• Krizy
    49.2k
    Ima Fabio zgodnu kćer, neću na onu temu iz poštovanja :rofl:
    3d743e22-85f5-410a-b9cf-e9f45e446d9a?width=1920&quality=70
    ce605a9d-3152-4ea1-aca5-627602a0a6c8?width=1920&quality=70
  • Paggini
    31.8k

Dobro bi joj stajalo prezime Paggini. :love:

Ili meni Cannavaro...
  • Ivan0302
    684
    Ma ja nisam gej, ali ćaća joj je hodajući sex
  • Jaro
    8.6k
    Ovo mi se najvise svidja: “lokalni igrači nisu bili spremni na intenzitet rada koji je Cannavaro zahtijevao”ElDorado

Samo zbog ovoga volim kaj je stranac doveden...
  • Mrvica
    4k
    Po ovome šta sam pročitao u članku Cannavaro će zahtjevat itekako da se radi, samo se nadam da neće ostati samo na članku nego da će baš biti tako. Bilo kako bilo sretno mu.
  • jedan u nizu
    10.4k
    Ozljede zbog jach treninga kazete?

Kako to da se onda HNL igraci ne polome od ozljeda cim odu u neku jacu ligu gdje se trenira jace?
  • Krizy
    49.2k
    “Pokušao sam naučiti nešto od svakoga, Marcella Lippija, Fabija Capella, Alberta Zaccheronija, Arriga Sacchija, Giovannija Trapattonija i Dina Zoffa, da spomenem samo neke.

“Uvijek mi se sviđala formacija 4-3-3, ali to ovisi o igračima koji su ti na raspolaganju. Moramo shvatiti da postoje trenuci za napad i za obranu, jer čak i Manchester City i Real Madrid imaju faze u kojima se trebaju braniti.”

“Sigurno postoje poteškoće, ovo je momčad s puno igrača koji govore različitim jezicima i komunikacija je ključna.

“Jedini koncept koji svi moramo dijeliti je da ne smije biti straha. U posljednjim utakmicama nisam vidio fizičkih ili taktičkih problema, ali sam vidio strah. Psihološki aspekt je temeljan, moramo ih natjerati da shvate povijest ovog kluba, važnost navijača koji će nas bodriti do kraja. Moramo činiti što manje pogrešaka kako bismo došli do ostanka u ligi.”

“Klub koji je proveo 30 godina u Serie A zahvaljujući žrtvama obitelji postigao je nešto izvanredno. Igrači moraju proći kroz dvorane i vidjeti dresove onih koji su ovuda prošli prije njih. Ako oni ne razumiju važnost kluba, onda ih moramo natjerati da shvate.”
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    “Klub koji je proveo 30 godina u Serie A zahvaljujući žrtvama obitelji postigao je nešto izvanredno. Igrači moraju proći kroz dvorane i vidjeti dresove onih koji su ovuda prošli prije njih. Ako oni ne razumiju važnost kluba, onda ih moramo natjerati da shvate.”Krizy

Uff, ovo je izjava za uramit. I kod nas lako primjenjiva...
  • Omake
    4.6k
    Čovjek je stvarno karizmatičan. Vjerujem da će nakon prvog osmijeha uživo Valentinu klitoris lansirati na Mars. Zanimljiv intervju. Nisam znao da je s 13 godina proglašen ne perspektivan i tek u juniorima počeo standardno igrati za Napoli. Ili da je na jednom od prvih treninga s seniorima uletio Maradoni svom silinom Haha.

• Paggini
    31.8k
    Nisam znao da je s 13 godina proglašen ne perspektivanOmake

Vidim da Fabio i ja imamo dosta sličnosti. :cool:
  • superhik
    11.9k
    Vidim da Fabio i ja imamo dosta sličnosti. :cool:Paggini

Eto ti ulet za probiti led kod njegove kćeri :smile:
  • Doktor Kunić
    4.2k
    Na ljeto nam ga Napoli otima.
  • Krizy
    49.2k
    Dobro bi joj stajalo prezime Paggini. :love:

Ili meni Cannavaro...
    Paggini

Lako samo uletit kad je odradim skautiranje...
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    nažalost po sve nas već vidim Batija ili Pjacu kako uleću :lol:
  • BBBaranja
    2.9k

Samo da joj ne uleti crni bog ljubavi Nathanael :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.