• jedan u nizu
    10.5k
    Ovo se nažalost može reći za doslovno svakog trenera Dinama, osim Vahe...Paggini

Ovo se moze shvatiti i na drugačiji nacin.

Da li nama treba trener koji je trenirao i vece klubove od dinama, ili nam treba trener kojem je dinamo dosadasnja kruna karijere?

Kao kod igraca, kada treneru karijera ide u silaznoj putanji, da li bi bio dobar izbor?
    Kada bi nam doslo igracko svjetsko ime, svi bi govorili kako to nije dobro jer mu je karijera ocigledno u silaznoj putanji i dinamo mu je jedina prilika da nesto posteno zaradi i bori se u ligi prvaka.
    Zasto bi sa trenerom bilo drugacije?.

Ako je treneru dinamo najvece ime znaci da napreduje i da je u bivsem klubu radio dobar posao, i ako radi dobar posao kod nas, da ce nastaviti u vecem klubu.
    Kao kod igraca.

Mislim da nama treba trener koji je trenirao klubove slicnog renomea, a to au klubovi koje svi mi smatramo manjim klubovima.
    Netko tko je trenirao nekakav Young Boys, Spartu Prag, Kopenhagen i slicno, gdje ima iskustva u slicnim situacijama.

Kada bi nam dosao jedan Gasperini, ten Hag ili recimo Guardiola rekli bi da to nije dobro jer je očito radio nesto jakoblose kada ga je karijera dovela dolje do dinama.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    @Krizy jel se mogu izvuć Dinamovi treneri kroz povijest i njihova iskustva tj CV prije preuzimanja Dinama?
  • Jurki
    14.1k
    ako uprava potegne 2 smjene u 4 mjeseca, to samo znaci da su oni zajebali - nist vise.
    Isto Maric... pa ako se ne slazes da odlukama uprave o imenovanju xy trenera, das ostavku ako smatras da s takvim trenerom ne mozes surađivati i ne uklapa se u tvoje vizije kakve god one bile.

Maric je kod mene potrosil sve kredite i vise nema pravo na niti jedan kiks.
    Sve kaj je bilo receno, osim rjesavanja igrackog viska nije napravljeno.
    Ok, ako je klub odlucil da bu on sd, ali onda to povjerenje moras opravdati, a ne da torpediras 2 trenera u jednoj polusezoni.
    Ovo sve zgleda da nas netko zajebava i igra se Football managera uzivo sa Dinamovim novcima.

Cannavaro nema pojma kam je dosel i nakon prvog kiksa bu potres takav - da bu ovo jucer lagani povjetarac.

Stvarno, nek nam je svima sa srecom..
  • NitkoBitan
    21.4k
    Barba Cannavaro ne osvrcite se na zlobne komentare nego napravite posal kak spada. Pravi i istinski Dinamovci su uz vas, uostalom drugacije i nemre bit.
  • Jaro
    8.6k
    Sad gledam... Pa ovaj je i u trenerskoj penziji realno - 25 utakmica u 5 i pol godina je vodio... Svake minute imam sve vise povjerenja...
  • SAS1987
    15.6k
    Pa ovaj je i u trenerskoj penziji realno - 25 utakmica u 5 i pol godina je vodioJaro

Nije imao vremena pošto je pratio hnl :lol:
  • Mali Zeus
    14.8k
    Isto Maric... pa ako se ne slazes da odlukama uprave o imenovanju xy trenera, das ostavku ako smatras da s takvim trenerom ne mozes surađivati i ne uklapa se u tvoje vizije kakve god one bile.Jurki

Upravo tak, želio si Cannavara, nametnuli su ti Bjelicu, kaj ne odeš onda. Jer ovako ispada da je i on kriv za Bjelicu i jest. Trebali su znati koga dovode, jebote nije Bjelica neki nepoznati lik, dapače i onda se čudom čude što je težak itd. A očito sukob traje još od Borussije i komentara o igračima s našeg govornog područja, a vjerojatno i ranije od tog.
  • Jurki
    14.1k
    mislim da kod nikog nema zlobe prema Cannavaru.
    Ali je cinjenica da smo doveli trenerskog anonimca koji moze ispasti top i flop.
    Isto tak smatram da je Dinamo preveliki klub koji se ne moze i ne smije kockati sa izborom trenera - a ovo upravo to jest - kockanje.
    Nadam se samo da smo stavili "na pravu farbu" i da se bu kockanje isplatilo.
  • gledatelj
    680
    @Bosskovitz
    Kažeš da su ga pratili i da s njim idu na duge staze. Zašto su ga onda potpisali na godinu i pol? Baš ne izgleda kao na duge staze.
  • austrijanac
    4.9k

Treneri uvijek, za prvi termin, dobivaju kraće ugovore.

Normalna praksa, jer su potrošna roba.
  • NitkoBitan
    21.4k
    mislim da kod nikog nema zlobe prema Cannavaru.Jurki

Zlobe ima prema apsolutno svemu i proc kroz komentare na objavama Dinama na drustvenim mrezama je za povracat, i to u ove blagdanske dane.

A da ne govorim o kolicini botova sa laznih profila.

Nisu ni tovari ludi sto su ukinuli komentiranje, od tada im ide bolje, ali stvarno...
  • Jaro
    8.6k
    Nisu ni tovari ludi sto su ukinuli komentiranjeNitkoBitan

Kazes, kad su uzor u svemu, zas ne i u ovome?
  • Droljo
    10.5k
    da ne govorim o kolicini botova sa laznih profila.NitkoBitan

Pa jel nije naj lakše tak? Ak fabio uspije i poderemo sve samo novi profil napraviš i možeš početi derat sa 'jesam vam ja govorio' :lol:
  • NitkoBitan
    21.4k
    Kazes, kad su uzor u svemu, zas ne i u ovome?Jaro

Zamjenio si me sa nekoliko forumasa koje necu imenovat. Kad sam ja njih hvalio u vecini segmenata? Posjeta na tribinama, (privremeno) ukidanje komentara na drutvenim mrezema; dvije dobre stvari kod njih po meni. Ostalo je raspasoj.
  • Jaro
    8.6k
    nisam rekao da si ih ti hvalio vec kojim smjerom krece klub - u prvi plan uspjesi marketinga, clanstvo jer je sportski dio kluba potpuno u trrcem, cetvrtom planu, dovodjenje besplatnih poluamatera, gubljenje igraca iz omladinske skole, postavljanje talijanskog trenerskog analfabeta, ostar napad na svaku kritiku...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.