• Captain America
    19.2k
    ozbiljnim stozerom i sigurno ima sistematicnost i znanjeElDorado

Ozbiljan stožer? Brat je pomoćnik, ali eto Luka Bjelica je bio nekima problem. Gdje je to radio da je pokazao sistematičnost i znanje? Bunker u Udineseu kako bi na silu ostali u ligi, a ove godine su deveti.
  • ElDorado
    1.2k
    kako god covjek bio benevolentan prema tebi uvijek krenes proizvoljnim laprdanjima.
  • Jaki991
    203
    Uz povratak ozlijedenih igraca i ovih par pojacanja o kojima se pise moras bit ozbiljan antitalent od trenera da ne uzmes hnl…doveli ste cannavara, sad napravite dobar prijelazni rok i stanite iza trenera kojeg ste odabrali, ako i treci put u sezoni zajebete onda svi skupa paljada iz kluba i ne vidimo se
  • ElDorado
    1.2k
    drugi put. Prvi put su nasljedili trenera.
  • Jaro
    8.6k
    moras bit ozbiljan antitalent od trenera da ne uzmes hnlJaki991

Jbg, kreces s minus 7...
  • Felip
    273
    Zadnji trener stranac Petev prije 7-8 godina. Još pamtim samo Ardilesa kao stranca.
    Ako pukne hnl s Cannavarom, puca sve zajedno s Marićem. Mislim da je ovo njegov i njihov all in.
  • Praskaton
    3k
    Jaki su mi ovi što kazu hrabar potez Marica kako ima muda itd.Da je ovo napravio netko drugi a ne garnitura koju podržavaju rekli bi kako je ludost i glupost
  • Dudu9
    1.3k
    Cirkus zvani sportski sektor Dinama nastavlja dalje, nakon 2 trenera u pola sezone, naravno dovode novog trenera jer eto ima poznato ime, planiranje i strategija razvoja znaci nula, da su doveli trenera koji voli gurati mlade igrače pa ajde idemo ti putem, ali nažalost došli do trenera jer eto uvali nam ga njegov menadžer zato što je dobar sa Zajecom, lutamo u sportskom sektoru ko raspali Hajduk a ne klub renomea Dinama koji igra LP i ima najveći proračun u povijesti svog postojanja, da li ce dinamo doživit sa ovim cirkusom ponor ili uspjet nekako uzeti prvenstvo, moramo se svi moliti da ce uspjeti nekako izgurati
  • veselko tenžera
    3.1k
    Kad sve ovo gledam malo mi žao Jakira. Ne toliko osobno, nego kao trenera. Naslijedio je momčad koja je sve suprotno onome što on želi igrati, s borbama za vlast u klubu koje su mu debelo odmagale, jakim senatorakim klanom kojeg nije smio dirati i najjačim Hajdukom u zadnjih puno godina. Uz sve to i Hoxhom kao jedinim "pojačanjem" je pregazio proljeće. U trenutku njegove smjene to je bila logična odluka, ali on je smijenjen onog trenutka kad su mu senatori ostavljeni i nisu dovedeni igrači po želji. Sad je voda ispod mosta, ali ostaje pitanje što da je dobio veću podršku uprave u tim procesima...
  • marcio amoroso
    38.7k

Kad mi ga god bude žao sjetim se pičkastih nastupa protiv tovara u doslovno svim utakmicama protiv njih i prestane mi ga biti žao.
  • Nino Bule
    15k
    Mi stalno drvimo o bivsim trenerima, biscanima, jakirima, sad bjelici, da su valjali bili bi jos tu, koliko god krimena nosi i klub i sd, imas dovoljno dobru ekipu da skupis neke bodove u hnlu, mi bi u prosjecnoj hnl sezoni sad bili na -15 od prvog mjesta, to su nam jakir i bjelica ostavili, ajmo dalje, trazit od kluba i sportskog sektora vise, trenere s europskom uspjesima a ne naricat za trenerima kojima su najveci uspjesi rezultati u rijeci.
  • Klenx
    6.3k
    2024. godina trebala je biti prekretnica za Dinamo, godina pobjede jedne dugogodišnje ideje, nade, vjere i zajedništva, obilježena prvim demokratskim izborima, spektakularnom slavljenjem naslova i povratkom navijača svojem Klubu.

Umjesto toga, sve lijepo završava u dubokoj sjeni razdora, još jednom smjenom trenera i atmosferom koja objektivno dugo nije bila zatrovanija.
    Umjesto jedinstva, euforije i svega onog čemu smo se nadali nakon nikad duljeg ljeta za pripremu sezone i kasnijeg ulaska u Ligu Prvaka svjedočimo masovnoj histeriji, gubitku povjerenja i osjećaju da su snovi, bar zasad, ostali neispunjeni.
    Klub koji je ljetos trebao zakoračiti u novu eru sada luta u teškom kaosu.

Od starta kasnimo. Od smjene Jakirovića do smjene Bjelice stalno smo u nekom kašnjenju.
    Ništa ne predviđamo, ništa ne “anticipiramo”, već samo pokušavamo hendlati situacije koje su se dogodile (kao ova sa Bjelicom, kao da nismo mogli znali kakvi su nam plusevi koje dobijamo i rizici s kojima se suočavamo), a tu se poprilično gubimo.

Neću sada ulaziti u rasprave koja pojačanja jesmo ili nismo doveli. Kakav je trener Sergej, je li Nenad bolji, može li Fabio biti taj ili će klubom i dalje vladati Rile i Ademi.
    Činjenica je samo jedna.
    Sportski sektor, kakav god on bio, kreirao je sve navedene poteze. Netko mu ih je odobrio. Od mene imaju podršku do neba. Ma do kraja svemira.
    Međutim, u slučaju neuspjeha u HNL-u očekujem da se odgovorni suoče sa posljedicama svojih odluka i rizika koje su preuzeli. Rizika davanja najvažnijeg segmenta kluba jednom čovjeku, koji se na istom uči.
    Onima koji su sportskom direktoru omogućili kreiranje ove politike treba biti jasno da neuspjeh kao minimum dostojanstva zahtjeva ponudu mandata na raspolaganje. Odgovornost nije samo riječ, odgovornost je djelo.

Tovari su godinama lutali bez novaca.
    Mi lutamo sa 70 milijuna eura budžeta. Ne da lutamo, nego smo u lutanju upali u živo blato i tonemo.
    Sretno nam bilo. Neka se uspijemo iščeprkati iz njega.

Da sam skeptičan, jesam.
  • Aggro
    649
    Tako je to kad ulica vodi klub. Lijepo su nam govorili Mamic, Perasica, Barisic, Rozic i drugi Dinamovi sveci. Sveto ime Dinamo pod Mamićem kad su svi ovdje mogli reć kaj misle, nogometni stručnjaci su vladali klubom, a lova od transfera se pamrtno trošila u Dinamov napredak.
    Već nakon godinu dana vidimo sta su Mozemosi napravili od kluba. Dupla kruna prosle sezone, 8 bodova u najelitnijem europskom natjecanju ove sezone... kukavickih zadnjih 5 utakmica u HNLu... uzasan prijelazni rok, 3. trener smijenjen između ostalog radi pritiska navijača... i sve to u samo godinu dana.
    Meni se ovdje više čini da ljudi navijaju protiv Hajduka, nego za Dinamo. Nemoj izgubit sezonu jer ne valjaš. Kakav kriterij za bit Dinamov navijač. Bravo ekipa.
  • veselko tenžera
    3.1k
    ha, vidiš, kad govorimo o njima i Jakiru, ja se prvo sjetim da ih je dobio usred prepunog Poljuda u vjerojatno najvažnijoj utakmici Dinama u HNL-u u zadnjih 15ak godina. I onda 4 dana kasnije u kupu i pokopao ih do temelja.

Mislim da smo ga potrošili bez da je dobio podršku kakvu trener treba dobiti. Kažem, sad je voda ispod mosta, al nek prođe još malo vremena i da dobijemo još koju informaciju pa ćemo moći pametnije prosuditi o Jakiru i o ostalima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.