zadovoljan Cannavarom ali eto.. treba na kraju krajeva dati podršku i nadat se da ćemo se izvući iz ove lude situacije.. mislio sam da se prošla sezona ne može ponoviti ali eto na kraju ispada ova još turbulentnija.. i ovi što zazivaju povratak “Glave” itd. Jazavci jedno pitanje za vas.. tko je bio na čelu kluba kad smo igrali ligu za bedaka.. jazavci šutili ste kad se sramotilo protiv Lyona, itd… zato psst a upravi treba dati mir i podrsku premda i za nju imam par pitanja (to pripremam poseban post ovdje, pa ću vidjet da li ću objavit).
    LP
    Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Dr Hofmann
    2k
    O Bože dragi, jel moguće da je netko javno napisao da vjeruje Kreši Antoliću...I onda se kaže pustite Mamića, nije on više u klubu.

Ma nema puštanja, to smeće sa svojim klošarima i uhljebima je neizmjerna štetočina. Pa jel stvarno netko misli da je taj egomanijak samo tako podnio poraz? Više vrijedi pun Sjever protiv Šibenika sad nego sto Mamićevih godina u Dinamu. Ne znam više otkud bi krenuo, taj klošar je pokušao uništiti i klub i grupu i nije birao sredstva.

Fenomen mi je na da ovim prostorima ljudi zovu nekog šefa/nadređenog ,,Gazda". Riješite se više tog kmetskog, podaničkog mentaliteta. Za mene bi to trebao biti Dinamo, dosta diktatora.

NEMA PREDAJE
  • Captain America
    19.2k
    ali sa potpunom sigurnošću mogu reći da ne navijaš za DinamoPaggini

Veći sam navijač Dinama od 90% forumaša ovdje. To ti je tako kad ne gledaš na svijet kroz ružičaste naočale i slijepo slijediš ono što ti serviraju. Dovoljno mi je vidjeti koliki mi se javljaju u inbox i što misle o svemu ovome, ali ljudi se ne žele javno svađati i trpiti uvrede i kritike.

Imao si sramotnih ekskurzija, ali ovo je jedna od većihPaggini

Jesam li ja uvjeravao ljude kako Dahl nije nikada bio opcija? Jesam li ja davao podršku Bjelici nakon sramotno kratkog sastanka IO, a onda ga bez objašnjenja smijenio par dana nakon? Jesam li ja organizirao članski dan pro forma na kojem sam bacao floskule? Jesam li ja okrivio Jakirovića za ljetni prijelazni rok, a klubu blizak novinar 2 mjeseca ranije kaže da mu nijedan traženi igrač nije doveden? Jesam li ja tražio za Sučića smiješnih 10 milijuna eura, a onda novinarima pričao kako je veći talent od Baturine za kojeg tražiš 25 milijuna? Jesam li ja označio filijalu kao krucijalnu stvar za budućnost kluba? Jesam li ja pričao da se okrećemo mladim domaćim igračima pa sam propustio dovesti Šotičeka?

Nitko im nema razloga vjerovati kad kažu da je danas ponedjeljak, a ne neke ozbiljnije izjave.
  • Haza
    7.3k
    Ali nije neki bezveznim klinac da je samo preko veze u Dinamu.plavi devet

Nekad ti poznanstvo nečije i povezanost bude uteg u karijeri. Tako je i Borni Barišiću više bio uteg stari nego poguranac.
    Ne bi više o toj temi, private sam poslao kolegi Papastrumpfu sve što sam mislio, nisu sve stvari za forum.
  • Captain America
    19.2k
    A najodvratniji su ovi koji na račun Dinama pokusavaju steci politicke bodove pred izbore poput onog ljigavog Goluže.ElDorado

Goluža je dinamovac. U kancelariji visi Dinamova zastavica tako da po krivom čovjeku udaraš.
  • ElDorado
    1.2k
    pa zato sto je dinamovac jos i gore. Broji dane kad ce on valjda kao gradonacelnik pomesti demokratski izabrano vodstvo kluba. Divota. Udaram bas di treba. Jer za mene je Dinamo iznad svih jebenih politika i ideologija a taj narativ da su možemosi preuzeli klub je naprosto debilan.
  • austrijanac
    4.9k

Ok nemaš razloga njima, ali imaš razloga vjerovat Antoliću koji je godinama udarao po našim navijačima, spletkario, muljao i varao gdje god je stigao?

I
  • Captain America
    19.2k
    taj narativ da su možemosi preuzeli klub je naprosto debilanElDorado

Miru čije objave imaju težinu su banirali kad je spomenuo sektu u kontekstu Dinama prije par tjedana. Samo naivan čovjek misli da bi bio skinut Mamić i provedeni izbori bez "poguranca" politike.

Antolić više nikada neće raditi ništa u Dinamu. Sumnjam da baš s nikim nije ostao u dobrim odnosima i da mu ne cure informacije iz kluba. On je potpuno nebitan faktor za funkcioniranje kluba i nema razloga lagati za razliku od vodećih ljudi. Pogotovo u svjetlu svega o čemu smo mi ovdje raspravljali već tjednima ranije.
  • Laugreano
    2.8k
    Vjerojatno visi i tebi, pa opet kad seciram tvoje upise, te ne smatram dinamovcem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.