• Captain America
    20.4k
    Sad ću se i doxxati možda, ali sam na svadbi prije 2 mjeseca kada je krenula Marina i skandiranje proljeću uzvanicima rekao da je krenula Dinamova zima.

giphy.gif
  • Nolifer
    11.3k
    Mora netko odgovarati za ovo.Imamo Dinamo

A nema tko buraz, isto sam razočran, jer ovo je cirkus, čini mi se da se to tako ne radi, pogotovo u ovom poslovnom svijetu...

Ne znam više...
  • reziser
    7.5k
    hm...sluzbena objava pa onda presica? cemu?

decki..ovo ne vodi dobrome....
  • Peškaman
    7k
    Kako je krenula sjednica,započet će za doček Nove da misle da njima u čast pale vatromete.
    Sramota.
  • Facke
    6k
    Ocekujem reakciju Bad Blue Boysa.
  • Jay
    1.6k
    Ovo je sramota, ovo je ispod razine nekog uzbekistanskog drugoligaša.
    DANAS odlučiš maknuti trenera, organiziraš pressicu na koju kasniš da bi u međuvremenu klub na društvenim jebenim mrežama objavio raskid. Novinari koji tamo sjede, svi mi imbecili koji to gledamo saznamo preko aplikacija dok se oni gužvaju u sobi do? Dok ovo pišem 20 minuta je prošlo od obećanog termina, znači nisi u stanju skupit muda i stati pred ljude objasniti svoju genijalnu odluku. I onda bam klub opet objavi da je Cannavaro novi trener. Čemu onda pressica, čemu drkanje navijača cijeli dan?
  • Captain America
    20.4k
    Ja sam čistog obraza jer za ovo nisam ni glasao.
  • San Lorenzo
    19.4k
    Kažu 'imao velike uspjehe u Kini'...grom te jebo, oni mrtvaci s juga dovedu lika kojem u životopisu piše Milan, Napoli, Valencia, Marseille...nama je preporuka Guangžou Evergrande...jebem vas nesposobne!
  • Marc
    478
    Izgleda da je ipak nešto trulo u klubu… žalosno i plače mi se.. uspjeli su u onome što se nitko nije nadao a to da ljudi zazivaju staru garnituru…
  • Ero
    1k
    Gonite se u kurac
  • Mr Anderson
    11.9k
    Jebem vam mater u pičku nesposobnu svima koji odlučujete o nečemu u voljenom klubu. Smijali smo se tovarima, postajemo ko i oni, ulazimo u kružni tok. Pol budžeta će nam odlaziti na otpremnine trenerima. Sramota.
  • Hrc-Vg
    718
    Meni je nevjerovatno razina nesposobnosti koja se trenutno manifestira iz kluba. Svaka čast dečkima iz DP, ali sportska politika nam je katastrofa i za to netko mora odgovarati. Umjesto da su odmah postavili jakog sportskog direktora sa iskustvom, oni su dali neiskusnom Mariću da nam vodi sportski sektor u najbitnijem trenutku za klub. Čovjek se pokazao nedorastao zadatku, i umjesto da se to presječe, na sve načine se pokušava sakriti posljedice te loše odluke, koja nam je izbila hrpu para iz budžeta. Kaos.
  • bbb medimurje
    4k
    Sramite se svi skupa!
  • NORTE
    16.1k
    Dosla obavijest s aplikacije da je Cannavaro novi trener Dinama.Izet Hajrović

Nenade, hvala za 5.6 milijuna eura i 8 bodova u Ligi prvaka.
    Nije išlo, jebiga.

s hrvatskim Joe Bidenom AKA Velimirom Zajecom.Captain America

Post dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.