• Dr Hofmann
    2k
    A što drugo nego puno sreće želim Cannavaru, Bog nek mu je na pomoći. Talijani su vjerojatno najbolji treneri kroz povijest nogometa, pa se nadam da barem da smo i mi jednog takvog uboli.
  • Mrvica
    4k
    Sretno Cannavaru, nadam se tj. ne nadam se nego očekujem duplu krunu u suprotnom kur**na. Neću sudit jel promašaj ili pogodak dok ne vidim rezultate.
  • Krulek
    665

Bez posebne želje da kao " zakleti mamićevac ili antolićevac " odgovaram nekome koga ne zanima rezultat kluba za koji navija, koga ne zanima njegov razvoj, koga ne zanima izbjegavanje odgovornosti upravljačkih struktura za promašeni prijelazni rok, za bacanje novaca za otpremnine trenerima, za dovođenje trenerskih anonimusa....ipak se usuđujem reći da bi o svemu ovome pravi navijač trebao imati objektivan stav, a ne ponavljati ispraznice i opravdanja onih koji su promašili sva očekivanja. To znači ne pod svaku cijenu biti prihvatljiv, ne biti podoban i biti slobodan u svome mišljenju. Lijep pozdrav.
  • Maximo
    628
    What’s his style of play like? well, I’ve only watched three games of his, but there was enough in there to suggest it was a common theme throughout his time given the same patterns of play emerged in the three games. Cannavaro is influenced much by Spanish football, and has even said it in an interview — “I am a coach who wants to win, I was a defender and I’m Italian, but I want my teams to play well, I have the Spanish influence in me from my three years at Real Madrid. When my players ask me, I tell them that the first thing is to attack because attacking defends. If you have the ball, you make the opponent run, that is the culture a coach must have. I’m a coach who asks the players to play, a coach who asks to give intensity with and without the ball, because football is about time and the players have to understand that.” He’s not wrong with what he described his ideologies as, given his time in China, his teams were in the top two for highest pressers, creating the highest xG, attempting the most passes and conceding the fewest goals. In terms of set up, Cannavaro mainly used a 433, but sometimes used a variation of 343 — conveniently the only accessible games I could find were the games he used 343. The best way I could describe It was a bad Manchester City impression. Not because of Cannavaro, but more because his players, bar the stars, were extremely limited in their ability.
  • wolfgang14
    1.8k
    Svi koji misle da će sad bit maknuti senatori su u zabludi, oni će i dalje nastavit igrat, pa svaki trener gleda da mu najbolji i iskusni igraju, neće sigurno gurat Pavića,Mikića itd jer eto treba mlade guratDudu9

Mislim da je više stvar u tome da se ne gura senatore zbog njihovog kredita, npr ako će ti RPG ili Mikić dat više na toj poziciji u tom trenutku onda nek oni igraju a nek Rile bude na klupi. Ako će senatori bit u formi života naravno nek oni igraju, ne treba nužno izbacit sve senatore i posjest ih na klupu, nego im dat do znanja da su svi jednaki
  • NitkoBitan
    21.4k
    Po ovome izgleda kao trener koji ce nam odgovarat, a pogotovo Petkovicu.

Jbs mi sve ludo ali cini mi se kao dobar izbor te nimalo slucajan, odnosno pomno probran. Zivi bili pa vidjeli.
  • Crni86
    7k
    Sretno novom treneru. Iskreno ne cini mi se kao trener koji je razina dinama, ali sada kada je tu zelim mu sve najbolje i da sto duze potraje.
  • pencilneck
    735
    Ako uspije sprovesti svoje ideje u djelo i klikne s igracima, onda je savrseni fit i gazit cemo HNL-om. Ova ekipa je predobra da kvaliteta ne ispliva ako igru poslozis onako kako igracima odgovara. Bjelicin reaktivni nogomet gdje ti Belupo i Varazdin uzmu posjed usred Maksimira to sigurno nije.
  • Bosskovitz
    13.5k
    Ja još ne mogu vjerovati i doći k sebi od ove gluposti koju je napravila ova uprava puna neznalica i njihov bahati SD. Ovo je dno dna, očito su bili u pravu oni koji su rekli da se ide na potpuno demontiranje Dinama. Zbogom, svirači, nažalost uspjeli ste.Krulek

Prošle godine sam imao folder sa screenshotovima shitshowa tovarskih novinara i urednika po naslovima portala, njihovog orgijanja po Dinamu i slavljenja titule 6 mjeseci unaprijed. Mislim da ću ove godine napraviti folder za nevjerne Tome koji orgijaju, truju i rovare od sekunde kad nešto u klubu pođe nizbrdo. I vama će, kao i tovarima prošle sezone, kraj svibnja biti vrijeme za introspekciju i posipanje pepelom.
  • Jay
    253
    Znači voli napadački nogomet? Super, tko će mu reći da mi nemamo napadača trenutno?

Sretno Fabio, sretno svima nama s tobom
  • CastAway1986
    2.3k
    naći će mu Marić igrača za svaku poziciju koja mu je potrebna jer je Fabio ipak njegov izbor :wink:
  • Dinamosaur
    1.8k
    Znači voli napadački nogomet? Super, tko će mu reći da mi nemamo napadača trenutno?Jay

Po ovome kaj je kolega napisao -igra sa jednom spicom, uvijek 3 okrenuta golu; spica i 2 krilna napadaca
    Kaj ti tu nije jasno?!
    Dokle ce nas to dovesti vidjet cemo.
    Nadam se manje od 34 stranice mjesecno na Zoni(rekord drzi Jakir sa 443str. u 13 mjeseci)
  • quizzy86
    77
    Sretno Fabio!
  • Dino
    3k
    S obzirom na to da je trenutni dinamov trener apsolutno najveće igračko ime ikad na našoj klupi nadam se da će prvenstveno imati autoritet i poštovanje u svlačionici. Po mom mišljenju je zadobivanje autoriteta ključna trenerska kvaliteta.

Ostale trenerske sposobnosti ostaju otvorene i mora mu se dati vrijeme da pokaže da je dostojan voditi najveći hrvatski klub, ali kao optimist uvijek se nadam najboljem.

Zasad jedini opipljivi minus je kaj nema puno trenerskog iskustva, ali i Mourinho i Guardiola su morali krenuti od nekud.

Nadam se da će Fabio biti dugoročno rješenje i da smo konačno iza sebe ostavili mijenanje trenera kao čarapa.

Sretno i vidimo se na proslavi naslova prvaka na Trgu sljedeće godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.