• Daliban
    3.8k
    Daliban odustaje. Dovedite Hallera i nek se raja veseli. Nemam ja živaca za ovo.
  • Droljo
    10.5k

Daj nemoj jebat
  • Paggini
    32.3k

Laži nekog drugog!
  • don
    9k
    Tovari su se ložili na Nikolu Kalinića prije 3 godine kako će pregaziti HNL. Taj Nikola Kalinić je imao gotovo identičnu minutažu kao Haller uz 4 gola u nedominantnoj ekipi. Svi znamo kako se to rasplelo.Captain America

samo mala, zanemariva razlika je šta je Kalinić do dolaska u hajduk u 7 godina zabia 19 golova (redom po sezonama - 6,2,5,2,4) a ovaj 'nižerazredni' igrač Haller u jednoj sezoni probia tu barijeru.
  • nemapredaje
    4k

Onda lijepo prihvati okladu pa ćemo vidjeti
  • CastAway1986
    2.3k
    zašto bi prihvatio dječju okladu ? Evo ja bi prvi isto prije Ivanovica u ekipi nego Hallera
  • Captain America
    19.2k
    S druge strane Haller ima 30 godina. Imao je problema s testisima itd. (kao Mišić) i ne možeš napisati da je isluženi konj.Nogo

Haller je bio igrač koji se oslanjao na fizikalije. Dokazano je da takvi igrači ne stare dobro. Tu mu dodaj još dugačku pauzu bez nogometa i rezultat je 0 golova i status Brodića u Leganesu.

samo mala, zanemariva razlika je šta je Kalinić do dolaska u hajduk u 7 godina zabia 19 golova, a ovaj 'nižerazredni' igrač Haller u jednoj sezoni probia tu barijeru.don

Ja sam napisao da mu ne sporim da je nekad bio veliki igrač. Ali govorimo o čovjeku koji je treća opcija u Leganesu. Ovdje bi gorilo da je objavljeno da je želja Marića de la Fuente koji je prvi napadač Leganesa, ali kako se radi o velikom imenu, kod mnogih tinja nada da će Haller opet biti onaj stari igrač.
  • keppi
    245
    Haller većinu dobrih stvari radi unutar 16 metara, a van toga je znatno manje koristan.
    Ako igraš za ekipu koja se tijekom utakmice uglavnom brani i rijetko ima snage stvoriti pritisak oko protivničkog gola takav igrač je praktički beskoristan...još ako je kao sada u lošijoj formi ili fizičkom stanju onda tu nema sreće.
    Kod nas bi sigurno imao neusporedivo više upotrebljivih lopti, čak bi rekao da nam baš fali takav netko tko će sve te šanse pospremati na pravo mjesto.
    Nakraju, pa plaćamo valjda neke "stručnjake" da kažu bi li nam i u ovakvom stanju mogao pomoći i jeli on baš "taj".
  • nemapredaje
    4k

Može u 100€ kako je Paggini napisao.

Dakle, trebaš samo prihvatiti okladu koju sigurno nećeš izgubiti.

Ili nisi siguran ?
  • don
    9k
    čisto informativno, kod Leganesovih ofenzivaca nitko nema priko 1 gola u sezoni, osim desnog krila koji ima 4.

to isto dovoljno govori o načinu igre Leganesa koji je totalno suprotan od Dinamovog di će mu posa bit samo pospremit lopte u mrižu.
    Misliš da jedan Haller, sa toliko iskustva i golova u svim ligama kojima je igra ne bi pospremia barem 2 gola protiv Belupa?
  • Droljo
    10.5k
    Misliš da jedan Haller, sa toliko iskustva i golova u svim ligama kojima je igra ne bi pospremia barem 2 gola protiv Belupa?don

Nema šanse! Za zabit dva belupu je 11 godina pre star i to je konačno!
  • Captain America
    19.2k
    kod Leganesovih ofenzivaca nitko nema priko 1 gola u sezoni, osim desnog krila koji ima 4.don

I kraj takvih se ne može probiti?

Misliš da jedan Haller, sa toliko iskustva i golova u svim ligama kojima je igra ne bi pospremia barem 2 gola protiv Belupa?don

Nadam se da ga nećemo morati gledati protiv Belupa. Siguran sam da Neno na ovakvo "pojačanje" sigurno ne bi pristao.
  • don
    9k
    I kraj takvih se ne može probiti?Captain America

to isto dovoljno govori o načinu igre Leganesadon

i tipa igrača kakav je Haller.

edit: vidim i da je ima neku sitnu ozljedu ove sezone.
  • CastAway1986
    2.3k
    ponovit ću, ne pričam tko će zabiti više golova nego kojeg bi ja u ovom trenutku od dva ponuđena napadača htio !
    Ne sumnjam da bi Haller bio dobar u HNL-u niti omalovažam njegovu karijeru , ali vjerujem da ce Ivanovic uskoro u A reprezentaciju i da će teško poslije ispasti iz nje..
  • Dinaminjo
    1.2k
    koliko je realno da dode Ivanovic..

Zero
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions