• NitkoBitan
    21.4k
    Neki seru samo da bi srali. Bio u Bundesligi, bio u La ligi... valjda ima nekih kvaliteta da su ga tako prepoznali i doveli. Ima 30 godina i dovodi ga se na posudbu, nije u veteranskim godinama nego u najboljim napadackim.

Valjda je dovoljan kao zamjena Petkovicu u prvenstvu, a po kvalitetama koje su navedene ce nam odgovarat u prvenstvu kad pritiscemo na protivnickoj polovici. Smijesno je igraca sa tim CVem usporedivat sa Brodicem, Kulenovicem ili Copom.
  • Daliban
    3.8k

Znači dovodimo napadača otpisanog od strane mrtvog Leganesa samo zato što je kakti marka. Ono, kaj ne znaš ti ko je Haller, buraz? Onda kad flopa će SD reć da je doveo velikog Hallera i nije uspjelo, nisu oni ništa krivi.

Ovo je nadrealno.
  • hardek
    3.6k
    Odbijam vjerovati da je Haller opcija
  • Keyser Soze
    11.4k

Uključio se iole ozbiljan klub, znači ništa :sweat:
  • Crni86
    6.9k
    Možda je Haller posudba do kraja sezone.Niko1986

Jos gore. Covjek je u nikakvoj formi. Sada ga mi treba razbudit prvo mjesec dva tako da imamo koristi od njega 2 mjeseca i onda da ga vratimo u bvb?

Ne svida mi se opcija transfera ni opcija posudbe. Volio bih nekog mladeg tko ce biti buducnost nakon petka jer kao sto vidimo petko je sve cesce ozlijeden.
  • CastAway1986
    2.3k
    legendo ima li koji lijevi bek da je bio dobar pretprošle sezone ? :joke:
  • GOAT
    1.5k
    Zvuci kao PR potez, nikakav zalog za budućnost sto se Bjelici spominjalo stalno.

Ako je pravi sigurno zabija 15+ do kraja sezone ali tko zna koliko je zainteresiran
  • Maximo
    625

skroz si me izdominiro...idem silent dok haller ne počne trpat... :D
  • Niko1986
    417
    Jos gore. Covjek je u nikakvoj formi. Sada ga mi treba razbudit prvo mjesec dva tako da imamo koristi od njega 2 mjeseca i onda da ga vratimo u bvb?Crni86

Ja mislim da Haller i ako je na 80 % može zabiti 10-15 golova u HNL-u jer je lik apsolutna klasa. Ove sezone igra za 15. momčad La Lige i momčad s jednim od najgorih napada. Sumnjam da bi se ijedan napadač tamo nazabijao.
  • Orc123
    9.7k
    kao prvo, molio bi da me prestanes uzimati u usta, taman i u svrhu usporedbi...moj staž na ovom forumu je miljama duži nego tvoj. Pao si iz vedra neba i prosipas pamet svima i svakome.....
    Moji stavovi su uvijek bili jasni, nikad nisam bio ovca, nikad nisam podilazio nikome, nikad se nisam dodvoravao nekome da bi zaradio koji lajk....
    Ima tu jako puno forumasa kojima to smeta jer nisam ovca i necu nikoga tapsati po ramenima, a s druge strane ima jako puno forumasa s kojima se ne slazem ali postivaju to i s njima se da voditi konstruktivna rasprava temeljena na cinjenicama a ne nekim populistickim floskulama kakve si i ti sad bacio pa da ispadnes pametan.....i da, ovo je moj prvi i jedini profil na ovom forumu...

Tako da, molim te pristojno, 8 dana si aktivan na ovom forumu, ili si duplic od nekog profila, ili si baniran pa napravio novi profil ne zanima me.... raspravljaj konstruktivno, argumentiraj cinjenicama, a za mene ne postoji stranac ili domaci vec samo igrac Dinama, kluba koji volim, te dobar ili los igrac.
    Roditelji me odgojili da ne diskriminiram nikog, tako necu ni tebe....
    Ziv i zdrav bio......
  • NitkoBitan
    21.4k
    Daj Boze da Haller dode. Odbijam vjerovati da je gori od Kulenovica - los u skoku, slab u duelu. Imat ce gro sansi koje ce sigurno iskoristit.
  • Omake
    4.5k
    Mišića smo vratili u život nakon isti zdravstvenih problema, ali to s Hallerom mi djeluje očajno. Niti je u zadnjoj godini ugovora, a plaća 2.5 mil.
  • E46
    918
    Odbijam vjerovati da netko misli da Haller treba biti zamjena jednom kulenovicu.
  • Crni86
    6.9k
    Ja mislim da Haller i ako je na 80 % može zabiti 10-15 golova u HNL-u jer je lik apsolutna klasaNiko1986

Kada je u formi. To je upitno. Mi nemamo vremena cekat da on postigne formu u travnju.

Ali dobro vidjet cemo.
  • Orc123
    9.7k
    Haller je klasa, pitanje je samo u kakvom je stanju i jel ima voljni moment....ako ima, on u HNL moze trpati barem 15 u polusezoni...sjetite se kakve je Kule sanse promasivao, Haller je Killer...on to ne prasta....

Nije profil za Europu ali u hnl peotiv bunkera, on bi bio prava napast! Neka posudba ili raskid pa da dođe besplatno ne bi bilo lose....
    Stvar je samo njegov voljni moment!?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions