sori stari ali ti u svrmu vidis nekakvu zavjeru. Izbori su bili demokratski i s tolikom vecinom dobijeni da tu bas nikakvih poguranaca nije trebalo. — ElDorado
zona ce biti bolje mjesto kada kapetan zaspan dobije trajni ban :heart: — jedan u nizu
kad vas je captain upozoravao na naukovica i njegovu rusku šubaru na fejsbuku smijali ste mu se — Nino Bule
Ja nisam nigdje napisao da izbori nisu bili demokratski. Napisao sam da bez pomoći politike ne bi ni došlo do micanja Mamića, promjene statuta i svih promjena koje će uslijediti.
Zbog ovog sam se posvađao sa dosta dinamovaca jer sam rekao da bi mi mogli lajat i na mjesec sto godina da se politika nije uplela u slučaj Mamić i Dinamo.
Znam da svi mi volimo romantične priče o borbi za klub ali bez politike smo nemoćni. — Captain America
Daj dokaz gdje sam ja upozoravao na Naukovićevu šubaru — Captain America
Ne znam zašto bi banirali Miru ili Captaina zbog njihovih izjava o možemovcima,Mamiću i slično. — Maxova dijagonala
Ono kad "demokrat" traži ušutkavanje ljudi suprotnog mišljenja :heart: — Captain America
Ne znam zašto bi banirali Miru ili Captaina zbog njihovih izjava o možemovcima,Mamiću i slično.
Demokracija je(valjda) i svak ima pravo na svoje mišljenje.
Vi se možete složit sa njima ili ne ali nisu nikog uvrijedili da popiju ban. — Maxova dijagonala
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.