• jedan u nizu
    10.5k
    Ocekujem porast zenske populacije na tribinama i prosjek gledanosti od 15k na kraju sezone.
  • pencilneck
    731
    Samo neka dozvoli igracima igrati, uigra 2-3 mehanizma u distribuciji lopte, uz pressing koji je igrao u Kini, i bit cemo avion za HNL cak i s trenutnim rosterom s kojim smo zavrsili polusezonu. A s pojacanjima i povratcima ozlijeđenih to bi moralo biti brutalno.
  • DrawTube
    5.8k
    Bar je lepi i izgleda opako

Sretno Fabio, zasjeo si na najvrucu stolicu u Hrvatskoj.
  • don
    9k
    imam dobar osjećaj, Buona fortuna Cannavaro!
  • mlkaskic
    38
    Kao što je Gattuso doveo Rakitića, Cannavaro dovodi Modrića. I sad mi svi možete reći da sam lud. :rofl:
  • Orc123
    9.7k
    bravo za post!
  • Crni500
    18
    Sretno novom treneru,neka obrani dvostruku titulu,to mogu poruciti kao navijac Dinama. Isto tako kao stovatelj kluba i obicaja koji se vezu uz klub i drzavu mogu takodjer reci da mi se ne svidja gomilanje stranih imena u nas nogomet,a pogotovo u Dinamu. Na stranu rezultat,ali sikaniranje igraca sa naseg podneblja,kao i trenera je presao svaku mjeru. Mi trenutno u HNL imamo pola lige stranih trenera i to nije dobro. Isto tako forsiranje stranih sudaca kao da su oni bolji je isto jedna prozirna demagogija. Kako mi mislimo onda stvarati i razvijati nove mlade igrace i trenere,ako nam stranci guse ligu?
  • Orc123
    9.7k
    Sretno treneru! Idemo po naslov i kup a u Europi sto da dragi Bog!
  • Rakovica1986
    790
    Čeka ga stvarno vatreni debi i nakon toga i vatreni tjedan, Arsenal - Istra - Milan.rakurs

Minimalno očekivanje je tri boda protiv Istre i barem bod protiv Arsenala ili Milana. Sve izvan toga će izazvati snažne kritike, a zbog načina, vremena i izbora novog trenera smatram da bi to bilo opravdano.

U svakom slučaju želim sreću novom treneru Dinama i usput ga molim da me razuvjeri od toga da sad mislim da imamo i trenera i SDa kojima je Dinamo škola umjesto nagrade za vrhunski rad.
  • Zg123
    776
    za igrace se slazem ali koje mlade trenere je itko u hnlu proizveo? HNS-ova trenerska akademija je smijesna, svi hrvatski treneri koji su izgradili kakvu takvu trenersku karijeru su napravili izvan okvira hnla.
  • Dinamouberalles
    238
    Pogledao sad drugo poluvrijeme
    Beijing -Guangzhou 1:3

11.8 2019

Meeh , ništa novo sto nismo gledali zadnje dvi godine
  • Jurki
    14k
    Nisam sretan sa izborom njega za trenera, al kaj je tu je.
    Moramo iza njega stati i dati mu podrsku.
    Nadam se samo da je naucio nekaj od svih trenera koji su ga trenirali kroz igracku karijeru.
    Isto tak se nadam da se bum za pola godine posipal s pepelom za "zabarsko-kinesku prevaru".
    Sretno mu bilo.
  • Krulek
    665
    Ja još ne mogu vjerovati i doći k sebi od ove gluposti koju je napravila ova uprava puna neznalica i njihov bahati SD. Ovo je dno dna, očito su bili u pravu oni koji su rekli da se ide na potpuno demontiranje Dinama. Zbogom, svirači, nažalost uspjeli ste.
  • Jaro
    8.6k
    Trener je vec 10 godina, tako da je tesko da je on mladi, moderan trener - pogotovo posto je te "moderne" metode ucio u Kini - nitko nigdje nije rekao da revolucionarne nogometne novotarije dolaze od tamo...
    Obicno treneri na zalazu karijere (bas kao i igraci) odlaze u te nogometno egzoticne destinacije uzeti zadnje novce, ovaj je poceo tamo...
    Unatoc ogromnom igrackom pedigreu - Dinamo mu je daleko najveci klub u kojem je dobio sansu. Ne mozemo reci da je pocetnik, ali to mu je samo jos jedan minus zapravo. Sada Jakirov CV izgleda kao space shuttle...
  • Crni500
    18
    dosta trenera je gradilo karijere kroz HNL,samo kaj su to tabu teme kod nas. Trebalo bi samo imati vise povjerenja i pustiti ih da rade. Pa odkud su izasli Cico,Jurcic,Sopic,Zekic...gdje je to sve bio recimo jedan Carevic...previse je nepovjerenja u nase ljude doslo,a poceli smo strance gledati ko bogove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.