• Droljo
    10.3k
    Jebiga zazivamo mladog perspektivnog stranca već dugo. Dokazanog nemremo dovesti. Ok nije neki mladi švabo iz cvajte ali šta je tu je. Morali smo probati ovako nešto kad tad. Ja sam za. Uz njega sam kao da ostaje 20 godina sa nama a isto tako sam spreman odjebat ga za dva mjeseca. Sretno fabio i stisni ih da cvile na pripremama. :strong:
  • Kermit
    186
    Bit će zanimljivo vidjeti tko će mu od domaćih biti u stožeru. To je za nas sad možda i najbitnije pitanje.
  • Droljo
    10.3k

Nadam se nitko.
  • Jaro
    8.6k
    Jebiga zazivamo mladog perspektivnog stranca već dugo.Droljo

Ima 51 godinu i 10 godina "trenerskog" iskustva. Sve, samo ne mlad, moderan i perspektivan...
  • Droljo
    10.3k

Usporedi ga sa vahom ili čačketom i ispada dečec. :cool:
    Ne znam šta da ti kažem. Ja im dajem šansu i priliku. Nismo birali te ljude da bi oni za svaku odluku radili referendum na zoni nego da povuku poteze (što i rade) a sudit ćemo na kraju sezone za početak.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Najviše se veselim stilu koji će nam donijeti dominaciju u HNL-u, koji god to stil bio.

Po riječima Marića prati već dugo HNL tako da ne bi trebao imati problema s prilagodbom.
  • Droljo
    10.3k

Nemrem skužit jel si sarkastičan ili ne ali je činjenica da ne igramo ništa već dugo i da nas varteks doma izdominira i sakrije nam loptu. Ne treba nama puno, zdravlje sadašnjih, dva pojačanja i igra.
  • Pavinho
    120
    a i ne moze biti gore nego sto je bilo...valjda
  • Georg Koch
    5.1k
    Podrska Fabiu i nada za najbolje.
    Da sam na pocetku bio za Bjelicu, i ne toliko, zazivao sam i ovdje stranca koji ce uraditi dar-mar u svlacionici i na terenu.
    Ali da je sok, ogromni je, nakon one podrske prije 10ak dana, malo tko je ovo ocekivao (u biti nitko nije ni pisao o tome osim Osvrtnika u subotu vecer.)
    Nacin na koji je iskomunicirano i predstavljeno je jako zalostan. Dosta stvari o kojima je vec pisano ovdje.
    Meni je klaunovski kako je Maric sve objasnjavao na nacin da je rekao kako Cannavaro odavno prati Dinamo, dobro je upoznat sa svime kao i sa ligom :sweat:
    Materi se pravdaj i objasnjavaj tako stvari! Rugas nam se!!!
    Nadao sam se strancu, ali isto tako strancu da bogatijim CV-em.
    Bilo kako bilo, vrijeme i momentum je kritican da bi odmah sudili Cannavaru te da mu ne bi svi dali maksimalnu podrsku.
    Nadajmo se samo da ce imena koja dolaze valjda uskoro biti prava pojacanja te da ce imati vremena za brzo i konkretno upoznavanje i uigravanje.
    Boze pomozi :pray:
  • Mali Zeus
    14.8k
    Nemrem skužit jel si sarkastičan ili ne ali je činjenica da ne igramo ništa već dugo i da nas varteks doma izdominira i sakrije nam loptu. Ne treba nama puno, zdravlje sadašnjih, dva pojačanja i igra.Droljo

Ma naravno da sam sarkastičan.

Al valjda Marić, čovjek koji živi nogomet, zna što je vidio u Cannavaru i skužio je stil koji čovjek gaji. Što se tiče igre, slažem se, igramo ubi bože već dugo i tu Bjelica nije bez grijeha, upravo dapače, ali da radimo grešku za greškom još od ljeta radimo i to je sve jako zabrinjavajuuće.
  • Droljo
    10.3k
    ali da radimo grešku za greškom još od ljeta radimo i to je sve jako zabrinjavajuuće.Mali Zeus

Stoji. Ali za ovaj potez još ne znamo da je greška. Bumo videli. Mogla je biti greška da neno odradi pripreme i spljugamo prve dve u hnl-u isto tako. Niš ne znamo i možemo se samo nadati da bude ok.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Stoji. Ali za ovaj potez još ne znamo da je greška. Bumo videli. Mogla je biti greška da neno odradi pripreme i spljugamo prve dve u hnl-u isto tako. Niš ne znamo i možemo se samo nadati da bude ok.Droljo

Kad se to već radilo kojeg vraga se to nije napravilo poslije Lokomotive. A ne da se Bjelica i Marić očito prepucavaju, jedan preko poteza koje vuče za vrijeme tekme, drugi tak da sam sebe hvali na članskom danu. Teški jebeni kaos. Ovakvim stvarima bismo se i smijali smo se kad je prošla garnitura bila u klubu.
  • Izet Hajrović
    2.9k
    Igru jednostavno nismo imali i prevladavalo je mišljenje na Zoni da bilo tko od nas preuzme ekipu, da bi to bolje izgledalo. Naravno, žargonski rečeno. Dojam je da gore ne može, pa dotaknuli smo samo dno, najgori rezultati u povijesti Dinama od samostalnosti države, gori od lige za bedaka. Nakon Lokomotive smo većina sipali drvlje i kamenje, tada sam rekao da nemam povjerenja u Bjelicu da možemo s njim osvojiti naslov prvaka i zazivao sam tada promjenu i Marića i Bjelice jer je u tom trenutku bilo više od mjesec dana vremena do službenog početka prijelaznog roka, iako je već tada bilo kasno za sportskog direktora, ali moglo bi se nekako ishendlati. Sada je samo cirkus što se Bjelicu promijenilo nakon svih poruka podrške sa 2 tjedna zakašnjenja, potpuno drugačiji narativ bio bi da se Bjelicu smijenilo odmah nakon Lokse. U ovome trenutku nema vremena za promjenu Marića, što je tu je, neka odradi prijelazni rok pa ćemo mu suditi. Čekamo i Bjeličinu stranu priče pa da možemo podrobnije analizirati, samo ne znam zašto insajderi sa Zone šute o svemu, možda bi nama tu bile jasnije neke stvari kad bi se oni oglasili. Cannavaro mora imati našu podršku jer drugog izbora nemamo, nova smjena trenera značit će da smo već izgubili naslov prvaka.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Ja im dajem šansu i priliku. Nismo birali te ljude da bi oni za svaku odluku radili referendum na zoni nego da povuku poteze (što i rade) a sudit ćemo na kraju sezone za početakDroljo

Sezona je počela početkom kolovoza, otvorili smo ju jednim trenerom, a dana 29.12. iste godine smo dogurali do već trećeg trenera...bome povlače poteze i tko smo mi da sumnjamo u ispravnost istih?!
  • Droljo
    10.3k

Jako dobro se sumnja u poteze kluba i to naj blaže rečeno. Mi smo sa svim tim 'potezima' i dalje u utrci za 3 trofeja. Realno trebamo uzeti samo jedan i svi zadovoljni. Promjena se napravila pred pripreme u polusezoni. Tajming ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.