• Haza
    7.2k
    Ova uprava i ona uprava nemaju bas nikakvih dodirnih tocaka i ta spika sposobnosti/nesposobnosti je samo izlika za podmetanja.ElDorado

Imaju jednu dodirnu točku, Darko Podnar, član Uprave u ovom i prošlom sazivu Uprave, do jučer je to bio i Hrvoje Tomičić, treća je Marko Marić, kojeg je imenovala Vlatka Peras. Mogao bi nastaviti, dovoljno je ovdje stati...
  • emilperska
    7.4k
    Nijedan Dinamov SD nije osvojio toliko bodova u LP. Bit će upisan zlatnim slovima u povijesne knjige Dinama.Paggini

Zajec je kao trener 98' uzeo 7 bodova, a kao SD paralelno 8. Ovo ti otpada. A SD je bio i sezonu iza kad se uzelo 5.

Usporedba povijesne važnosti Bjelice kao trenera i Marića kao SDa je ruganje. Valjda trolaš. Nadam se da trolaš.
  • Paggini
    31.4k
    Usporedba povijesne važnosti Bjelice kao trenera i Marića kao SDa je ruganje. Valjda trolaš. Nadam se da trolaš.emilperska

Provociram da, u smislu da pokažem kako je lagano izokrenuti narativ u jednom smjeru, potpuno ignorirajući sve ostalo što ne paše narativu.

Jer Bjelica nije trener koji ima najgori skor u povijesti HNLa, nego je trener s rekordnim bodovnim učinkom u LP.

Isto možemo reći i za Marića, jel.
  • ElDorado
    1.1k
    Marića je doveo Šimić koji je tu bio ispred navijača. Ostale se riješavalo. Ako je Podnar jedina dodirna točka onda nisi shvatio suštinu.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Smiješno mi je da su se do jučer izvlačili xG-jevi da se pokaže da je igra znatno bolja od rezultata, da bi se sad okrenulo na sirove brojke i kako je Bjelica u potpunosti zaslužio otkaz...rezultatskih argumenata za otkaz nesumnjivo ima, ali argumenata za postavljanje trenera bez ikakvih referenci, i to kad smo u situaciji da lovimo 7 bodova zaostatka - nema.
  • Paggini
    31.4k

Pa evo, kao jedan od xG argumentatora, još uvijek mislim da je igra naprijed bila dobra i da je bilo malo više koncentracije/sreće, dobili bi i Osijek, Istru, Belupo i Goricu, te Monaco u LP.

Hajduk, Rijeka i Lokomotiva su sumraci nogometa bili.

Isto tako sam i mislio da je Bjelica trebao dobiti pripreme i pojačanja koja su se najavljivala.

A zaključno mislim da nije dobio otkaz zbog rezultata ma šta god pričali javno i dogodio se potpuni raskid odnosa u klubu gdje je otkaz jedina smislena opcija.
  • tp1997
    749
    Oprosti, ali nije li to za Zeku istina? Kao predsjednik na clanskom danu nije rekao gotovo nista, niti ga je bilo sinoc.

Ja kao clan koji je glasao za listu ciji je bio "nositelj" nisam bas siguran koja je u klubu uloga predsjednika kojemu sam dao glas
  • ZrnTSCHeZ
    593
    Bjelica se oglasil klasičnom PR floskulom zahvale...ništ zanimljivog, nema ni natruhe nekoj pikanteriji o pozadini razlaza.
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    A što bi trebao napisat? Baš se na lijep način oprostio od Dinama, Neno hvala! :heart:
  • ElDorado
    1.1k
    gle Zeko što ga ima manje to bolje. Tak ja razmisljam. Zeko nikad nije bio elokventna osoba i tesko je sastavljao smislene recenice pa mu se omakne kao da nesto kritizira novinare a zapravo se samo nespretno izrazava. Mislim da je to prije svega razlog njegovog nepojavljivanja a ne neko skrivanje. On je predsjednik i ne treba objasnjavati odluke za koje su odgovorne druge osobe ili tijela kluba. Ne vidim u tome stvarno nikakav problem. Za mene je on prije svega simbol.
  • NORTE
    13.1k
    Gospodin Marko Marić zahvaljujući svojim znanjima i vještinama je klub uveo u nikad bitniju Ligu prvaka i zaslužan je za rekordnih 8 bodova u LP. Nijedan Dinamov SD nije osvojio toliko bodova u LP. Bit će upisan zlatnim slovima u povijesne knjige Dinama.

:)
    Paggini

Ovo nije ni za zajebanciju.
  • superSantos
    3k
    Ja kao clan koji je glasao za listu ciji je bio "nositelj" nisam bas siguran koja je u klubu uloga predsjednika kojemu sam dao glastp1997

pa pročitaj statut, šta ti teško
  • Captain America
    19.1k
    "Osvojit ćemo naslov unatoč upravi!"~Profa :clap:
  • Dinaminjo
    1.1k
    Mogli smo malo pricekat, mogao bi Amorin biti slobodan
  • Paggini
    31.4k

Ako osvojimo naslov, unatoč upravi je.
    Ako ga izgubimo, zbog uprave je.

Mislim da ovo razmišljanje sumira toksični Dinamov navijački puk
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.