• ElDorado
    1.2k
    sori stari ali ti u svrmu vidis nekakvu zavjeru. Izbori su bili demokratski i s tolikom vecinom dobijeni da tu bas nikakvih poguranaca nije trebalo. Konacno u Dinamu nema nikakve politike a bilo je ohohoho u doba krimosa.
  • Tradicija bunta
    7k
    Psi laju karavane prolaze. Nadjite jedan konkretan primjer u kojem klub pogoduje nekoj politickoj opciji, jednog politicki aktivnog covjeka u bilo kojoj strukturi i jednu crtu i zarez ideoloskog propagiranja u stranacke i politicke svrhe, a da one nisu u skladu s tradicijom i vrijednostima kluba. Za sada niste dobacili dalje od Naukoviceve ruske subare i profila na fejsbuku prije pet ili deset godina. I tebi i slicnima ostaje da smrdite po internetu, kao sto si ti po zadatku ovdje ne da kritiziras nego da manipuliras, obrces i izvrces i vodis neke svoje ratove.
  • jedan u nizu
    10.5k
    zona ce biti bolje mjesto kada kapetan zaspan dobije trajni ban :heart:
  • Nino Bule
    15k
    Tresete se i banirate miru i captaina jer su oni prokužili da je u klubu produžena ruka SPC-a, ocekujem u 2025.-oj postepeno micanje šahovnice iz grba, kockica po kockica, a kad vas je captain upozoravao na naukovica i njegovu rusku šubaru na fejsbuku smijali ste mu se.
  • Peškaman
    5.6k
    Da se malo maknemo od međusobnog vrijeđanja i okrenemo na zajebanciju.
    Razgovor Marića i Fabia :lol:

https://www.facebook.com/share/v/151CsbY2FS/
  • K3p
    183

I mamiću je visila, pa... proziran si trovaču
  • Jos-Optimus
    3.6k
    Bit ce ovo jak i dobar Dinamo sa odličnim trenerom. U trenutku kad bi se mnogi uplašili, oni su donijeli tešku, ali potrebnu odluku...i to onu koja nije populistička, sad sam miran, bit ćemo pravi
  • Noel
    7.8k
    Nauković (ne poznam čovjeka i boli me ona stvar za dotičnog) je antihrvat po tebi a Zdravko Kriminalac koji javno obožava četnika Vučića za tebe je spasitelj Hrvatske i Dinama. Fuj.
  • Captain America
    19.2k
    sori stari ali ti u svrmu vidis nekakvu zavjeru. Izbori su bili demokratski i s tolikom vecinom dobijeni da tu bas nikakvih poguranaca nije trebalo.ElDorado

Ja nisam nigdje napisao da izbori nisu bili demokratski. Napisao sam da bez intervencije politike ne bi ni došlo do micanja Mamića, promjene statuta i svih promjena koje će uslijediti. Isto kao što se ni pitanje stadiona ne bi maknulo s mrtve točke.

zona ce biti bolje mjesto kada kapetan zaspan dobije trajni ban :heart:jedan u nizu

Ono kad "demokrat" traži ušutkavanje ljudi suprotnog mišljenja :heart:

kad vas je captain upozoravao na naukovica i njegovu rusku šubaru na fejsbuku smijali ste mu seNino Bule

Daj dokaz gdje sam ja upozoravao na Naukovićevu šubaru. Nema dokaza, ali difamacija je jedan od glavnih alata tebe i tebi sličnih pa vam jedino ona i preostaje.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ja nisam nigdje napisao da izbori nisu bili demokratski. Napisao sam da bez pomoći politike ne bi ni došlo do micanja Mamića, promjene statuta i svih promjena koje će uslijediti.
    Zbog ovog sam se posvađao sa dosta dinamovaca jer sam rekao da bi mi mogli lajat i na mjesec sto godina da se politika nije uplela u slučaj Mamić i Dinamo.
    Znam da svi mi volimo romantične priče o borbi za klub ali bez politike smo nemoćni.
    Captain America
  • Nino Bule
    15k
    Daj dokaz gdje sam ja upozoravao na Naukovićevu šubaruCaptain America

Onda jos gore po tebe, prica o mozemo u dinamu se temelji na tvojoj mašti, ili ?
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Ne znam zašto bi banirali Miru ili Captaina zbog njihovih izjava o možemovcima,Mamiću i slično.
    Demokracija je(valjda) i svak ima pravo na svoje mišljenje.
    Vi se možete složit sa njima ili ne ali nisu nikog uvrijedili da popiju ban.
  • Paggini
    32.3k
    Ne znam zašto bi banirali Miru ili Captaina zbog njihovih izjava o možemovcima,Mamiću i slično.Maxova dijagonala

Možemovci u Dinamu su najniža teorija zavjera, da ih ne nazovem gorim riječima i sankcionirat će se bez priloženih dokaza.

A dokaza, eto, nema osim famozne šubare koja nije dokaz ičega.
  • jedan u nizu
    10.5k
    Ono kad "demokrat" traži ušutkavanje ljudi suprotnog mišljenja :heart:Captain America

Nije stvar suportonog misljenja nego toga sto trujes svaku temu na ovom forumu.
    Koliko ti se samo ljudi javilo ovdje i pisalo da po onome sto pises, ti ne navijas za dinamo nego za nesto drugo

Ne znam zašto bi banirali Miru ili Captaina zbog njihovih izjava o možemovcima,Mamiću i slično.
    Demokracija je(valjda) i svak ima pravo na svoje mišljenje.
    Vi se možete složit sa njima ili ne ali nisu nikog uvrijedili da popiju ban.
    Maxova dijagonala

Nije stvar trolanju u Mozemo ili politici, nego ono sto sam gore naveo.
    Imao je zaspan svojih banova ovdje, a mene cudi kako to da jos nije popio trajni ban.
    Kada zasluzi trajni ban, prestat ce trovati sve teme pa ce kvaliteta rasprava biti samo malo bolja.

A kad vec idete svojom logikom. - nemojte me hejtat samo zato jer imam svoje misljenje ;)
  • ElDorado
    1.2k
    Možemo u Dinamu je retorika Prasička, Antolića i braće Dalton. Svako tko protura tu tezu u osnovi je nostalgicar mamicevih vremena

Olmo nije registriran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.