NB86
Frapiran sam kako se implicira moja pouinteligencija, a ne vidiš potencijalnu opasnost u svojem prijedlogu. — GaijiZG
ja smatram da ne smiju podrzat kandidata druge liste, jer ko zna kakve namjere imaju ti i da li bi demokratizirali klub do kraja — GaijiZG
GaijiZG
Ne znamo ničije "skrivene" namjere tako da je to nebitno, tko dobije mandat od glasaca taj ce upravljat klubom, to je vrlo jasno, a ako se nema dovoljno ruku za promjene statuta do njih jednostavno nece doci to je jednostavno fakt zivota.
NB86
nije ni vrijeme za izbore. — The Undertaker
GaijiZG
NB86
Ti apstraktni pobjednici glasovanja, ne moraju iduće izbore prepustit vlast pobjednicima na drugoj listi, jer imaju predsjedničku, sa 35 skupštinara, jel shvaćaš to? Jel ti trebam crtat? — GaijiZG
GaijiZG
Ako si postavio i bio tamo onda znaš da se odgovorilo. Dakle, ne laži.
GaijiZG
i da taj netko novi pokusa preko 35 zadrzat vlast u klubu iako je izgubio izbore naslo bi se dovoljno preletača da ne dođe do takvog neceg,
NB86
Zašto uopće riskirat ovo? — GaijiZG
GaijiZG
NB86
Papastrumf
Brusa
Buduci da ce jako tesko netko s te Barisic/Hanzel strane biti biran na sljedecim izborima, a cega su i sami svjesni, ne vidim koji im je motiv da prijevremeno sami sebe izbace iz Skupstine!? — Papastrumf
Papastrumf
Tako da. Samo novi izbori su za vise od 3 godine.Ako bi se recimo 2 mjeseca prije izbora stavio na glasanje novi statut što bi im to značilo? — Brusa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.