• Time
    959
    Sretno novom treneru, Maricu jebi se...idemo canavaro svima jebat mamu,ne znam zašto al uhvatio me iznenadni optimizam...moze biti utjecaj i par piva gledajuci svjetsko prvenstvo 2006 i canavara u plavom dresu
    Uredivam nisam peder...
  • ElDorado
    1.1k
    pročitaj gore. Nije bas tako
  • Noel
    7.8k

Fabio buraz ne Paolo.
  • bongo
    927

Naš je Fabio, a ne Paolo
  • The Undertaker
    6.4k
    Razjebavanje senatora je dugoročno možda i dobar potez ali kratkoročno vodi gubitku bodova i, posljedično, HNLa. Ne bih htio biti u koži ekipi u loži na prvoj domaćoj utakmici, pogotovo ako ne pobjedimo.
  • Nogo
    4.6k
    C4-LBk-Rm-WAAE3up-M.jpg

Prijatelji, a neprijatelji na terenu.
    Neka borba započne!

P. S. Još samo fali da Materazzi, nakon Đalovića, postane novi trener Rijeke i "obrambene bombe" mogu početi.

Coppitelli im može samo vodu nositi.
  • Nino Bule
    14.9k
    He’s not wrong with what he described his ideologies as, given his time in China, his teams were in the top two for highest pressers,ElDorado

Mogao bi bit jos jedan trener u nizu koji ce morat odustat od ove ideje jer su nam dva glavna kotaca momcadi bruno petkovic i josip misic
  • ElDorado
    1.1k
    vidjet cemo kako ce reagirati na neke igrace.
  • Jurki
    13.9k
    Ovo za Zahavija i Cannavara je tocno da mu je ovaj manager. Kopam po internetu pa nemrem nigdje najti.
  • Crni86
    6.9k
    moja bedara momci… sori
    Ubio me danasnji dan…
  • Nino Bule
    14.9k
    vidjet cemo kako ce reagirati na neke igrace.ElDorado

Misic i petkovic moraju igrat jer uz baturinu jedini rade razliku skoro svaku utakmicu, i dalje su najbolji igraci u kadru i oko njih moras slagat taktiku, a visoki presing ne bu proso s njima 2 na terenu, zato i je toliko bitan odabir trenera, meni cak i reference nisu problem (iako moraju bit bolje od canavarovih) nego da li je ovo promisljen potez trenera ciji stil paše kadru ili eto pokusaj nekog kog imas na lageru
  • Markelo
    3k
    Da li su postojali argumenti za dat otkaz Bjelici? Jesu, ali ako se na tržistu igrom slučaja pojavilo neke ozbiljno trenersko ime koje je spremno doći u Dinamo(ja takvo ime nisam vidio pa sam objavu od Romana čak smatrao komičnom)

No, dovodit ovog trenerskog dibidusa u trenutku kad loviš razigravanje u ligi prvaka i -7 u prvenstvu može samo luđak ili čovjek kojega više nije briga pa ide na app.

Izgledamo ko klub sa istoka Europe kojeg pokreće kapital nekog oligarha pa dovodi nekadašnje velike igrače za trenere a koji su bez ozbiljnog trenerskog iskustva pa se ovi sprdaju, pokupe pare i odlete za 3 mjeseca.
  • Jay
    246
    Žao mi je Bjelice, kao da nije suđeno. Možda bude treća sreća :sweat:
    Znamo da je tvrdoglav i sklon sukobima, jednako kao što znamo koje su mu kvalitete. Šteta što nije dobio mini pripreme, ali očito se nešto gadno dogodilo pa se na ovakav način sve riješilo, sigurno će dati svoju stranu priče pa možda postane sve jasnije. Priče mr otpremnina su za ciglom u glavu, po toj logici je svaki trener na svijetu trener samo zbog otpremnine, zanimljivo kako recimo Bilić nikad nije dobio taj nadimak. Hvala na svemu, nije išlo.

Što se tiče Cannavara, dobrodošao i neka mu je sa srećom. Ne znam ništa o njemu jer tko normalan prati kinesku ligu, zabrinjavajuće je koliko malo utakmica čovjek ima izvan Kine, svega 23. Stvarno ne djeluje obećavajuće. Da ga baš nitko u Serie B barem nije vidio kao dugoročno rješenje. Oh wait da bio je u Kini kad je liga imala prime.
    Ne znam ni puno o Beneventu ni zašto je trajao samo 6 utakmica za Udinese, ali pobogu to baš smrdi. Nema veze, što je tu je, neka se dokaže kod nas, neka ostavi trag kao Bjelica u prvom mandatu. Ne idem u novu godinu s puno optimizma, ali neću pljuvati dok ne vidim što uopće čovjek ima u sebi.

Članstvo je obnovljeno, koliko god se ne slažem s potezima uprave Dinamo je moj klub i dosta mi je toga da cijeli život moram izbjegavati stadion, razgovore o klubu. članstva ili potrošit koji euro u shopu zato što mi smetaju ljudi u vrhu. Budemo na kraju podvukli crtu pa odlučili, zasad moraju čudo izvesti da ponovno dobiju moj skromni glas.
  • reziser
    7k
    bolje da se vratimo na transfere, formacije, treba mu dati sansu
    vrijeme ce pokazati....
  • LovroZG
    1.3k
    Hrabra odluka Uprave i SD-a. Očito su se potegle neke opasne veze kad je vijest o Cannavaru došla do onog kretena Romana.
    Dosta se griješilo, momčad je i dalje u stanju kreativnog kaosa i treba jedan pravi prijelazni rok i sad su na to doveli još jednog novog trenera koji će sigurno imat svoje ideje i zahtjeve. A i sigurno košta.
    Ovo je biti ili ne biti situacija za trenutne strukture. Imaju oni mandat i birali smo ih, al honeymoon period je gotov, a oni su već ispucali par kredita. Ovo s Bjelicom isto nije dobro ispalo jer sad izgleda da se ili nešto dogodilo u pozadini između njega i Marića ili se već jedno vrijeme gledalo ka smjeni, bez obzira na Varaždin.

Što se Cannavara tiče, ima on iza sebe i ugled, i rezultate, i veliku karijeru. Nije katastrofa od izbora ko šta su neki požurili reć. Proveo je u drugom mandatru u Kini 4 godine. Imao dobar prosjek bodova, trenirao jednu od tada najboljih momčadi na kontinentu. Nije to bio neki bezvezni angažman na kojem je samo pokupio pare i otpremninu. U zadnjem mandatu je spasio Udinese od ispadanja osvojivši 9 bodova u zadnjih 5 kola.
    Jedini minus koji ovako vidim je da je u zadnje tri godine imo samo dva mandata u kojima je vodio svoje klubove u 23 utakmice, što je čudno za trenera u najboljim godinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.