• Paggini
    31.6k
    Dinamo mu je daleko najveci klub u kojem je dobio sansu.Jaro

Ovo se nažalost može reći za doslovno svakog trenera Dinama, osim Vahe...
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Sretno treneru. Nadam se da ćeš dobiti pojačanja... Ili barem tvoj nasljednik u slučaju da te smjene do početka priprema...
  • Dani Olmić
    695
    Neka ti je sa srećom nogometno ikono! Dobrodošao u plavi dom :heart:
  • Jurki
    14k
    Imal bu priliku da nas sve demantira i posere. Nadam se da bu to i napravil.
    Radio je cijelu karijeru pod vrhunskim trenerima i mozemo se samo nadati da je upil dovoljno znanja da uzme ovu farmersku ligu.
  • veselko tenžera
    3k
    Jerry Krause je rekao: "Naslove osvajaju organizacije, ne igrači" i bio je potpuno u pravu. Mi napokon imamo trenera i upravu na istoj liniji. Treća od 3 najvažnije komponente organizacije, ona igračka, se tek treba urediti. S obzirom na tajming ove smjene i najavljenih par pojačanja vjerujem da se krenulo jako u tom smjeru.

Kad smo kod HNLa, mi već jako dugo nemamo igru. Kolektivnu trku, presing, reposjed, brzo rješavanje lopte, nuđenje suigraču i stvaranje šansi. Ono što smo imali je dovoljno talenta da kontroliramo protivnika da ne stvori puno šansi, čudesnog Livija (i lani Nevu) da skinu onu 1 koja prođe, a mi bi već zabili ponešto iz svojih par prilika. Pomogli bi i genijalci poput Šutala i Ivanušeca s kojim bi lako izlazili iz presinga, a i na Petka si uvijek mogao nabiti loptu i rasteretiti ekipu.

Od Fabia očekujem da uvede red i kolektivnu igru gdje će svatko imati svoju obvezu za pokriti i istrčati. To će neminovno dovesti do brže i tečnije igre gdje će naši talenti doći do izražaja. Žalosno je s kakvim konkurentima se natežemo i, Božemiprosti, zaostajemo za njima. Zbog toga se i mladima ne daje prilika što je katastrofa.

Za Fabija vjerujem da će biti dobar. Nema veliku trenersku karijeru, ali to je kapetan svjetskih prvaka i zlatna lopta. Neće on napunit gaće pred nekim Ristovskim ili Petkovićem.

Masa kao masa, sad se kuka, s 2 pojačanja i pobjedom nad Istrom opet ćemo pričati o četvrtfinalu LP.

Sretno Fabio, došao si u najveći klub svoje karijere, igračke i trenerske i budi ga dostojan!
  • Tongo Doumbia
    5.1k
    Tako nekako. S tim da je Vaha najviše, ne računajući reprezentacije, napravio s Lilleom koji je tada bio francuski drugoligaš, pa ih vratio u Ligue 1.

PSG nije bio klub ovog ranga tada, Rennes i nije baš krema europskog nogometa, a marokanski je nogomet devedesetih bio nepoznanica za naše pojmove. Ili je i danas.

Uglavnom, da skratim, u pravu si. A i što nam garantira da dovedemo trenera koji je bio u jačem klubu od nas? Recimo, ako je tri mjeseca trenirao nekakav Wolfsburg ili Marseille? Apsolutno ništa, složit ćemo se.

Ja sam uvijek za one gladne uspjeha i dokazivanja. To što smo mi sebe doveli u situaciju da su nam tzv senatori i dalje najbolji igrači, nema nikakve veze s trenerskim autoritetom.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Prvo, pokazuje viziju. Nije dovedeno ni razvikano trenersko ime kojemu je njegova veličina alibi za neuspjeh ni još jedan u nizu više-manje jednako bezvrijednih HNL trenera, nego trener kojeg se detaljno skautiralo, pratilo i vjeruje se da se s njim može igrati na duge stazeBosskovitz

Gdje se to skautiralo Cannavara?
    Ja ne bih bio ovoliko ogorčen da se Bjelicu zamjenilo nekim široj javnosti nepoznatim Španjolcem, Portugalcem...nebitno, likom koji svoju karijeru strpljivo gradi u europskom okruženju...Cannavaro ima 0,94 ppg u Beneventu iz 17 utakmica i 1,50 iz šest u Udinama...prije toga, Alnasser, Guangžu, Quinxian...šta je to?
    Gdje se to moglo skautirati Cannavara i donijeti zaključak, da je to to?
  • Plavi-9
    738
    S novim trenerom Kulenović će postati Karim Benzema, Ristovski će postati Marcelo a Hoxha CR7. Ozljeđeni igrači će momentalno ozdraviti a sportski direktor će pogoditi svako pojačanje.
  • cibona
    4k
    Najmanje što od Cannavara očekujem jest da se konačno obračuna sa senatorskim klanom i da ta priča jednom za svagda završi. Nadam se da neće biti podilaženja i robovanja imenima, svaki igrač mora imati jednaki tretman bio on senator, stranac ili mlada nada. Svi su jednaki.

Njegov prethodnik napravio je upravo suprotno i to je dovelo do podjela kako u svlačionici, tako i izvan terena. Nadam se da su ljudi u klubu izvukli pouke i naglasili treneru te naizgled nebitne stvari, koje su u konačnici dovele do raspada sistema u momčadi.
  • BBBaranja
    2.9k

Šteta što ti nisi u klubu da i tebe podigne mal..
  • Tongo Doumbia
    5.1k
    Novom treneru, kao i svakom do sada, želim sreću i maksimalnu izvrnost na klupi aktualnog hrvatskog prvaka, našeg Dinama!

Stvari zbog kojih sam skeptičan ima baš gro i ne bi sad pisao neke monade o svemu kao i njegovim prethodnicima, kad se manje više sve zna, kao i moje uvriježeno mišljenje.

Ono što mene prije svega brine je način na koji je cijela stvar iskomunicirana i odrađena. Ne kažem, moglo se od one unisone klupske podrške Bjelici nakon Varaždina, pa sve do danas, dogoditi mali milijun incidenata, mogao je on jutros jebat majku kurvu Mariću, pa da je ovom spala “roletna” i vidi da više “nejde”. Možda je onda klubu rekao “on ili ja”. A za koga bi se ljudi u klubu odlučili nego za čovjeka kom su prvotno dali ključeve Ferrarija u ruke. Simpatična verzija. U koju klasičan cinik u meni ne vjeruje ni najmanje. Zašto? Pa zato jer u managerskim, nogometnim i inim krugovima već neko izvjesno vrijeme kola informacija o zaljubljivanju i koketiranju između Cannavara i Dinama.

Nakon toga i objava da je Talijan izabran, neke dvije ili tri minute nakon što smo se oprostili od prethodnika. Simptomatično? O da, itekako. Uzmimo u obzir da jedan dio klupske garniture nije bio za dolazak Bjelice (bez obzira što se to negiralo, istina je puno drugačija) od starta, a već tada je Fabio bio u uskom krugu kandidata. Još više simptomatično? Da skratim, da ljubavi između Bjelice i aktualnog sportskog sektora nije bilo evidentno je od samih početaka i treba biti pošten pa reći da je otkaz bio neminovnost u toj konstalaciji snaga.

Da se razumijemo, Nenad Bjelica “nit mi je rod nit pomoz’ Bog”, ali jednostvno mi nema zdravorazumskog razloga za ovakova trošenja trenera svako malo.

Ono što me najviše nasmijava/zabrinjava trenutno su ova branjena načina na koji je Cannavaro izabran. Odnosno da zaslijepljenost odlukama, uz opravdanje da su i vizionarske. Da, neš ti vrlog, strpljivog i pomnog skautiranja njega kao idealnog rješenja koje će nas povesti u naše najveće uspjehe od osamostaljenja. Na temelju čega? Rezultata u Kini ili dva kratkoročna angažmana u talijanskim Belupima i Istri. Meni ovo djeluje da je izabran jer mu je glavna referenca ime i činjenica da zbilja je frajer s gardom, koji će vjerojatno pokušati razbiti kojekakve klanove i senatore postaviti na svoje mjesto, jer su eto prethodnici idioti koji o “lopti” pojma nemaju pa su im ti isti senatori donijeli duplu krunu, plasman i bodove u Ligi Prvaka. Onda se još priče o skautingu tako lijepo upakiraju, da bi novog nam trenera vjerojatno zaokružili na predsjedničkim izborima ili poželjeli da vam oženi sestru. Dajte nas nemojte…

Kako god, Fabiu opet puno sreće i što više bodova, a nama živaca. U rov i radi! Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Dinamosaur
    1.8k
    Najmanje što od Cannavara očekujem jest da se konačno obračuna sa senatorskim klanomcibona

Kakav Cannavaro?
    Kad sam procitao da je novi trener, to mi je prvo proslo kroz glavu.
    Mozda da senatori ne glume velicinu vecu od katedrale, nek i oni traze trenera autogram. A ne da ga sprdaju sa klupe??

Mislio sam da je najpametnije ostaviti Bjelici ove pripreme pa krenuti po prvenstvo i ludu pobjedu protiv Milana. Ovo je sad jaci roller coaster u glavi
  • austrijanac
    4.8k
    Puno podrška kao i svakom treneru.
    Posebno me veseli što od Čačketa drvim tu da se moramo maknut od hrvatskih trenera jer su mahom kriminalni.

Ovakve stvari su se prije zazivale te mi je drago vidjet hrabrost u odluci.

Idemo dalje.
  • Bosna86
    11.9k
    Ovo je dno dna, očito su bili u pravu oni koji su rekli da se ide na potpuno demontiranje Dinama. Zbogom, svirači, nažalost uspjeli ste.Krulek

Dosta ozbiljnih ljudi je odustalo od pisanja na forumu pa eto tako onda i ovakve likove nitko ne poklapa

Tko su to oni, da nisu možda Mamić, Antolić i eskadrila…Sve ispravni dinamovci i ljudi s obrazom… To u kakvom stanju je klub bio i ostavljen novoj garnituri će se nekad kasnije ispričati…

U cemu točno je Dinamo propao? Klub funkcionira i jos će dugo, u Europi je napravljen ok rezultat, Hnl je sranje ali se da ispraviti… Puno stvari je urađeno čiji će se rezultati tek vidjeti

Shvacam da postoje ljudi kojima je bitno samo da smo prvi i apsolutno ih briga za bilo sta drugo… Problem je kad ti ljudi sebi umisle da su otkrili Mars i da eto oni sve kuže… Onda se lavina zakotrlja i rulja pobjesni

Dinamov navijač mora naučiti voliti Dinamo, a ne rezultat… Koliko god boli losa igra, netko tko se smatra navijačem Dinama ne treba pisati ovakve budalastine…

Kritika mora postojati, zaslužili su je i nek se čupaju kako znaju i umiju, ali Ajmo malo i mi stati na loptu
  • Dudu9
    1.3k
    Svi koji misle da će sad bit maknuti senatori su u zabludi, oni će i dalje nastavit igrat, pa svaki trener gleda da mu najbolji i iskusni igraju, neće sigurno gurat Pavića,Mikića itd jer eto treba mlade gurat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.