• Nogo
    4.6k
    Bolje da smo doveli Kovačevića ili Sopića.
    Uglavnom, Bjelica je preskup trener za postojeće rezultate.

Ja se samo nadam da će nas Cannararo iznenaditi.
  • Omake
    4.7k
    Nemam ništa za ponuditi, osim nade.
  • Peškaman
    5.7k
    Već mjesecima razočaranja i od određenih ljudi u upravi a bome i igrača i sportskog sektora.
    Bome ste danas baš zakucali tik pred Novu.

Odo pogledat' Interstellar da mi bar jedan dio večeri bude jasan.
  • i more je plavo
    1.2k
    covjek je ogromno ime koje sjeda na nasu klupu!Orc123

Orc frende, pa mogli su dopeljat Šukera ili Manđu.......oni su isto velika imena, Dinamovci su, ali nisu treneri koji imaju pedigre u Europskom nogometu.
  • Praskaton
    3k
    Sad ću u Majkijevom stilu kontra svih ispalit, vjerujem da će se ova odluka pokazati kao najbolja Marićeva odluka do sada. Živi bili pa vidjelihardek

Ma nije uopce stvar toga,možda ce bit najbolja odluka možda najgora.

Ovo vodstvo nije doraslo zadatku,ne zna detektirat problem.

Znaci toliko je rupa i pogrešaka koje oni prave da se čovjek zapita jel ovo namjerno rade.
    Ova presica je preslika svega.Kasni pola sata a onda objave prvo na svojim stranicama.Prodavali su priču da su veliki poslovnjaci,ovo nema veze s vezom.

Uzalud spiskani novci na otpreminine,covjek koji je napravio jako loš prijelazni rok dobije šansu za još jedan.

Dovodi se po prijateljskoj liniji od predstojnika,skauta pa evo i do trenera.

Pogubili ste se ljudi izgledate smiješnije od tovara,uzalud vam velike škole.

Dinamo je preveliki klub da bi se sportski direktor,trener i uprava učili na njemu u istoj godini !
  • Davieboy86
    318
    Ne znam
    zasto ali razmisljamo isto. Meni se niti Jakirov , a jos vise niti Nenadov nogomet nije niti malo svidjao. M od mehanizama nije tu bilo tako da mislim da gore ne moze. U svakom slucaju treba covjeku dati priliku i podrsku. Na kraju sezone neka se podvlace crte.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Ispalo je da se kukavicki postupilo kad se nije Jakira smijenilo na vrijeme jer je vox populi imao takav stav. Sad se idu u smjenu suprotno misljenju vox populija, mozda ispadne vizionarski...

Koliko god mi Bjelica bio drag stvarno je imao nizak ucinak u prvenstvu. Cannavaro prodrmaj svlacionicu...

Sretno i podrska! Razbij senatorski klan.
  • Zg123
    779
    Stozer Cannavara kroz njegovu trenersku karijeru: brat Paolo, Francesco Troise i Giampiero Pinzi. Tu su jos bili kondicijski trener Jordi Garcia(dosta dobar CV ima) i trener golmana Patrizio Franco Cotugno
  • Kristijan992
    398
    Još uvijek sam u šoku danas, prvo Mikić pa ovo...ono kaj mi je nejasno da im nitko nije postavio ni jedno pitanje o Mikiću ako se već potegnulo pitanje o pojačanjima. Također, svi ti događaji su teški cirkus, ono što jedino trenutno vidim pozitivno je da se nadam da ga neće zanimati tko su senatori i da će makar posložiti svlačionicu. Za rezultate i njegov CV trenutno nisam optimističan, ali kao glupi optimista se nadam da će me razuvjeriti. Ali sve te igre od utakmice s Varaždinom, a i prije mi smrde na sapunanje klupe Bjelici...
  • ElDorado
    1.2k
    Lik navodno igra 3-5-2. Kaj bumo bi sa silnim krilima?! Bez wing backova?!
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Nisam upućen u kinesku ligu pa to neću komentirati, iako je tamo Fabio bio najuspješniji. Zadnji posao bio mu je u Udineseu gdje je došao za posljednjih 6 kola prošle sezone i spasio Udinese od ispadanja s 2 pobjede, 3 remija i tijesnim porazom od Rome 1:2.
  • BBBaranja
    2.9k
    Sretno Fabio,povedi nas do titule!
    Nadam se da ćeš začepiti gubice dežurnim internet pljuvačima..
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Ovaj otkaz nije mogao proći bez ovakve reakcije po meni. Mislim da su vidjeli odma da su se zajebali u roku od mjesec dana, zadnjih par tjedana su samo potvrdili što su skužili odma i išli prvo riješit nasljednika prije otkaza.

Ja se nadam da je ovaj potez dovoljno promišljen i želim vjerovati da Cannevaro bude bio dobro rješenje. Ako ništa drugo čovjek bi morao imati autoritet i neće ići pod dlaku igračima s kojima je surađivao prije jer nas nije nikad trenirao. A Marić nakon ovoga ili pukovnik ili pokojnik.

Mislim da je ovo danas tako amaterski bilo jer je vjest procurila odnekud i nisu htjeli da se histerija oduži, a novinari ko novinari su crvi. Ja mu dajem mir neko vrijeme. Bar dok ne vidim budemo li se stvarno pojačali ovu zimu ili ne. Ako ne ja sam totalno team anti Marić i onaj koji ga štiti, a do onda ću se smirit jer sam dovoljno se naživcirio oko ovoga. do sad. Ovo je bio lose lose situation, ako ostane Bjelica očito je da bi sukobi se nastavili, a čim mu se dao otkaz opet ne valja i opet je nezadovoljstvo.

Ugl iz nekog sam razloga pozitivan jer imam dobar feeling, nadam se da ne bude ošlo sve u kurac u roku od mjesec dana jer onda ne znam šta više mislit...
  • bongo
    954
    https://m.youtube.com/watch?v=ABl-OLMoSao&pp=ygUZZmFiaW8gY2FubmF2YXJvIGd1YW5nemhvdQ%3D%3D

Da se maknemo malo od histerije evo nekog pregleda Cannavarove takticke varijante.
  • Orc123
    9.7k
    Jbt ko da smo do sad samo Murinhe, Ancelotije i Gvardiole imali na klupi pa se sa toliko skepsom gleda prema Canavarru,.

Mlad i potentan trener i mozda konacno pocnemo igrati nogomet iz 21. Stoljeca.....
    Strasni su nam do sad treneri bili, a i opcenito nasintreneri su toliko strasni da skoro ne postoje na nekoj visoj Europskoj razini.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.