• GeneralNapoleon
    427
    Tko je mogao ocekivat da ce ovi ljudi uhljebljivat cak i trenere. Ovo je stvarno dno dna.
  • cibona
    4.2k
    Ocekujem reakciju Bad Blue BoysaFacke

Boysi su izigrani od strane hijena koje su uništile klub u rekordno kratkom vremenu.
  • Crni86
    7.2k
    Sve mudonje, a sad ae vjerojatno izmede sebe prepiru ko da izade ovu sramotu i javno objavit pred kamere.
  • Nevo7
    922
    Postoji li neki demokratski pravni mehanizam za rušenje ove osovine zla koja je izbornom prevarom nas članova kluba ušla u klub i počela parazitirati na njimu?
  • Dr Hofmann
    2k
    Najtužnije u ovom cijelom danu i općenito kompletnoj priči je to što će sada svi kenjati po ustroju kluba. Muka mi je od svega, nadam se samo da nisam bezveze sve one silne godine proveo u borbi, Ministarstvo na Sveticama, zabrane, bojkoti, peticije, Šalata sad već davne 2014., grafiti i sto tisuća pički materini. Da je opet 2011. sve bi ponovio opet isto, ja se nadam da je vrijedilo. I volio bi da mi je više stalo do nekih stvari u životu kao do Dinama.
  • ElDorado
    1.5k
    Zajebala se ekipa kad je Zeku postavila za predsjednika pa mu dala ovlasti u sportskom sektoru
  • Dudu9
    1.4k
    Referenca za postati trenerom dinama je poznanstva sa predsjednikom kluba očito ne treba neko znanje, uvaljali Oliveras pa mogu i trenera
  • NB86
    15.4k
    koja je izbornom prevaromNevo7

Kojom prevarom ?
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Jebeno sam razočaran.
  • cibona
    4.2k
    GNK Dinamo je okupiran od strane uzurptora, a mi navijači smo veliki naivci. Bog nam pomogao...
  • Hectorharatti
    262
    Nek se niko ne ljuti, i ne znam jel Cannavaro taj. al NB je morao dobit otkaz nakon ovih rezultata.
  • Salva
    2.6k
    Ne znam kakav je Cannavaro, ali svi koji zazivate ostanak Bjelice dokaz je koliko ne poznajete nogomet. Još u prvom mandatu se vidjelo kakav je to nogomet, u tada nikad slabijoj HNL ligi gdje nitko Dinamu nije mogao parirati.

No dobro, isti vi ste se rugali s Gattusom i prognozirali mu otkaz i izgon iz Splita do 01.09. Sve veliki znalci, djelili bi otkaze, tjerali prije prvog treninga i slično. A od nogometa imate pretplatu na Arenu Sport.
  • Zg123
    817
    Manenici knedla u grlu samo sto se ne rasplace
  • ElDorado
    1.5k
    Ovaj Marić ima facu jokera stalnog ciničnog smiješka
  • Antisha
    793
    Možda će vrijeme pokazati drugačije, ali u ovom trenutku mi cijela ova situacija izgleda kao krajnje neozbiljno vođenje kluba i srozavanje ugleda. Nadam se da će me gospodin Cannavaro demantirati i želim mu svu sreću.

Jutro je pametnije od večeri, i možda će nam tada sve ovo izgledati drukčije. Ali izgleda da dobar dio nas noćas neće oka sklopiti…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.