• Chempers
    331

Nisam gledao al znao sam tko je komentator čim sam pročitao što se piše. Taj Pancirov obozava sve srpske klubove, nije čudo što komentira svaku njihovu. :vomit:
  • nemapredaje
    3.9k

A na Gvardiolovoj temi se piše, kak ima super progresivna dodavanja i duge lopte, ali mu je postavljanje katastrofa i stalno ispada kao ratkapa. Vole ga navijači jer je jako pristojan i skroman, ali trenutno nema mjesta u prvoj postavi. Još na sve to novinari se sprdaju s njegovim prezimenom i jedva čekaju da ga omalovažavaju.

Zvuči poznato?
  • Ludovic IX
    7.6k
    napad im ne zabija a obrana prima ko dinamova.. a po onome što naši prenose, a ne vjerujem da je baš tako, jedini krivac je joško
  • NORTE
    12.8k
    Ja prvi cu prije reci Dortmund, a ne BorussiaInfinity

Ništa čudno kad i sami koriste BVB i Dortmund prije nego Borussia.
    Borussia-Dortmund-2024-2025-PUMA-Cup-Jersey-2.jpg

Ime kluba im nije jedinstveno pa ga ima još jedan klub u Bundesligi.

Zato neki stranci za dinamo kažu Zagreb, jer nemamo jedinstveno ime kluba.

Zato zovemo City, Bilbao i sl., to ih određuje, kao nas Zagreb.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Zanimljivo je da se mi zalimo na Zagreb, a forum ima preko 1000 rezultata na Dortmund i manje od 400 na Borussia.Infinity
    Vidiš, ja sam ih zvao Borussija, nikad Dortmund.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.