• Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Nitko te nije tjero da dođeš, i sigurno ti nisi najbitnija i tvoje večernje vrijeme doma.

Mrtva stoka odvratna.
    austrijanac

To joj je posao, poslao ju je urednik. Praktički sve što je rekla je u pravu. Došli su na presicu, a Dinamo je na svojim kanalima prije presice objavio vijest po koju su došli.

Zamisli da odeš na sastanak s potencijalnim klijentom koji je on zakazao, a on u trenu kad se sjedne s tobom objavi na webu da je dogovorio suradnju s drugom firmom. Tebi to ne bi bilo amaterski i jadno?

Može se novinarima svašta prigovoriti, ali ovo je teški amaterizam s naše strane. Čemu su onda zvali presicu, mogli su samo objaviti sve online.
  • Danko
    1.3k
    @Krizy i @Omake dajte nekakve analize i statistike koje će nam dat nadu da je fabio dobar trener .. :grin:
  • eol12
    643
    Apsolutno nisam zadovoljan igrom Dinama pod bjelicom unatoč svim ozlijedama i problemima izgledali smo smiješno, svaki nas igrač bi bio pojačanje u klubovima koji su nas prcali u HNLu tako da mi sama smjena nije neka tragedija. O novom treneru znam samo kao igraču, nadam se da će igrati oni koji zaslužuju i da se neće podilaziti starim zaslugama.
    Ako se dovedu pojačanja, sto je meni osobno veća sumnja od kvalitete Cannavara kao trenera možda i bude dobro.
  • Orc123
    10k
    covjek je ogromno ime koje sjeda na nasu klupu! Barem se odmaknuli od onih koji zive kraj stadiona i populista.....
  • mrgud
    244
    Cannavaro je došao po zadatku a to je da razjebe senatorski klan.Osvajamo titulu sa 10 bodova prednosti i tučemo Milan.Mark my words
  • i more je plavo
    1.2k
    a ne da se robuje imenima i senatorima! Nek igraju najbolji.....Orc123

Pa to je bil problem svih smjenjenih trenera, nisu imali bolje od tih senatora, jer je SD dovodil ono kaj se nudilo a ne kaj je trebalo.
  • plavi72
    1.2k

potpis :up:
  • Tom Hanks
    3.3k
    Kad već voliš taljane i talijanski evo ti jedna njihova
    Fuma il cazzo
  • brile86
    120
    Isto smo mislili i kad je Bjelica dolazio. Živi bili pa vidjeli.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Možda svi skupa ostanemo ugodno iznenađeni. Sjetimo se reakcija na dolazak Copittelija u Osijek. Nikad čovjek nije seniorsku ekipu vodio, cijela nacija bila u šoku da takav amater dolazi na klupu jednog od jačih klubova u Hrvatskoj, a gle sad kako taj Osijek izgleda pod njim. Pričekajmo par tekmi i donesimo sud.
  • Benito
    1.1k
    Šugava nedjelja. Tražim tekme iz kineske lige da vidim kakav stil ima Cannavaro. Žena zasad samo ispod oka gleda...
  • GaijiZG
    2k

Sad ću u Majkijevom stilu kontra svih ispalit, vjerujem da će se ova odluka pokazati kao najbolja Marićeva odluka do sada. Živi bili pa vidjeli

I osobno vjerujem da će Talijan makar ukrotit senatore i uvest reda u svklačionicu, ali sve se ovo moglo odradit nakon Lokse ili Varaždina, al ne, oni su čekali izbore. Ovo su dječja posla ovo je smiješno, meni je nelagodno. Ona presica od 8 minuta? Tak se ne odrađuju ozbiljne stvari, klub nije igrica niti srednjoškolska sapunica.
  • Oluja
    4.9k
    Na kraju ovog cirkusa koji se danas događao jedino što mogu je poželjeti sreću novom treneru i da sve nas skeptike kupi dobrim rezultatima.
  • GaijiZG
    2k

Imaju punu podrsku da rade a demokratski cemo svi zajedno izaci za 3godine i glasat za iste ili neke druge.

Kako ako klub nije demokratski preustrojjen do kraja? Zajec je apsolutni vladar iduće izbore, a ne znam tko bi sastavljao listu da na primjer Zajec premine.
  • Nogo
    4.8k
    Bolje da smo doveli Kovačevića ili Sopića.
    Uglavnom, Bjelica je preskup trener za postojeće rezultate.

Ja se samo nadam da će nas Cannararo iznenaditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.