• Orc123
    9.7k
    Zamimljivo kako se 90% ljudi okrenulo protiv ljudi za koje ste glasali i u koje ste se kleli...puno vam je trebalo da im okrenete leđa!

PONAVLJAM, ZAR MISLITE DA JE BJELICA PRED OTKAZOM BEZ VALJANOG RAZLOGA?

Nemate pojma sta se desava ali bitno da pljujete po ljudima u koje ste se kleli....

Ovdje ne branim Marica ili Zajeca ali ljudi moji imate IO imate NO, imate Upravu i zar mislite da bi svi ovo odobrili da nije neki veliki problem!?
  • Blueshadow86
    2.2k
    Na kraju se neće ništa ni dogoditi. Tresla se brda, rodio se miš.
  • Droljo
    10.4k
    Ajmo pricekat da vidimo sta imaju za rec.NitkoBitan

Bravo.
    Možda je ovo povijesni trenutak od kojega idemo samo gore. Ništa ne znamo a pljuje se sve. Polako
  • hardek
    3.6k
    Meni je nevjerovatno da ljudi i dalje ne shvaćaju da Marić otkaz dobit ne može jer on Bjelicu nije ni htio. Zeko se ubacio tamo di ne treba i doveo trenera kojeg SD nije htio. Recept za katastrofu.

Sad kada s tim trenerom nije uspijelo, nitko ga ne može za to krivit.

Nek si Marić dovede kojeg god trenera želi I onda ćemo moć suditi svima. Zeko je jedini krivac za sada jer se petljao di mu nije mjesto
  • Dadox
    71
    Je, bilo bi 150 članova umjesto 100…Samo se zna srat po forumu.
  • IceMan
    2.5k

Stoji, al šta smo onda sa SD-om?

Kad će biti govora o njegovoj smjeni? Ima i više, (kako ti kažeš) valjanih razloga.
  • DiddyGuela
    2.6k
    Bome famozni Zeko trosi trenere zesce nego zloglasni Z.M.
    Toci Zeko toci do vrhaaaaaaa.
  • Str1nger Bell
    1.6k

To što daš nekome glas ne znaci da se kuneš u njega i da ces ga bezuvjetno podrzavat.

Uostalom na piku ljudi je Maric koji za sad dovodi jeftine i loše igrače, a takvi ce nas na kraju ispast najskuplji.

Ukoliko se danas da otkaz Maricu, vjeruj mi da nece bit jedne uvrede prema Zajecu i ekipi.

A na kraju na -7 smo od Hajduka, prvi puta u zadnjih 20godina. Ne znam sto bi navijači trebali.
  • Jurki
    14k
    Zamimljivo kako se 90% ljudi okrenulo protiv ljudi za koje ste glasali i u koje ste se kleli...puno vam je trebalo da im okrenete leđa!Orc123

A kaj bi trebali kad srljamo ko guske u maglu? Ovo vise nema veze s nicim a kamoli zdravim razumom.
    Ako je s Bjelicom konflikt onda moraju otici i oni koji su ga angazirali, nebitno to bil Maric ili Zajec.
    I da, ovak se ne vodi ozbiljan klub, de se zaposljava po babi, stricu, prijatelju i picki materinoj.
    Sve bu to Dinamo platio, a odgovornost? Jebo odgovornost.
  • ElDorado
    1.2k
    a cipela je, samo nagađam, vjerojatno zbog interne svađe. I naravno da se slažem da nije sad bilo vrijeme ali ak je došlo do žešćih rijeci bolje da je sada. Samo se toplo nadam da je Karanka a ne Canavaro
  • Brusa
    2k
    Ravno sa 24 časa:

UŽIVO S MAKSIMIRA
    Stanje pred Maksimirom je mirno i tiho. Čekaju se prve informacije, ali svjetlo u klupskim prostorijama gori, a na parkingu su parkirani automobili.
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Dobio sam poruku u 19:30 da je Nenad Bjelica smijenjen
  • BBB Mataa998
    2.1k

A tko kaze da to sve nije isprovocirano od onog ciji Bjelica nije izbor vec od prvog dana. Veoma dobro se zna kako Bjelica funkcionira oko transfera, ako namjerno kontriras i ne zelis ispunit nista od onoga sto treneru treba onda mora doci do svadje. Maricu di je obraz? Nisi 3 pojacanja doveo a glumis tu svjetskog direktora. Umjesto da sutis i radis sto ti trener kaze i u suradnji provuces jos jednog ili dva svoj la igraca, ti rusis trenera nekon sto si se osramotio vec dovoljno
  • GeneralNapoleon
    160

Pa naravno da pljuju kad su rezultati uzasni a sve upucuje na to da rade ono protiv cega su se trebali boriti. Ako je Bjelica problem i neophodno ga je smijenit, u sto sumnjam. Onda ima da se nade posten trener a ne klijent Zajecovog jarana. Da se izaslo sa postenim imenom uvjeren sam da ne bi bilo ni pola ove histerije. Ali ovako doslovce mozes samo kosu cupat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.