• Mandelinho
    492
    Dvije kutije sam ispušio danas, otvaram treću
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Nitko te nije tjero da dođeš, i sigurno ti nisi najbitnija i tvoje večernje vrijeme doma.

Mrtva stoka odvratna.
    austrijanac

To joj je posao, poslao ju je urednik. Praktički sve što je rekla je u pravu. Došli su na presicu, a Dinamo je na svojim kanalima prije presice objavio vijest po koju su došli.

Zamisli da odeš na sastanak s potencijalnim klijentom koji je on zakazao, a on u trenu kad se sjedne s tobom objavi na webu da je dogovorio suradnju s drugom firmom. Tebi to ne bi bilo amaterski i jadno?

Može se novinarima svašta prigovoriti, ali ovo je teški amaterizam s naše strane. Čemu su onda zvali presicu, mogli su samo objaviti sve online.
  • Danko
    1.3k
    @Krizy i @Omake dajte nekakve analize i statistike koje će nam dat nadu da je fabio dobar trener .. :grin:
  • eol12
    642
    Apsolutno nisam zadovoljan igrom Dinama pod bjelicom unatoč svim ozlijedama i problemima izgledali smo smiješno, svaki nas igrač bi bio pojačanje u klubovima koji su nas prcali u HNLu tako da mi sama smjena nije neka tragedija. O novom treneru znam samo kao igraču, nadam se da će igrati oni koji zaslužuju i da se neće podilaziti starim zaslugama.
    Ako se dovedu pojačanja, sto je meni osobno veća sumnja od kvalitete Cannavara kao trenera možda i bude dobro.
  • Orc123
    9.7k
    covjek je ogromno ime koje sjeda na nasu klupu! Barem se odmaknuli od onih koji zive kraj stadiona i populista.....
  • mrgud
    244
    Cannavaro je došao po zadatku a to je da razjebe senatorski klan.Osvajamo titulu sa 10 bodova prednosti i tučemo Milan.Mark my words
  • i more je plavo
    1.2k
    a ne da se robuje imenima i senatorima! Nek igraju najbolji.....Orc123

Pa to je bil problem svih smjenjenih trenera, nisu imali bolje od tih senatora, jer je SD dovodil ono kaj se nudilo a ne kaj je trebalo.
  • plavi72
    1.2k

potpis :up:
  • Tom Hanks
    3.3k
    Kad već voliš taljane i talijanski evo ti jedna njihova
    Fuma il cazzo
  • brile86
    92
    Isto smo mislili i kad je Bjelica dolazio. Živi bili pa vidjeli.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Možda svi skupa ostanemo ugodno iznenađeni. Sjetimo se reakcija na dolazak Copittelija u Osijek. Nikad čovjek nije seniorsku ekipu vodio, cijela nacija bila u šoku da takav amater dolazi na klupu jednog od jačih klubova u Hrvatskoj, a gle sad kako taj Osijek izgleda pod njim. Pričekajmo par tekmi i donesimo sud.
  • Benito
    1.1k
    Šugava nedjelja. Tražim tekme iz kineske lige da vidim kakav stil ima Cannavaro. Žena zasad samo ispod oka gleda...
  • GaijiZG
    2k

Sad ću u Majkijevom stilu kontra svih ispalit, vjerujem da će se ova odluka pokazati kao najbolja Marićeva odluka do sada. Živi bili pa vidjeli

I osobno vjerujem da će Talijan makar ukrotit senatore i uvest reda u svklačionicu, ali sve se ovo moglo odradit nakon Lokse ili Varaždina, al ne, oni su čekali izbore. Ovo su dječja posla ovo je smiješno, meni je nelagodno. Ona presica od 8 minuta? Tak se ne odrađuju ozbiljne stvari, klub nije igrica niti srednjoškolska sapunica.
  • Oluja
    4.8k
    Na kraju ovog cirkusa koji se danas događao jedino što mogu je poželjeti sreću novom treneru i da sve nas skeptike kupi dobrim rezultatima.
  • GaijiZG
    2k

Imaju punu podrsku da rade a demokratski cemo svi zajedno izaci za 3godine i glasat za iste ili neke druge.

Kako ako klub nije demokratski preustrojjen do kraja? Zajec je apsolutni vladar iduće izbore, a ne znam tko bi sastavljao listu da na primjer Zajec premine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.