• Facke
    4.6k
    Glejte Haller je imal tesku bolest dok je bil u Dortmundu.
    I poslje toga se nije mogel vrnuti u staru formu.
  • Heisenberg1986
    270
    Ovdje je stvarno psihijatrija, sad ni Haller ne valja, a jasno je da nije bio bolestan da nebi mogli razmišljati ni da njegov djed igra za nas, a kamoli on. Treba nam biti čast ako nas uopće razmatra, bez obzira na probleme koje je imao, lik ima 30 godina i sigurno ima još par dobrih godina u sebi.

Ono što je najvažnija stvar, čini se da ekipa ovdje nije pogledala nikad uzivo neku drugu ligu, pa čak ni na telki, a da je shvatila bi da je ovo što se igra u hnl drugi sport u odnosu na la ligu i bundesligu. Tempo HNL-a u odnosu na te lige je kao tempo termina debelih likova di svi imaju steznike i neka pomagala u odnosu na hnl.

Ako je cilj uzeti hnl i ako znamo da je zimski prijelazni rok haller kao netko tko će iskoristiti najveći xG u ligi je vjerojatno jedna od najboljih opcija koje postoje. Ono što je isto tako važno, dolazak takvog igrača bi probudio i petka.
    Čovjek ima 10-15 golova na proljeće bez problema pa čak i ako nastavimo igrati zakurac kao i do sad.

S nestrpljenjem čekam narednih dana analizu kako ivanusec ne valja i nije pojacanje i da smo trebali sanea dovest sad kad nema bjelice ;)
  • marcio amoroso
    38.7k
    Glejte Haller je imal tesku bolest dok je bil u Dortmundu.
    I poslje toga se nije mogel vrnuti u staru formu.
    Facke

Vrnul je se on u staru formu. Njega je slomio promašeni penal u odlučujućoj utakmici protiv mainza kad su izgubili titulu.

Prije te tekme je ubijao. U tri zadnje tekme prije tog Mainza je zabio pet golova i imao jednu asistenciju.
  • Orc123
    9.7k
    da se vrnul u staru formu bio bi u Bayernu ili Atleticu, Arsenalu.......itd...to je ta razina...sad ne bi pricali o njemu u kontekstu Dinama....
  • CastAway1986
    2.3k
    nije realno odakle ti to !?Samo sam se uključio u raspravu kolega oko Hallera i Ivanovica..
    Ali da malo odemo dalje u priču, evo da dođe Haller trebaš mu pokriti dio primanja koje ima u Borussiji i eventualno platiti polugodišnju posudbu sad koja je to sveukupno cifra ja neznam sigurno milijunska a koliko ćeš dobiti od igrača za tih pola godine nitko ne može znati sa sigurnošću..Moje mišljenje je ako imaš novca za skupu posudbu onda imaš i 4M koliko je koštao F.I.
    Na kraju krajeva ako stvarno Haller dolazi isto ću pružiti podršku za taj potez..
  • ElDorado
    1.2k
    evo tvoj Nemo je htio vratit Fiolića
  • Dinaminjo
    1.2k
    "kostao"

Danas ti ga nece dati za 4m vec za 7m min
  • nemapredaje
    4k

Meni je bitnije koji će igrač zabiti više golova za Dinamo, a ne koji će u reprezentaciju.

A ako već hoćeš, kada se počelo pričati da bi Kulenović mogao u reprezentaciju? Onda kada je zabijao kao na traci.

To kaj će Ivanović iz belgijskog kluba ići u reprezentaciju nama niš ne znači. Nismo ga doveli kada smo mogli i on je gotova priča.
  • CastAway1986
    2.3k
    Bez vrijeđanja ali ti ili ne kužiš neke stvari ili se pravis pa trolaš!?
    Ne spominjem da sad treba dovesti Ivanovića jer je to nemoguće, nego ako smo financijski moćni i možemo plaćati lijepe svote za posudbu igrača onda smo mogli početkom sezone dati i 4 za Ivanovica
  • CastAway1986
    2.3k
    I meni je bitnije koji će igrač zabiti više za Dinamo jer mi je Dinamo iznad reprezentacije..
    Izrazavam samo svoje mišljenje kojeg bi od dva igrača radije vidio u Dinamu ..Nema potrebe da idemo dalje i spamamo temu
  • Dinaminjo
    1.2k

Ti ne kuzis da pocetkom sezonr nismo imsli 5m za fliper sa Ivanovicem. Bez LP morali bi prodati Baturinu samo da zatvorino sezonu
  • Jaro
    8.6k
    a jbg, pocetkom sezone nismo mogli/htjeli Galesica za manje love, pa cemo ga sad uzeti za vise love (i 2 trenerske otpremnine)...
  • Nogo
    4.6k
    Da Haller nije imao problema s bolesti mi danas nebi ni pomišljali pisati o njemu. On je igrač za top 5 klubova svih najboljih liga. Sama pomisao da ga dovedeš marketinški dižeš klub na level iznad, iskustvo na treninzima itd.
    S druge strane Kule a pogotovo Petko imaju pored sebe nekoga s kim će se boriti za prvog napadača. Možeš se dovesti u situaciju da imaš zamjenu radi ozljede, kartona.

Nisam ni ja za Hallera i vjerujem da bi mogli naći nešto bolje. Bar je moje takvo mišljenje, ali ako je nekakva vrsta posudbe, ne prevelika plaća, probat ga vratiti na stare staze, ja sam ZA.

Da si ovo spomenuo nekome pred godinu dana i više rekao bi da si lud.

Najvažnije je da on ima 30 godina, a ne 35+!
  • Paggini
    32.3k
    ako smo financijski moćni i možemo plaćati lijepe svote za posudbu igrača onda smo mogli početkom sezone dati i 4 za IvanovicaCastAway1986

Drugačije su okolnosti i to zaboravljate. Početkom sezone si imao novu upravu, nesigurnu Ligu prvaka i financijsku neposloženost.

Da se tad iscoltalo 4 milijuna eura za Ivanovica i da je on zabio koliko je zabio u Belgiji, znaš i sam koji bi ovdje bili komentari, a kamoli na kanalizaciji Fejsa.

Bilo bi gore od Spikica jer Spikica ipak nisu dovele "nesposobne neznalice" iz ove nove uprave.
  • badjibadara
    4.3k
    Da li nam uopće treba napadač sad kad se Bruno vraća?

Kakve su šanse da uopće dobijemo Hallera na neku posudbu do ljeta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions