• Common Sense
    942
    Traži se trener, preduvjet je da živi u blizini stadiona.
  • Oluja
    5.4k
    Hoce li se negdje moci pratiti video prijenos presice?
  • Droljo
    16.6k
    Hocemo ko i švabe glumit neke apolitičare(najotrcanija i najlažnija fraza u navijačome svijetu, velikani Dortumndovi, Brigade Nassau i ostali jazavci)?Navijač Dinama

Dinamo je puno više od političke opredjeljenosti njegovog navijača. Ima nas svakakvih. A to smeće od politike što dalje od kluba i sporta. Nisu do sada sjebali sve u državi (lokalno) i na kugli zemaljskoj (globalno).
  • Apostol
    29
    hehe. Čačić tu pobjeđuje
  • Kermit
    470
    Jel možda već došlo vrijeme da se navijači demokratski okupe ispod zapada i iskazu svoje mišljenje?
  • Maki85
    183
    Nedavno je Dambrauskas dao intervju i ispričao koliko mu je na Cipru bilo teško jer je prvi put u životu morao igrati i Europu, kaže ogromna razlika i nije to očekivao. Za početak bi to trebao biti uvjet za trenera Dinama, netko tko ima iskustva u klubovima takvog ritma. Ili namjeravamo toliko loši bit da nakon ove 2 preostale tekme namjeravamo završavati europsku sezonu prije Gospe kao neki?
  • Bruh
    1.1k
    aj ti odi manifest čitat lol
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Pa sa ovim trenerskim genijima koje zele dovest cemo se borit za europska mijesta.
  • Marc
    478
    meni je ovo već polako žalosno što se danas dogadja…
  • Navijač Dinama
    10k
    Biscan je 10 puta bolji trener od Cannavara. Nema svijeta u kojem bi ove koji se spominju preferirao njemu.GeneralNapoleon

Naravno, kad dođe nek otjera Brunu ko sto je planirao u prvom mandatu, nek uzme od Zrinjskog Topića nazad, isprofilira Marina i Luku neunisonog Menala i vrati dezertera ukrajinskog i taman opet napadamo čempions ligu, ali onu u Maoči.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    To bi, normalno, trebao bit prvi preduvjet. Ako nista onda mora barem bit uz njega covjek za fizicku spremu s takvim iskustvom. Zato me postavljanje neiskusnih trenera na klupu kluba s proracunom od 60 mil. eura neopisivo zivcira.
  • Plava stijena
    466
    Ovo zvuči ko da su redari došli smirit šaketanje Mare i Neneka. Sve bu jasno ak dojde na presicu sa šljivetinom.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Ne kazem da je dovoljno dobar za nas. Ali je sigurno bolji od Cannavara i slicnih. A to dovoljni govori.
  • rioda
    8.6k
    Ovo za lijeve i desne me uvijek zabavlja, ovisno o situaciji se nekad gura da su u klubu lijevi (Nauković kao Možemovac), a nekad da su desni (Vedriš i Gregurić) :grin:
  • jp23
    3.2k
    Mene samo zanima, ako ne budu nikakve konkretne stvari, ako nikakvih novosti nema, i da se sva fama digla uzalud, što ćemo onda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.