• Mali dioničar
    16.4k
    Evo novog senatora. :heart:

"Fabio je sjajan trener i sjajna osoba. Ima sposobnost da kvalitetno upravlja cijelom svlačionicom. On je kapetan u odijelu trenera. Siguran sam da će Dinamo opet biti prvak. Cannavaro će napraviti sjajan posao tamo. Želim mu sreću i da napravi dobar posao", rekao je Pato za Index.

Brazilski napadač danas ima 35 godina i nema ugovor ni s jednim klubom. Zadnje je igrao za Sao Paulo u Brazilu, a ugovor mu je istekao u siječnju ove godine. Proslavio se igrajući za Milan, a bio je i u Chelseaju te Villarrealu. Od klubova izvan Europe igrao je još za Internacional i Corinthinas u Brazilu te Orlando u Sjedinjenim Američkim Državama.
  • Jaki991
    202
    Petkoviceva rekordna sezona u hnl-u je bila ona sa 11 golova, nama ne treba treći napadač nego prvi centarfor uz petka na povučenoj špici što i je njegova pozicija… igra sa petkovićem kao isturenim napadačem je samo replay igre prošle sezone. Palac gore za Hallera
  • Krizy
    49.2k
    Za ove što pišu da Haller nije zabio godinu i pol.
    U prošloj i ovoj sezoni za klub i reprezentaciju u 1719 minuta upisao 8 golova i 2 asistencije.
    Razumljivo s obzirom na to da se tek oporavljao, Mišić je prošao kroz sličnu stvar i postao jedan od ključnih igrača Dinama.

Ne znam koliko je istine u priči oko njegovog dolaska, samo želim odgovoriti onima koji pišu da nije zabio godinu i pol.
  • NKDZ86
    2.4k
    još malo ćemo dobit prefiks s (senatorski) nk dinamo.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Ne mogu vjerovati da je nekolicini ljudi ovdje igrač koji će uskoro 24 godine (Galešić) prestar igrač. Prestar za šta? Za upis u limače? Nismo mi Lokomotiva da živimo isključivo iz prodaje igrača. Mi živimo i od rezultatskih uspjeha (osvajanje prvenstva i Europe) i ne moramo uvijek dovlačiti jako mlade igrače kako bi ih kasnije prodali za 5 ili 10x veću lovu. Nama trebaju kvalitetni igrači da imaju kao prvi i osnovni zadatak - osvajanje prvenstva.
    Galešić je dobro rješenje.
  • Crni500
    18
    Haller bi zbilja mogao doci,ako se vodimo logikom poslovanja i koketiranja Marica sa francuskim podnebljem. Naime,Hallerov menađer je francuz Loic Gustan,a on uglavnom zastupa igrace iz druge francuske lige,najvise iz Paris FC. Upravo iz tog kluba je dosao u Dinamo Bernauer,ciji je menađer isti kao i od RPG. Mislim da je to vrlo dobra poveznica izmedju Hallera i Dinama,a sada sve ovisi o dogovoru,jer Haller je trenutno na posudbi u Leganesu.
  • Davieboy86
    293
    Koliko znam , Galesic jos nije potpisao za Dinamo apsolutno nista.
  • rakurs
    533
    Baš me zanima kaj će na kraju ispast istina, ovo kaj pišu Dinamovi novinari da Galešić dolazi već prvi dan priprema ili ovo iz Nacionala di Riječani udaraju kontru.

Inače bih odmah rekao da Miško želi dramu ili izvući još koji euro, ali s obzirom koliko smo se u posljednje vrijeme pokazali neodlučnima pri kupovini igrača, ne bi čudilo ni da se ovo iz Nacionala ispostavi točnim.
  • Maximo
    616
    https://www.vi.nl/nieuws/ambitieus-fc-utrecht-werkt-aan-terugkeer-haller

kažu da haller hoće u utrecht....

But that is not yet the case. Utrecht has contacted Dortmund for Haller, but still has to come to an agreement financially with the German club, which is prepared to think along with Utrecht. Haller has in any case made it known that he wants to give his career a new boost at his old club. Technical director Jordy Zuidam has been keeping an eye on Haller's situation for some time and maintains warm contacts with the former player of the Domstedelingen.
  • Ivdzo11
    4.8k
    To piše ono Miskovicevo piskaralo, to je gotova stvar
  • Laugreano
    2.8k
    Nismo u situaciji da guramo klince.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Koliko znam , Galesic jos nije potpisao za Dinamo apsolutno nista.Davieboy86

Ok, istina. Ovo govorim u slučaju da je riješeno.
  • Davieboy86
    293
    Da je barem Utrecht ono 7 u ligi ovako 3 HNL
    momcad ili 3 Eredivisie momcad? Ako uopce ima tu istine sansa u Sebastianov dolazak je ravna nuli. A i igrao je vec za Utrecht tako da…
  • Maximo
    616

A da...to i kažem...pa i neki naš igrač koji ne uspije vani bi se rađe onda vratio nama, nego u ciparsku ligu npr...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions