• NORTE
    13k
    Dosla obavijest s aplikacije da je Cannavaro novi trener Dinama.Izet Hajrović

Nenade, hvala za 5.6 milijuna eura i 8 bodova u Ligi prvaka.
    Nije išlo, jebiga.

s hrvatskim Joe Bidenom AKA Velimirom Zajecom.Captain America

Post dana.
  • GeneralNapoleon
    160
    Tko je mogao ocekivat da ce ovi ljudi uhljebljivat cak i trenere. Ovo je stvarno dno dna.
  • cibona
    4k
    Ocekujem reakciju Bad Blue BoysaFacke

Boysi su izigrani od strane hijena koje su uništile klub u rekordno kratkom vremenu.
  • Crni86
    6.9k
    Sve mudonje, a sad ae vjerojatno izmede sebe prepiru ko da izade ovu sramotu i javno objavit pred kamere.
  • Nevo7
    921
    Postoji li neki demokratski pravni mehanizam za rušenje ove osovine zla koja je izbornom prevarom nas članova kluba ušla u klub i počela parazitirati na njimu?
  • Dr Hofmann
    1.9k
    Najtužnije u ovom cijelom danu i općenito kompletnoj priči je to što će sada svi kenjati po ustroju kluba. Muka mi je od svega, nadam se samo da nisam bezveze sve one silne godine proveo u borbi, Ministarstvo na Sveticama, zabrane, bojkoti, peticije, Šalata sad već davne 2014., grafiti i sto tisuća pički materini. Da je opet 2011. sve bi ponovio opet isto, ja se nadam da je vrijedilo. I volio bi da mi je više stalo do nekih stvari u životu kao do Dinama.
  • ElDorado
    1.1k
    Zajebala se ekipa kad je Zeku postavila za predsjednika pa mu dala ovlasti u sportskom sektoru
  • Dudu9
    1.3k
    Referenca za postati trenerom dinama je poznanstva sa predsjednikom kluba očito ne treba neko znanje, uvaljali Oliveras pa mogu i trenera
  • Nino Bule
    14.9k
    koja je izbornom prevaromNevo7

Kojom prevarom ?
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Jebeno sam razočaran.
  • cibona
    4k
    GNK Dinamo je okupiran od strane uzurptora, a mi navijači smo veliki naivci. Bog nam pomogao...
  • Hectorharatti
    222
    Nek se niko ne ljuti, i ne znam jel Cannavaro taj. al NB je morao dobit otkaz nakon ovih rezultata.
  • Salva
    2.6k
    Ne znam kakav je Cannavaro, ali svi koji zazivate ostanak Bjelice dokaz je koliko ne poznajete nogomet. Još u prvom mandatu se vidjelo kakav je to nogomet, u tada nikad slabijoj HNL ligi gdje nitko Dinamu nije mogao parirati.

No dobro, isti vi ste se rugali s Gattusom i prognozirali mu otkaz i izgon iz Splita do 01.09. Sve veliki znalci, djelili bi otkaze, tjerali prije prvog treninga i slično. A od nogometa imate pretplatu na Arenu Sport.
  • Zg123
    756
    Manenici knedla u grlu samo sto se ne rasplace
  • ElDorado
    1.1k
    Ovaj Marić ima facu jokera stalnog ciničnog smiješka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.