Ja prvi cu prije reci Dortmund, a ne Borussia — Infinity
Imamo neke klubove poput Leipziga koji su nakon 4-5 kola ispali iz lige prvaka i ostaju im još 3-4 kola za zajebanciju. Takvim klubovima ne znači što eventualno mogu uzeti 4-5 milijuna eura od UEFA-inih nagrada zbog mogućih bodova, to je njima kao meni 2 eura i čuvat će igrače za ligaške utakmice. Takve stvari dovode u nepoštenu situaciju ostale klubove jer će neki igrati protiv Leipzigove B ekipe ili juniora dok će netko drugi pišati krv za 3 boda. Imamo i situaciju sa Milanom gdje će oni doći u Maksimir i gdje im vrlo moguće neće trebati ništa a igraju par dana poslije derbi sa Interom. Izgledno je da će igrati ili sa B sastavom ili sa nekim klincima. Ljudi će reći ''pa to je super'' jer Dinamo ima šansu proći ali da mi ovisimo o Milanu a da igraju recimo Sparta-Milan te da Milan popuši sa B sastavom nazivalo bi ih se ciganima jer su nam uništili snove. Sistem je jednostavno truo i nepošten. — Maksim Maksimirski
Koliko se uopće gledaju utakmice LP mimo Dinama? Kome se gleda Atalanta-City u trećem kolu kada uopće nitko nema pojma kako klubovi stoje niti koliko kome treba ta pobjeda? Sve je zbrčkano sa ovih 50 ekipa i neki klubovi (pogotovo ovi najjači) kalkuliraju jer računaju da im je pametnije odmoriti igrače za ligaški derbi a kasnije će već dostići konkurenciju i utakmice mi više uopće nisu zanimljive kao u starom formatu. — Maksim Maksimirski
Moj je dojam da je ovaj format tu samo kao prijelazna faza između stare klasične LP i Superlige. Prognoziram da ovaj format neće trajati više od 7-8 godina i da je on tu samo da se nogometna publika navikne na ligaški sistem i da za par godina lakše proguta pilulu Superlige. — Maksim Maksimirski
Pustite RH i navijače Dinama koji su oduševljeni, postoje ljudi i izvan RH i ne bih rekao da su presretni sa ovim sranjem od formata gdje Brest prolazi dalje jer je nabio bodove protiv Sturma, Sparte, Salzburga i PSV-a dok PSG (koji je u domaćoj ligi na polusezoni 20 bodova ispred Bresta) ispada. — Maksim Maksimirski
Znam da će se naći genijalci koji će reći da je baš super što Brest prolazi a ekipa poput PSG-a ispada jer oni smatraju da je smisao natjecanja da lošiji prolaze a bolji ispadaju ali to tako ne bi trebalo biti. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.