• Infinity
    17.1k
    Svaki trener u HNL-u ima bolje reference nego Cannavaro. Kakva smijurija :vomit:
  • mokoxax468
    915
    Kao i uvijek, podrška treneru u startu, a komentirat ću nakon prvih par kola koliko sam zadovoljan istim. Na prvu nije neko wau ime s trenerske strane, ali ostavljam uvijek da me pozitivno iznenadi.

Dobrodošao i daj da nas razuvjeriš
  • superhik
    11.9k
    Nije mi jasno nekoliko stvari.

Jakiru se davala prilika za prijelazni rok. Zajec je govorio kako uvijek stoji uz trenere. Zašto se sad promijenila retorika i ne daje treneru prilika za prijelazni rok? Iako je u pitanju čak i veća otpremnina.

Zašto SD ne može reći nekoliko puno boljih razloga za dolazak Cannavara osim da je nekad u Kini igrao lijep nogomet. To kao da mene sad uzmu u atletsku repku Hrvatske zato što sam u srednjoj imao dobro vrijeme na 100 metara.
  • KristijanHR
    57
    nemamo sta drugo nego dati podrsku novom treneru, mozda nas iznenadi s obzirom na mentalitet...
  • Droljo
    10.4k
    Svaki trener u HNL-u ima bolje reference nego CannavaroInfinity

Po čemu? Šta su osvojili ti hnl treneri? Ili bivši dinamovi do dinama?
  • Heisenberg1986
    270
    aj se sad svi malo smirite, ako je neno dobio pedalu onda je vjerojatno radio dobre probleme, a ovdje smo komentirali zadnjih nekoliko utakmica da izgleda kao da trola. ne vjerujem da bi isli ga smjenjivati da nije skroz puklo, nitko nije toliko lud. pa jakiru su dali podrsku nakon sto je primio 5 komada od PAOK-a-

druga stvar, cannavaro ne zvuci kao neko jebeno pojacanje, no bar se mozemo nadati tome da svi igraci krecu ispocetka, od nule i da ce igrati najbolji, a to bi uz osnovne takticke postavke i kvalitetu u odnosu na protivnike trebalo biti dovoljno za naslov.

Ovo kvalitetu u odnosu na protivnike govorim uz ocekivana 3,4 top pojačanja sad na zimu, što su najavili na presici.
    Ovo zadnje je na Maricu, ako to nije u stanju on je sljedeci out, to je sigurno.
  • mokoxax468
    915
    Jakiru se davala prilika za prijelazni rok. Zajec je govorio kako uvijek stoji uz trenere. Zašto se sad promijenila retorika i ne daje treneru prilika za prijelazni rok?superhik

Rekao bih da je kombinacija rezultata (jednako kao Jakir) ali i transfer politike (pretpostavljam da je Jakir bio lakši za dogovor)
  • Omake
    4.6k
    nije. Većina je 4231, blizu 80 utakmica, a 433 igrao oko 60tak utakmica.
  • Nino Bule
    15k
    ali meni se čini da ako je i dalje zainteresiran u ovoj situaciji da bar vjeruje u sebe i da bi mogao biti dobro rješenje.Dragon1Warrior123

Ovo je istina, ovo mu je vjerovatno zadnja sansa da bude ozbiljan trener, ako ovdje flopa moci ce nac posao samo po arabiji i kini, dakle riskira skoro koliko i mi s ovim poslom, al je dobio realno "nezasluzenu priliku"
  • sebenico
    1.2k
    Ljudi skulirajte se. Ne znate ni sami što se sve događalo iza kulisa.

Bilo je više nego očito da se Bjelica i sportski direktor ne mogu. Mislim da je najveći problem i uzrok razlaza nastao oko dogovora novih pojačanja.
    nemapredaje

Sam navodiš da se znamo što se događalo iza kulisa, a onda govoriš da je očito da je Bjelica i sportski direktot nisu baš šmekali. A pri tome je Marić rekao da nikakvih nesuglasica nije bilo između njega i Bjelice. Pišeš nebuloze samo takve
  • Nino Bule
    15k
    Zajec je govorio kako uvijek stoji uz trenere. Zašto se sad promijenila retorika i ne daje treneru prilika za prijelazni rok?superhik

Zato sto se ocito dogodio incident i presjeklo, da je zbog rezultata otkaz bjelica bi nastrado odma nakon lokomotive, ocito je negdje puklo međuljudski
  • Droljo
    10.4k
    al je dobio realno "nezasluzenu priliku"Nino Bule

Isto kao i čačke, kruno, i opet i opet. Al ajd da probamo stranca koji je ime. Bar igračko ak ništ. To još nismo imali.
  • puxigadjurdja
    2k
    Ima li moralne odgovornosti za osobu koja je inzistirala i potpisala Bjelicu koji je evo šutnut koji mjesec kasnije?
  • Nogo
    4.6k
    Ja se nadam da će Cannavaro biti novi Xabi Alonso.
    I Cannavaro i Marić generali ili pokajnici.

Sretno novom treneru!
  • Fanboy
    2.9k
    Puna podrška treneru ??? Ovo je kao pamflet glasača HDZ-a koji uvijek vjerno mora stajati uz trenera, a ne nekoga tko gleda situaciju sa razumnog i kritičkog pogleda...Znači da stave Avu Karabatić za trenera mi moramo izjaviti puna podrška do prvih rezultata ili ?

Svi vide da brod tone, vidimo da je treći trener koji se dovodi po karakteristikama klubova koje je vodio do sada sa gorim CV-om i od Jakira, barem na Europskom tlu. Gatusso sa svojim nogometom izgleda kao totalni amater iako je barem vodio top klubove, Cannavaro da nije bio Zlatna Lopta bi radio kao trener u klubu razine talijanske Pitomače.

Ne znam jel se klub sustavno uništava namjerno, ali se vidi da tko god donosi odluke radi slično kao u svim sustavima koje je preuzela politika. Meni je Zekan nedovoljno inteligentan da bi iza svega stajao, ali Dinamo je jedini uspješan sportski klub u Hrvatskoj i to doslovno jedini koji je stvorio nešto i koji sad donosi potpuno neracionalne odluke. To sam rekao i kada su bili izbori jer većina sportskih klubova i saveza nakon mafije koja je vladala je dovela iz politike bilo javno ili kriomice još goru ekipu koja je uništila do kraja i sravnila sa zemljom.

Nažalost, ovo ide u tom smjeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.