• Navijač Dinama
    13k
    E moj Slavene , i ti nemaš sreće, hrabro su pali protiv nas sad i protiv Hajduka, da je malo više im sreće
  • Riki
    9
    Steta, Slaven prosipo lake bodove...
  • Markelo
    4.2k
    Neka malo pobjeda i za tovare. Samo nek Tudor ostane
  • Simke
    498
    Vidjelo se iz Mateusovog zaleta da nema sanse da zabije gol, koja tehnika..
  • deda
    48.5k
    Neću da čujem ništa kontra HNL-a :strong:
  • Eduardo
    31k
    a malo mi je previše još jednog operatera buksat uz postojeceg :D a max tv to go nije bas najjeftiniji za nas koji nemamo od T-coma mrežu — nkdz

Možeš MAXTV TO GO dobiti uz pretplatu za mobitel i to free. Znam da su moja braća uzeli prije nekih godinu ili dvije, ali dobiješ samo osnovni paket. Tu imaš Arenu 1 i 2, obične i HD. Sad, da bi pratio tj. dobio i ostale Arene to moraš platiti dodatno. Možda još uvijek imaju takvu ili sličnu ponudu, pogledaj si.

Hrvatska liga je u hrvatskoj najgledaniji nogomet na tv. — SAS1987

Rijeku i Osijek je navodno gledalo 430.000 ljudi :up:
  • xavier
    12.1k
    Neka malo pobjeda i za tovare. Samo nek Tudor ostane — Markelo

:cool:
  • nkdz
    1.4k
    Možeš MAXTV TO GO dobiti uz pretplatu za mobitel i to free. Znam da su moja braća uzeli prije nekih godinu ili dvije, ali dobiješ samo osnovni paket. Tu imaš Arenu 1 i 2, obične i HD. Sad, da bi pratio tj. dobio i ostale Arene to moraš platiti dodatno. Možda još uvijek imaju takvu ili sličnu ponudu, pogledaj si. — Eduardo

thx dudu, znao sam za to (od prije tjedan dva)ali tek sam nedavno potpisao novi ugovor pa zassd nemrem nikam
  • Riki
    9
    Ziher.. malo mi je nekak nerealna brojka od kud si to izvuko
  • Eduardo
    31k
    meni isto, HNTV podcast.
  • Eduardo
    31k
    Sad vidim da je Gorica u zadnjih 7 utakmica čak 6 puta dobila Rijeku, uz jedan X. Brutalan niz.
  • Crusades
    26.1k
    To je bas onaj odnos kas ti neka ekipa "leži" odnosno "ne leži", kako god da igrao protiv njih, doma ili u gostima, od 10 utakmica 8 ili 9 ces izgubit i jednu pobijedit u 5 godina. Recimo, mislim da je prije Šibenik bio najgora ekipa koja je ikad igrala na Maksimiru. Znaci ne bi pobijedili Dinamo u gostima da ne znam šta rade.
  • Bosna86
    13k
    o7n4wkn7zd34zbfn.jpeg

Svaki klub ima Elo bodove koji odražavaju njihovu trenutnu snagu. Možeš ih pronaći na clubelo.com . Iz razlike u Elo bodovima može se izračunati vjerojatnost ishoda (pobjeda, remi, poraz) svake pojedinačne utakmice, uzevši u obzir prednost domaćeg terena. Na temelju tih vjerojatnosti izvrti se 10.000 slučajnih ishoda utakmica, zbroje se bodovi svakog kluba i klubovi se na temelju toga rangiraju. Na kraju preostaje samo izračunati koliko puta se koji klub pojavljuje kao drugoplasirani u tih 10.000 simulacija. Naravno sve automatizirano u Excelu.
  • Infinity
    21.6k
    Od 20 utakmica odigranih na Maksimiru Sibenik je izgubio svih 20.
  • Crusades
    26.1k
    Nisam mislio da je tak loše :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.