• Daliban
    3.8k
    Sve skupa ostavlja dojam da neki seruckaju samo da bi seruckali po novoj upravi i njihovim odlukama.Kaktus Car

Možda neki samo žele da se dovode dobro skautirani igrači (i treneri) umjesto da se konstantno luta i donose alibi odluke.
  • Orc123
    9.7k
    Ljudi na kaj smo mi spali kad jedno ime koje ima karijeru vecu od 90% hrvatskih napadaca zadnjih 10godina nama nije interesantno.....Haller jer donedavno igrao LP, do prije pola godine zabijao u LP....
    Covjek u Leganesu nije legao jer se ovi brane 99% vremena....ali u Dinamu ljudi, Dinamo koji u HNL ima najvise izglednih situacija i to premocno ali ima problem s realizacijom, on tu moze u polusezoni zabiti vise nego ostali u sezoni....mislite da bi on promasio ono sto je protiv Belupa promasio Kule? Nije idealan za Europu ali za HNL dusu dao!
  • Daliban
    3.8k
    Di su ti zadnje dvije sezone? Zašto ne igra ni u 15-om klubu španjolske lige? Kaj je sljedeće, oćemo i Balotellija od nekud izvuć ako Haller ne prođe?
  • Kaktus Car
    780

Aha, dovođenje igrača koji je igrao Eredivisie, Bundesligu, Premierligu, Ligu prvaka, Europa ligu je alibi potez? Koji bi onda potez bio pravi potez? Trebalo se dati na ljeto 128 milijuna eura i 15 igrača za HNL provjerenog Ivanovića?

Ostaje dojam da bi neki da nova uprava sutra predstavi Messija uletili s pričama o njegovim godinama i ligi u kojoj trenutno igra.
  • Jaro
    8.6k
    dovođenje igrača koji je igrao Eredivisie, Bundesligu, Premierligu, Ligu prvaka, Europa ligu je alibi potez?Kaktus Car

A onda nek trener igra stopera, a Sukera potpisemo za spicu.
  • Toni90d
    1.1k
    Koliko šansi stvara Leganes a koliko Dinamo? Pretpostavljam da se Španjolci grčevito brane, pa šta prođe naprijed. Dok je kod nas suprotan slučaj, imamo more šansi koje nitko ne posprema u mrežu. Za prihvatljive novce bi mu dao šansu, nek isporuči cca 15ak golova i na konju smo. Da smo imali napadača koji je do sada zabio 15ak golova, vjerojatno nebi bili na -7 od prve pozicije, sukladno tome nebi imali ovakvu krizu kao sad.
  • Omake
    4.5k
    imaju doslovno deset očekivanih golova u 18 utakmica. Dinamo je na preko dva po utakmici
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    želimo modernu mladu špicu koja grize na terenu i za koju ćemo puknut 3 milijuna a ne nekog ex nogometaša koji će proć liječnicki pregled jedino ako doktori malo "progledaju kroz prste".
    Nebitna mi je nacionalnost ali želim nekog čileanskog ili argentinskog Frigana ili Franju a ne novog Almeidu.
    Kolega Omake molim te ako možeš izvuci par mladih i modernih špica koje se može dovest za 3 ili 4 milijuna :blush:
  • don
    9k
    ne igra zato što je u problemu. sam Marić je naglasia da igrača takve klase Dinamo može dovest samo ako je u problemu.

I opet da te pitam, da li očekuješ da na zimskog prijelaznom roku, u situaciji kad si na -7 od dva rivala, dovodiš mlade prospekte za budućnost? Samo to.

ljudi, na -7 smo. Ništa nam ne priostaje osim dovest igrača koji je dokazana klasa, koji je dokaza da može i zna i molit Boga da će to radit i u jednoj od najgorih liga u europi.
  • GOAT
    1.5k
    Pretpostavljam da se Španjolci grčevito brane,Toni90d

1000% se grcevito brane. Imas timova poput Getafea koji se na momente čine kao da ne žele loptu u svojim nogama nego samo braniti svoj gol.
  • nemapredaje
    4k

Može oklada ?

Haller ako dođe do kraja sezone će zabiti više golova od Ivanovića.

Ak ne bude tak ja ću se trajno samobanirati, u drugom slučaju ti.
  • Omake
    4.5k
    već radim na tome par dana na Dalibanov zahtjev.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    nemoj me natjerat da navijam protiv Hallera i Dinama prvi put u životu :lol: :lol:
    Daliban ostaje!
  • Toni90d
    1.1k
    Hvala

I onda se čudimo zašto tip ne zabija niti igra. Vjerojatno nema tu brzinu za pratit Španjolski nogomet. A gdje je HNL od Španjolske lige. Ja sam uvjeren, ako dođe sa ispravnim stavom, a ne kao MMae, da će kod nas zabiti 15 golova. Jer je Dinamo u HNL-u napadacka momčad, a najveći problem ove sezone, a i prošle, to je realizacija.
  • Paggini
    31.6k
    Ak ne bude tak ja ću se trajno samobanirati, u drugom slučaju tinemapredaje

Ajde bez ovakvih oklada, dogovorite se u sto eura i svi mirni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions