• Daliban
    3.8k
    Aha, dovođenje igrača koji je igrao Eredivisie, Bundesligu, Premierligu, Ligu prvaka, Europa ligu je alibi potez? Koji bi onda potez bio pravi potez? Trebalo se dati na ljeto 128 milijuna eura i 15 igrača za HNL provjerenog Ivanovića?Kaktus Car

Ma boli me rac gdje je igrao prije 5 godina, zanima me kako će igrati u Dinamu.

Koliko šansi stvara Leganes a koliko Dinamo? Pretpostavljam da se Španjolci grčevito brane, pa šta prođe naprijed. Dok je kod nas suprotan slučaj, imamo more šansi koje nitko ne posprema u mrežu. Za prihvatljive novce bi mu dao šansu, nek isporuči cca 15ak golova i na konju smo. Da smo imali napadača koji je do sada zabio 15ak golova, vjerojatno nebi bili na -7 od prve pozicije, sukladno tome nebi imali ovakvu krizu kao sad.Toni90d

I BvB se grčevito branio pa ni za njih nije dao 15 golova u polusezoni. Dinamo je po svemu sudeći idealan klub za njega.
  • scooniepenn
    3.6k
    Je li netko ovdje gledao Leganes pa da se moze argumentirano uopce raspravljati. Taj isti Leganes je spanjolska inacica Gorice u okvirima Primere i ne znam sto bi jedan takav napadac trebao uopce raditi u slaboj kontraskoj ekipi. Sve ekipe u kojima je u karijeri igrao su bile ofanzivne - Utrecht, Eintracht, West Ham, Ajax i Borussia. Dakle, to su ekipe koje idu po gol vise i Haller je kao vrhunski realizator tamo jako puno doprinosio. Na Zoni ima sve vise “strucnjaka” koji ce dovodjenje Hallera oznaciti kao PR potez. Neki ovdje ocito nisu svjesni da Hrvatska od Dudua nije imala napadaca realizatora ove razine, koji je uz to Petkovih godina, nije veteran. Ali pazi molim te, Haller u zadnjih godinu i nesto nije u vrhunskoj formi, jer da je, sigurno bi mu Dinamo bio prvi izbor. Dajte se neki stvarno saberite i razmislite bi li one silne sanse koje mi nismo zabili protiv Osijeka, Gorice, Belupa i Lokomotive Haller i s jednom nogom promasivao. Tko to misli ga ocito nikad nije pogledao.
  • Dani Olmić
    695
    Dokle smo mi dogurali da nam jedan jebeni Haller, pazi jedan jebeni HALLER nije upgrade Kulenovicu :lol:

Kulenovic je nista vise ni manje napadac, koji je imao svojih par momenata a kojeg vec oko 10 tekmi negdje trazimo zato sto se izgubio od jednom

Bez uvrijede, ali Kulenovic je za mene nogometaš za nizerangirani nogomet ako mogu imat Hallera.
  • GOAT
    1.5k
    Ja se slažem da bi bio dobar uz pravi pristup samo ne vjerujem da ce do transfera doci koliko god to akrobatski zvucalo
  • Toni90d
    1.1k
    I BvB se grčevito branio pa ni za njih nije dao 15 golova u polusezoni. Dinamo je po svemu sudeći idealan klub za njegaDaliban

To što mi igramo LP ne znači da smo na razini BVB primjerice, a HNL nije ni Bundesliga, niti Primera, nego razina ciparske/crnogorske/sličnih liga. Ako je u jačim ligama zabijao više nego Kulenovic sada, ako je više zabijao od Ivanovica, onda je, ponavljam, sa ispravnim načinom razmišljanja, veliko pojačanje za nas.
  • vlatkomarkovic
    237

Lijepo si iz slike izrezao zadnje 2 sezone :cool:

Haller je definicija one uzrečice: top ili flop!
  • čovjekjogurt
    1k
    Pustite Leganes, igrao je on nakon bolesti i u Dortmundu koji igra totalno napadački pa ima mizernu statistiku. Te priče "čuj, neki govore da jedan Haller ne bi bio upgrade na Kuleta" su promašene. Ajmo onda Drogbu dovesti. Neka se netko usudi reći da jedan Didier Drogba ne bi bio upgrade na sadašnje napadače.
  • don
    9k
    da nisam izreza, taj igrač bi se trenututno boria u Real Madridu za misto prvog napadača.

opet ponavljan, navijate za Dinamo Zagreb, a ne Benficu, Sporting i sl.
  • Kaktus Car
    780

Imaš pravo, ali kome onda treba uopće napadač, koga se uopće može dovesti?

Evo, onaj razvikani Haaland, jedan od najskupljih i navodno najboljih napadača ima 4 gola u 13 utakmica u zadnja 2 mjeseca, a Kulenović ima 3 gola u 10 utakmica u istom periodu. Pretpostavljam da to po sjanoj logici nekih ovdje znači da je Kulenović bolji napadač od Haalanda? Haaland igra u valjda najskupljoj ekipi svijeta i privremeno nestao. Događa se...

Ako netko trenutno u osrednjoj španjolskoj ekipi ne rastura ne znači da automatski ne bi bio pojačanje za ligu u kojoj glavni konkurenti ne mogu proći 3. ekipu Slovenije i 6. ekipu Slovačke u dvomeču. Petković nije rasturao u 2. talijanskoj, Livaja nije mogao doći do dvoznamenkastog broja golova u Grčkoj, pa su u HNL-u godinama najbolji igrači lige...
  • Jos-Optimus
    3.5k
    Došao sam samo provjeriti zašto nam Haller nije dovoljno dobar i Zona nije razočarala
  • Captain America
    19.2k
    Haller je po minutaži treći napadač Leganesa. Ispred njega su 2 napadača koji imaju svaki po 1 zabijeni gol ove sezone. Ima tu i 4. napadač koji ima 40 odigranih minuta manje od Hallera. Haller je bio vrhunski igrač, ali ako se ne može probiti kraj ovakvih napadača, kako bi točno nama bio od pomoći?

Tovari su se ložili na Nikolu Kalinića prije 3 godine kako će pregaziti HNL. Taj Nikola Kalinić je imao gotovo identičnu minutažu kao Haller uz 4 gola u nedominantnoj ekipi. Svi znamo kako se to rasplelo.

Umjesto da se traži neko poput Albiona Rrahmanija, mi gledamo islužene konje.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    A ništa,dovest Hallera i usput nek pita Yayu Tourea je li zainteresiran za dolazak u paketu sa njim.
    Kad vam je već do imena glupo je ne iskoristit takvu priliku!
  • Nogo
    4.6k

N.Kalinić je došao u hajduk s 35 godina, nešto kao i nama Ademi u povratku.
    S druge strane Haller ima 30 godina. Imao je problema s testisima itd. (kao Mišić) i ne možeš napisati da je isluženi konj.

Ako smo mogli Mišića vratiti koji nam je jedan od najstožernijih igrača, mislim da možemo i Hallera. Naravno ako dođe i ako ovo nisu patke.
  • Droljo
    10.3k
    Naj bolje poslušat dalibana i pokupovat sve šta hoda brže od 34 km/h, ima 18 ili manje godina i mogu se dovesti za do 200-300k pa kad zderemo 10 mil na takve jedan bude uspio i bude prodan za tih 10 mil i na nuli smo. A gdje ti dečki budu igrali i kakvi budu rezultati te ekipe nije bitno. Radimo za prodaju i potenšl abiliti ili toliko izlizanu frazu 'plafon'...
    Kak vam se da borit više. Nemreš tu pobjedit... Stavit bana, bananu, dalibana umjesto marića i prst u uho ili u jednu ruku kokice a sa drugom curu za čuču i pali max sport 1. Juhuhu
  • E46
    918
    Pricas kao da Haller ima 36 godina kao Rakitic a ne u najboljim nogometnim godinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions