• Captain America
    19.2k
    Ako se tražio mladi talentirani trener koji gaji napadački nogomet, zašto gospodin Mario Kovačević nije dobio priliku?
  • IstokKa96
    811
    Imamo Dinamo!
    Ovo je oblik festivala demokracije, za to smo se borili (više-manje), Uprava ima članski legimitet, a i legalitet i svaka njihova odluka bit će predmet preispitivanja na idućim izborima!
    Mi to Možemo i Moramo istrpjeti.

Gospodine Primorac, znam kako se osjećate večeras nakon objavljenih rezultata, meni je Dinamo priuštio čak možda veću gorčinu.
  • Zg123
    776
    samo je u Italiji igrao s 3 od iza i to su mu bili najkraci trenerski mandati. U ostalim klubovima vecinom 4-2-3-1, a u Arabiji 4-4-2
  • rioda
    6k
    Pa ko je kurvu tjerao da dolazi? Nek se stjera u pet pm i odjebe od Dinama skupa sa svojim šugavim portalom gol hr. Neće nam falitDoktor Kunić

I još na kraju nitko ne postavi pitanje o Mikiću...
  • mrgud
    244
    Nadam se talijanskim stoperima.Cannavaro ima sigurno veze da se dovedu macani
  • rioda
    6k
    Ako se tražio mladi talentirani trener koji gaji napadački nogomet, zašto gospodin Mario Kovačević nije dobio priliku?Captain America

Baš jučer je odbio neku bogatu inozemnu ponudu jer ne može iznevjeriti Belupo
  • Mandelinho
    490
    Kad želiš osigurati naslov i daš otkaz provjerenom treneru i dovedeš trenera koji može biti flop ili može biti novi Xabi Alonso, onda znači da tu istu ligu shvacas olako. Sretno nam bilo svima.
  • Kermit
    186
    Evo i to smo apsolvirali.

Realno:
    1. Bjelica nije imao rezultat u HNL niti igru, koliko god ga mi voljeli zbog prošlog mandata
    2. Ekipa iz uprave kluba nema pojma o vođenju sportskog kluba te nam je zato sportska politika spala na jednog čovjeka SD. OVO NAM JE DUGOROČNO NAJVEĆI PROBLEM
    3. SD se šepuri više od Maminja i to me smeta, pravi se pametan umjesto da je ponizan zbog prilike koju je dobio, a do sada nije opravdao.
    4. Novom treneru želim svu sreću i da brzo pohvata konce.
    5. A ti moj Dinamo ne brini, mi smo uvijek tu i u dobru i u zlu.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Još jedna stvar mi se sviđa, a to je da je očito naučio lekciju što je došao u dva davljenika u Italiji i da je čekao neki klub u kojem može nešto napraviti. Sad se jedino nadam da nije podcjenio HNL, ali meni se čini da ako je i dalje zainteresiran u ovoj situaciji da bar vjeruje u sebe i da bi mogao biti dobro rješenje. Dalje je sve na sudbini.
  • Nino Bule
    15k
    Naravno da moze ispast fabio dobar to nitko ne spori, al ovo je doslovno sve na crveno u ruletu, mogli smo si ipak pomoc malo s nekim boljim rješenjem jer nemamo vremena za cekanje da "proradi"
  • ElDorado
    1.2k
    uglavnom nama sve navedeno potpuno u kurcu :smile:
  • Droljo
    10.4k
    Ako se tražio mladi talentirani trener koji gaji napadački nogomet, zašto gospodin Mario Kovačević nije dobio priliku?Captain America

Zato što su ljudi u klubu (sa legitimnim mandatom za vođenje istoga) odlučili tako. Šta sad tu tebi nije jasno?
    Ili sereš samo da bi srao?
  • Doktor Kunić
    4.2k
    vjerujem da sa ovim potezom mikić sigurno ostaje a pojedini senatori ne dobivaju novi ugovor
  • nemapredaje
    4k
    Ljudi skulirajte se. Ne znate ni sami što se sve događalo iza kulisa.

Bilo je više nego očito da se Bjelica i sportski direktor ne mogu. Mislim da je najveći problem i uzrok razlaza nastao oko dogovora novih pojačanja.

Neću pljuvati dok ne vidim kako će Fabijan to složiti. Dobro je netko rekao, ako počne slagati momčad bez senatora, to će već biti pomak prema naprijed.

Bojim se samo da bi mogla sada nastati pobuna u momčadi od senatora i da bi moglo krenuti i žešče čišćenje.
  • dzis
    922
    Puna podrska novom treneru. Nema nam druge..zacepi nam svima usta Fabio. Ovo moze ispastili ili jako lose ili jako dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.