• Droljo
    10.3k
    Nema nitko muda izać na presicu. :lol:
    Al opet. Ajmo pričekati pa suditi. Možda ispadne brutal za nas i sve poderemo do kraja a baturina ode za 50 miljona. Nikad ne znaš...
  • Captain America
    19.2k
    Sad ću se i doxxati možda, ali sam na svadbi prije 2 mjeseca kada je krenula Marina i skandiranje proljeću uzvanicima rekao da je krenula Dinamova zima.

giphy.gif
  • Nolifer
    9k
    Mora netko odgovarati za ovo.Imamo Dinamo

A nema tko buraz, isto sam razočran, jer ovo je cirkus, čini mi se da se to tako ne radi, pogotovo u ovom poslovnom svijetu...

Ne znam više...
  • reziser
    7k
    hm...sluzbena objava pa onda presica? cemu?

decki..ovo ne vodi dobrome....
  • Peškaman
    5.6k
    Kako je krenula sjednica,započet će za doček Nove da misle da njima u čast pale vatromete.
    Sramota.
  • Facke
    4.6k
    Ocekujem reakciju Bad Blue Boysa.
  • Jay
    246
    Ovo je sramota, ovo je ispod razine nekog uzbekistanskog drugoligaša.
    DANAS odlučiš maknuti trenera, organiziraš pressicu na koju kasniš da bi u međuvremenu klub na društvenim jebenim mrežama objavio raskid. Novinari koji tamo sjede, svi mi imbecili koji to gledamo saznamo preko aplikacija dok se oni gužvaju u sobi do? Dok ovo pišem 20 minuta je prošlo od obećanog termina, znači nisi u stanju skupit muda i stati pred ljude objasniti svoju genijalnu odluku. I onda bam klub opet objavi da je Cannavaro novi trener. Čemu onda pressica, čemu drkanje navijača cijeli dan?
  • Captain America
    19.2k
    Ja sam čistog obraza jer za ovo nisam ni glasao.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Kažu 'imao velike uspjehe u Kini'...grom te jebo, oni mrtvaci s juga dovedu lika kojem u životopisu piše Milan, Napoli, Valencia, Marseille...nama je preporuka Guangžou Evergrande...jebem vas nesposobne!
  • Marc
    252
    Izgleda da je ipak nešto trulo u klubu… žalosno i plače mi se.. uspjeli su u onome što se nitko nije nadao a to da ljudi zazivaju staru garnituru…
  • Ero
    990
    Gonite se u kurac
  • Mr Anderson
    9.2k
    Jebem vam mater u pičku nesposobnu svima koji odlučujete o nečemu u voljenom klubu. Smijali smo se tovarima, postajemo ko i oni, ulazimo u kružni tok. Pol budžeta će nam odlaziti na otpremnine trenerima. Sramota.
  • Hrc-Vg
    449
    Meni je nevjerovatno razina nesposobnosti koja se trenutno manifestira iz kluba. Svaka čast dečkima iz DP, ali sportska politika nam je katastrofa i za to netko mora odgovarati. Umjesto da su odmah postavili jakog sportskog direktora sa iskustvom, oni su dali neiskusnom Mariću da nam vodi sportski sektor u najbitnijem trenutku za klub. Čovjek se pokazao nedorastao zadatku, i umjesto da se to presječe, na sve načine se pokušava sakriti posljedice te loše odluke, koja nam je izbila hrpu para iz budžeta. Kaos.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Sramite se svi skupa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.