• miro
    5.1k
    pa čekaj malo majstore, gdje su informacije na temelju kojih da donesemo zaključak? Jesmo se angažirali svi skupa i podigli sve oko nas da skinemo Mamiće zato da nas opet netko drugi drži u mraku i dalje od kluba?
  • Crni86
    6.9k
    Znaci sad guraju Manenicu u prvi plan. Ako to nema veze s lovom, Manenica je zadnji koji treba biti pred medijima.

Di ste sad izvrsnjaci? Di si zeko? Sta se skrivate? Izadite uz svog pulena marica.
  • Hnlovac
    1.4k
    Neslužbene informacije:

Niko Tokic Kartelo novi trener
  • Omake
    4.6k
    nadam se da je majka ponosna
  • Vratite nam Istok
    340
    pa čekaj malo majstore, gdje su informacije na temelju kojih da donesemo zaključak? Jesno se angažirali svi skupa i podigli sve oko nas da skinemo Mamiće zato da nas opet netko drugi drži u mraku i dalje od kluba?
    nowReplyOptions
    miro

Tocno to, plus - izborili smo se za demokraciju, da mozes slobodno izrazit neslaganje. Ovakav način rada je sprdačina.
  • Matbv
    75
    mama uspio sam , bit ću trener Dinama
  • Orc123
    9.7k
    da pricekas presicu za pol sata?
  • Izet Hajrović
    3k
    bolje predsjednik, ima iskustva iz Dragovoljca. :joke:
  • Praskaton
    3k
    Niko Tokic Kartelo novi trenerHnlovac

Ima iskustvo kao predsjednik nogometnog kluba.Nesto mi govori da cemo ubrzo i to tražit
  • Noel
    7.8k
    Kaj god da sad napišem neću dobit ban nego će mi Interpol pokucat na vrata. Bolje ću se suzdržat.
  • Paggini
    31.8k
    Jesmo se angažirali svi skupa i podigli sve oko nas da skinemo Mamiće zato da nas opet netko drugi drži u mraku i dalje od kluba?miro

Da, točno ovo. Ovakav izvanredan otkaz zahtjeva minimum transparentnosti i objašnjenja, jer sve ostalo će voditi u teorije zavjere (za sto sam i sam kriv, na kraju krajeva).
  • vlatkomarkovic
    237
    Dinamovo proljeće = Domovinski pokret
    Raspali se 3 mj nakon izbora. Ovo je žalosno. Radi svih nas koji su naivno dali glas!
  • OsamŠest
    4.1k

Daj ga preko Kunića pošalji da čujem :joke: :lol:
  • Matbv
    75
    ja sam bolji , ja dobio 15 do 7
  • NKDZ86
    2.5k
    To je sta je paginni rekao, bjelica je trazio svoje igrače, SD nije bio zadovoljan s njima i puklo je.
    Uskoro ćemo sve saznati.
    ----
    Uprave i igrači prolaze, ostajemo samo dinamo i mi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.