• Paggini
    32.3k
    Galešiću, purgeru!
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    jer je već prošao sve u karijeri i sigurno nema više motivaciju kao prije 4,5 godina.
    Trebamo težit mladim igračima kojima je cilj postat igrač BVB ili West Hama a ne onima koji su tu već bili.
    Ne znam,to je samo moje mišljenje...sigurno da je čovjek klasa za hnl ali pitanje je u kakvom će fizičkom i mentalnom stanju tu doć.
    Ali nekako sam uvjeren da od toga svega nema ništa i da je to samo Ničotina šuplja priča u nedostatku materijala jer je ispucao sve kvote o Bjelici i Galešiću.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    zbog Dinama odbio ponude Ajaxa, Basela i HSV-a.Nogo

Već me s ovim "kupio". O igračkim kvalitetama sve znamo, i nadam se da nas vodi ka stabilizaciji obrane i osvajanju oba naslova. Gale povedi nas :cool:
  • don
    9k
    a zbog čega bi doša u Dinamo? zbog para? :lol: :lol:

ja upravu tu i gajim veliku nadu za ovaj transfer, prelazak u Dinamo je dokaz da se čovik oće vratit na europski put i da je gladan istoga.

uvik je moga otić u S. Arabiju ili tako neke egzotične zemlje.
  • bbb medimurje
    3.5k
    covjek nije zabio gol godinu i nekaj
    Upgrade u odnosu na koga je takav napadac?
  • E46
    953
    Na kulenovica,sve je bolje od njega.
  • BBB Mataa998
    2.1k

Jel vi stvarno mislite da mi mozemo dovesti jako ime u najboljim godinama?
  • Carrasco
    4.6k
    Haller bi se sprdao sa ovakvom ligom i bez jedne noge
  • Žan
    287
    Najvise me zanima koga cemo na lijevom beku nac, za sad palac gore :up:
  • marcio amoroso
    38.7k
    covjek nije zabio gol godinu i nekaj
    Upgrade u odnosu na koga je takav napadac?
    bbb medimurje

Nemoj pliz izmišljati ako želiš argumentirano raspravaljati. Godina i nekaj je prošla od 10.04.2024 i gola Atleticu?
  • Laugreano
    2.8k
    i golovi u polufinalu i finalu africkog kupa
  • Nogo
    4.6k
    U svakom slučaju, Galešića samo detalji dijele od potpisa s Dinamom, gdje bi trebao zarađivati oko 500.000 eura na godinu. Ipak je riječ o mladom stoperu od kojeg Dinamo očekuje dobru zaradu u budućnosti. Velika stvar za Galešića je dolazak Cannavara, koji je bio najboljji stoper svijeta i svakako nije mogao poželjeti boljeg trenera i mentora.

Gale, ljudino! :victory:
  • Paggini
    32.3k
    svakako nije mogao poželjeti boljeg trenera i mentora.Nogo

Najboljeg mogućeg mentora već ima, a za trenera ćemo vidjeti!
  • Orc123
    9.7k
    Bit ce to dobro! Prvi put da su ljudi svi u klubu svijesni koliko su nam potrebna pojacanja i ne bacaju floskule o unutarnjim rezervama, ne izmotavsjunde, preuzeli su odgovornost s trenerom, ocito se i intezivno radi na pojacanjima, to se i vidi!
    Imaju punu podrsku....ajmo svima zacepiti usta i po novu dvostruku krunu!
  • Carrasco
    4.6k
    Ajde bar nije uključen i postotak od Rukavine, ali smatram da je opet previše dati toliko novca za igrača koji nema nikakvog europskog iskustva, a i nije više baš toliko mlad ( uskoro puni 24 ).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions