• jedan u nizu
    10.5k
    Ono s cime se slazem oko Cannavara, jest da je bolji izbor od nekog HNL trenera jer jedini moze razjebati hijerarhiju i tzv senatorski klan u svlacionici.

Ne moze niti Sopic, niti Kovacevic postaviti na klupu Ademija, Ristovskog ili Petka kada se bude presetavao dvije tekme. Nisu dovoljan autoritet za to, i kada se senatorima to nebi svidjelo kajlali bi ga.

Sta je Gatusso napravio u Hajduku?
    Livaja trenira kako nije nikad u zivotu.
    Atmosferana treningu je bolja.
    Takticki nista posebno, ali dovoljno da se neki igraci probude.

Mi ako probudimo neke igrace osvajamo HNL bez ikakvih problema.

Ocekivao sam to od Bjelice, ali ocigledno to nije mogao.
  • KaJJe
    317
    Jel moze neko izvuc nekaj pozitivno iz ovog? I da je Bjelica opravdano bivsi? I da Fabio ima nekog potencijala? Malo pozitive, neko?
  • Nino Bule
    15k
    Malo pozitive, neko?KaJJe

U kriznim situacijama ovakva promjena moze bit pozitivan šok, drugo mozda jer je cannavaro jako ime uspije "senatore" ristovskog i ademija smanjit u ulogama, stavit rpg-a desno i takve nekakve logicne odluke koje nitko nije htio barem isprobat zbog odnosa u klubu.
  • ElDorado
    1.2k
    What’s his style of play like? well, I’ve only watched three games of his, but there was enough in there to suggest it was a common theme throughout his time given the same patterns of play emerged in the three games. Cannavaro is influenced much by Spanish football, and has even said it in an interview — “I am a coach who wants to win, I was a defender and I’m Italian, but I want my teams to play well, I have the Spanish influence in me from my three years at Real Madrid. When my players ask me, I tell them that the first thing is to attack because attacking defends. If you have the ball, you make the opponent run, that is the culture a coach must have. I’m a coach who asks the players to play, a coach who asks to give intensity with and without the ball, because football is about time and the players have to understand that.” He’s not wrong with what he described his ideologies as, given his time in China, his teams were in the top two for highest pressers, creating the highest xG, attempting the most passes and conceding the fewest goals. In terms of set up, Cannavaro mainly used a 433, but sometimes used a variation of 343 — conveniently the only accessible games I could find were the games he used 343.
  • don
    9k
    sad ozbiljno, zna netko di se mogu pronać utakmice Kineske lige? (ne virujen šta pitan ali ajde)
  • emilperska
    7.4k
    Razmišljao sam dugo što napisat. Neću napisat ništa do utakmica.
    Zavolio sam vas veliku većinu ovdje, čak i one s kojima se ne slažem u ničemu osim sto volimo GNK.
    Da napišem ono što stvarno mislim s vokabularom koji mi je na jeziku bio bi trajno banan jer već imam 2 bana iza sebe.

Toliko sam deprimiran da se slažem s upisima Nine Bule. Morao sam dva puta čitat da vidim da li je to on.
  • ShanKu
    1.2k
    Sad očekujte neki populistički potez Marića i ekipe, poput vračanja jednog legendarnog igrača ili tako nešto... uz još par populističkih poteza :)
  • Jurki
    14k
    tesko.
    Bjelica je imal lose rezultate, tu nema spora. Ali isto tak smo ga skurili ko muhu brenerom.
    Ne smeta me tolko njegov otkaz.
    Ali kaj me smeta da nismo opet dopeljali trenera sa cvjem.
    I smeta me da lutamo i palimo eure ko da rastu u Maksimirskoj sumi.
    Za 10 milja eura koje smo skurili mogli smo dopeljati trenercinu koji bi klub zdigel dva nivoa vise.
    Ovak bumo skurili te iste pare da se probamo odrzati na istoj razini od prosle godine.
  • The Undertaker
    6.4k
    Meni osobno klub trenutno liči na grogiranog boksača kojemu su plan A i plan B propali i sada traži lucky punch da ga izvadi iz govana. Znamo iz iskustva rivala iz Splita koliko je to vjerovatno.
  • Crni86
    6.9k
    Tražim tekme iz kineske lige da vidim kakav stil ima Cannavaro.Benito

Paolo Cannavaro kao trener preferira stil nogometa koji se temelji na solidnoj defanzivi, organizaciji tima i discipliniranom pristupu igri. Iako nije poznat po tome da je implementirao previše ofenzivnih inovacija, njegovi timovi obično odlikuju se čvrstom i stabilnom obranom, uz brze tranzicije prema naprijed.

Kaze Maric jaki napadacki nogomet…..
  • Gringo
    271
    Ciao Fabio..ej buraz.. Ademi, Rile i ja ti imamo tu jednu sobicu znaš..ti ne smiješ unutra...mi smo ti senatori
  • Benito
    1.1k
    bar imamo igrače koji istrčavaju kontre...
  • don
    9k
    'Kutija Sibica, polufinale, napeta završnica, pucaju se penali, na tribinama čujem samo "Cannavaro"'
  • OsamŠest
    4.1k
    Ako Cannavaro ne naštima obranu, ne znam tko će..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.