• IstokKa96
    811
    Gospodin Bjelica omogućio klubu zaradu pobjedama u LP, isplatio svoj ugovor od danas i otpremninu, maknuo iz kadra MMAEA (moguće se vrati sad pod novim trenerom i tako klubu uštedio izdašni iznos potreban za isplatu prijevremenog raskida), potencijalno spriječio potrošnju za Galešića što je omogućilo dovođenje kapitalca na klupu.

Win-win za štedljivu Upravu, Nenade, velik si!
  • Nino Bule
    15k
    Po meni IO i uprava trebaju vec razmisljat o sljedecoj sezoni, kako i sta ce prodavat, kako zatvorit budzet za sljedecu sezonu a da budemo favoriti za naslov prvaka bez europe, odma planirat sportskog i trenera u paru jer s cannavarom na klupi smo se bacili na kocku za ovu sezonu i tu oni vise nemaju nekog utjecaja na procese osim da mole krunice svaki dan da sreca pomazi nas klub.
  • Daliban
    3.8k
    Sudit ćemo po pripremama, kao i uvijek. Pojma nemam o nogometu kakav Cannavaro igra i nemam ništa za reći. Marić je ovaj put i mene ostavio bez teksta. Nadam se najboljem, a vjerujem da sada i senatorskom klanu možemo stati na kraj. U konačnici, može se neke od senatora i prodati u ovom roku da se napravi mjesta za Mikića (uz potpis novog ugovora, naravno). Možda na Cannavarovo ime privučemo i još koje ozbiljnije pojačanje, ako ništa drugo.
  • ElDorado
    1.2k
    Ne znam zašto tulavi novinari ne postavljaju ta logična pitanja na presici kao mi ovdje
  • strumfich
    236
    Zašto ne možemo znati iznos otpremnine?
  • Hebimir Strašni
    16
    Fabio je spasio Udinese kojeg su svi otpisali od ispadanja iz lige. Za mene neloša referenca, plus bude bar jednog stopera istesal da ga možemo uvalit za 15+ milja
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    I da ispadne sa Fabio sve za 10 Marić je smeće. Kao prvo čemu onda onaj famozni vanredni sastanak.podrška treneru. Sad idemo po pojačanja. To je bilo prije tjedan dana. Pa nije Cannavaro danas u podne dobio poziv i pristao momentalno. Bili su u kontaktu najmanje par dana. Znači umjesto da se dogovaraju pojačanja ,oni su radili treneru iza ledja. Bruka i sramota a kunemo se u dinamovštinu. Jako sam tužen zbog sveg što se desilo u našem klubu koji je nekad bio gospodski
  • mokoxax468
    900
    Na što je došao forum danas, kada Daliban ostavi jedan od normalnijih komentara :heart:
  • Stara garda
    17
    Kako se brišu komentari na Fb, Ig..čudo od demokracije
  • Ivan0302
    684
    A moj Canavarao jesi ti veći luđak što si došao ili ja što ti vjerujem...
  • PetkoDaniOršaGol
    123
    Još sam u šoku. Ako se Jakiru davalo toliko kredita, očito je s Nenom odmah krenulo štekati i sad je puklo. Nadam se da je to, jer u protivnom je ovo naznaka teškog amaterizma i lutanja ala magarad. Prve tekme će reći puno, a sa Dinamom i u dobru i u zlu. Nema nam druge, idemo dalje, 25. smo na Istri. Obrambeni, zadnji vezni i napadač moraju sletjeti u Maksimir u zimskom prijelaznom, tu nema razgovora. Članstvo je obnovljeno, od klinaca također, bilo bi tako da i ispadnemo u drugu ligu. Na patnju i kaos smo navikli, idemo dalje. Ako Fabio uspije, prošlogodišnja proslava naslova će biti karmine prema onoj u svibnju 2025. Strah me, nije dobro, ali volim taj ukleti klub iznad svega i nema mi/nam druge da stanemo uz njega. Sad svi ohladiti glave i na talijanski pogon po titulu i direktan ulaz u LP.
  • Jos-Optimus
    3.5k
    Ja cu vjerovati upravi kluba. Volim Bjelkana, ali vidjeli smo da je zaglibio i krenuo u inat, teški..senatore nije riješio, nego su se još raspojasali. Cannavaro...pa ne znam, čujem da teži nogometu i posjedu, autoritet sigurno ima, nadat cu se da smo ga pratili i da smo ga zato pozvali. Kako god ovo interpretirali - ovo pokazuje odlucnost jer ova odluka je teška
  • CastAway1986
    2.3k
    S obzirom da je Maric I dalje tu ovo je SRAMOTAN POTEZ !
    Ali s obzirom na količinu vas koji zazivaju stranog trenera jer će kao senatore staviti na klupu u što čisto sumnjam biti će mi drago kad ga prvom prilikom krenete pljuvati..Živio ti nama Fabio i jedva čekam vidjeti tvoja i Marićeva megapojacanja
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Kaže Marić igro je Cannavaro lijep nogomet u Kini. Kako pobogu možeš uspoređivat nogomet u Kini i Europi?
  • Captain America
    19.2k
    Fabio je spasio Udinese kojeg su svi otpisali od ispadanja iz lige. Za mene neloša referenca, plus bude bar jednog stopera istesal da ga možemo uvalit za 15+ miljaHebimir Strašni

Ima zlatnu loptu i impresivnu igračku karijeru, a nijedan poluozbiljan klub mu nije htio dati priliku. To je ista kvaliteta trenera kao i igrača kakva je natrpana u svlačionicu prošlo ljeto.

Petev i Kopić su bili avangrada sa svojim uspjesima za ovoga kad su postali treneri Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.