• LovroZG
    1.3k
    Zašto ne možemo znati iznos otpremnine?strumfich
    Jer klub nije prčija da se u javnost bacaju poslovne tajne.

Kaže Marić igro je Cannavaro lijep nogomet u Kini. Kako pobogu možeš uspoređivat nogomet u Kini i Europi?Ijayi Atiemwen
    Kolko sam ja kineskog nogometa vidio u životu, Kinezi su baš antitalenti za nogomet i tehnika im je nikakva. A stranaca u sastavu smiju imat samo 3-4 tako da, ak je on s njima igro oku ugodan nogomet, to mu je jebena referenca.
  • Chempers
    414

Koji si ti smijeh od forumasa. Samo da je stranac pa nebitno makar propali, trener, igrač, cudno da ne zazivas i stranog predsjednika i strane čistačice.
  • ZrnTSCHeZ
    593
    Kad već dolazi žabar kojem kao talijanskoj legendi niti jedan domaći klub nije dal ni pola sezone čak niti u B ili C ligi, onda ću upotrijebiti termin da i on i multijezični vježbenik razumiju:
    ovo je žešći diletantizam.

Naivno priželjkujem da se u budući statut ugradi odredba da članovi uprave, IO, predsjednik i SD trebaju položiti zadužnice svaki na milju eura prije stupanja na dužnost.

Pa da onda zaista i odgovaraju za ovakve svoje poteze i štetu koju nanose udruzi građana koje smo svi mi članovi.

Nagodba s MM sumnjam da bude pokrila sve ove egzibicije s otpremninama i promašenim akvizicijama.
  • Probirštift
    658
    Isključim se s interneta na dva tjedna i sad mi na youtubu izbaci press konferencija povodom promjene trenera pa brate mili kaj se dešava u Dinamu
    Čovjek nije dobio ni pripreme ni prijelazni rok i dobio šut kartu
  • Rex Ramae
    2.8k
    Bjelica je zasluženo dobio otkaz, možda 10ak dana prekasno ali opet bolje i sada nego za 2 mjeseca.

Fabia nisam gledao kao trenera tako da mogu samo reći sretno, hoću duplu krunu, sve ispod toga je za otkaza i njemu i Mariću.

I skulirajte malo s vrijeđanjem i pogrdnim nazivanjem, nije nitko dužan to čitati.
  • vlatkomarkovic
    237
    @Omake @Daliban
    Da li netko zna zasto je Fabio dobio otkaz u Udinama, a spasio ih je od ispadanja?
    Čak vidim da je u zadnjem kolu H2H tukao Frosinone koji su ispali, a bili do tad ispred njih?
  • Marley
    2.4k
    Iako od starta nisam bila za Bjelicu, sokirao me ovaj iznenadni rasplet, ajme koja luda vecer.

Sto je, tu je, a sad puna podrska Cannavaru!
    Necu o trenerskim kvalitetama ni referencama, jer ne vidim koristi sad panicariti oko toga.

Ajmo se okrenuti pozitivi, ovo je totalno neocekivani rasplet koji je nasoj svlacionici mozda bas potreban. Bas ono, totalni reset. Ja sam i dalje uvjerena da su decki najvise zapeli u problemima "u glavi" i da je samo u tome bio problem.

Jako mi se svidja pomisao da ovaj nece gledati kao svetu kravu nikoga od nasih, cisto sumnjam da ce Petko izlaziti iz igre kako mu se sprdne, niti ce ga Rile i Ademi zastrasiti jer su frajeri. Karikiram malo.

Mozda sam i subjektivna jer sam ga obozavala kao igraca.
    Kako god, malo optimizma i podrske ne bi skodilo.

(Btw.razumijem da ste neki jako razocarani i ljuti, ali totalno je degutantno vrijedjati covjeka, niti se sam izabrao, niti je ista skrivio.)

Fabio, od srca zelim i tebi i nama da budes najugodnije
    iznenadjenje :strong:
  • ElDorado
    1.1k
    samo su saopcili da odlazi ne da su ga oterali
  • ShanKu
    1.2k
    Evo popil 3 pivkana pa malo pomiril strasti, hvala Bjelici na 8 boda u ligi prvaka, a zamjeram mu SAMO Istru, Osijek, Rijeku, Goricu, Lokomotivu ovu zadnju (bil sam na zapadu Kranjče zbog gratis karte, pa sam vidil da smo baš katastrofa, nemočni Dinamo), Slaven Belupo, i tovarluk naravno na Poljudu.... Celtic i Dortmund mu ne zamjeram, imamo 8 boda ipak!
    Canavarro i igrači imaju moju podršku, nisu oni krivi za to baš puno.. čast mi je da je jedan Canavaro u Dinamu, ali da je to prije nekih 15 godina bilo bi mi draže :sweat:
    Ovo može bit jako loš potez, a možemo na kraju imat 2 nova pehara u vitrinama na Maksimiru.. živi bili! :ok:
  • Nolifer
    9k
    Absolutne sam šokeran....
  • Hebimir Strašni
    16

Nitko od nas nezna kakav će Fabio ispast, ali činjenica je da je Udinese bio otpisan i da ga je ostavio u ligi. Te tekme treba pogledati a ne one iz Kine i SA jer tamošnji nogomet nema veze sa EU nogoloptanjem. Isto tako lik ima Milan u malom prstu i tu računam na 3 boda ( makar preko veze :) ). Što se pojačanja tiče ako se ide na stranca sigurno će ga prije privuči njegovo ime nego ono NB.
  • Orc123
    9.6k
    tako je majstore, daj si 5 ali malo jaci 5.....zato zagovaram dolazak Jedvaja, Broza ili More......
    Ja nisam rasist i ne diskriminiram ljude po boji koze, vjeri i naciji ko neki ovdje! Tako da, mozes si jos jedan 5 dati!

Za mene je svaki igrac koji dođe, igrac kluba kojeg volim! Ne nikad pricao o strancima da se tu uvijek nađu likovi koji ce prvi oplest po strancima,.....i da, jesam ti reko? Daj si 5
  • Jurki
    13.9k
    tocno, nitko nije zasluzil vrijeđanje.
    Ali je ovo vec tragedija da se dovodi trener bez iskustva treniranja na tlu Europe.
    Moze se pricati da je bil prvak u Kini.
    U Kini i Europi nogomet je dva suprotna sporta.
    Ok, islo se na smjenu Bjelice, al ovaj angazman mi nema logike.
    Nadati se da bu ugodno iznenađenje.. pa to imamo godinama sa istim rezultatom - vritnjak.
    Razocaran sam jedino time kaj sportski sektor nema vizije ocito ni znanja.
  • Chempers
    414

Reci što god hoćeš, da je došao Sopic tu bi se prvi sablažnjavao a kad dođe lik stranac koji ima manje reference od spomenutog onda je on super perspektiva. Možeš li samo objasniti zašto?
  • Peškaman
    5.6k
    Uvijek sretno novom treneru Dinama ma kako se god zvao i nadam se da će donijeti ono što treba.
    Mislim da je većina ljudi ljuta zbog načina kako je ovo obavljeno,zbog organizacijskog kaosa,pogotovo zbog otpremnine jer će Dinamo opet biti primoran potrošiti zaradu jedne pobjede u LPa kako bi se to isplatilo.
    Da se to iskomuniciralo poslije VŽa,vjerujem da nitko "a" ne bi rekao.
    Ali što je, tu je.
    Fabio sretno!

Jedino pozitivno što sam čuo je Manenica i ono njegovo da će u idućih par dana par igrača doći,i domćih i stranaca.
    Galešić je valjda jedan,a za ostale se nadam da su još bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.