• Jurki
    14.5k
    A možda Cannavaro pokazuje odlike dobrog trenera i ne bi trpio senatorizmeJos-Optimus

A mozda sam ja idealan trener za Dinamo. Nemam nikakve trenerske reference isto ko i Cannavaro.
    I bit cu puno jeftiniji.
  • nemapredaje
    4.1k
    Tako smo se nedavno sprdavali i sa spominjanjem Van Nistelrooya pa pogledajte gdje je sada
  • Mulec86
    416
    Nek i ostane di je , rezultati su mu sve samo ne za primjer
  • Mihaljević
    11.2k
    Ma oni umjesto da dogovaraju transfere, nisu se dogovorili za trenera. Bjelica, Cannavaro ili neki peti, ne može napraviti toliko impact koliko mogu pojačanja. Ako je Bjelica zaslužio otkaz, onda je Marić i njegovi teletabisi zaslužili 5 otkaza.
  • Joza
    636
    Odgoda do daljnjega.
  • bbb medimurje
    3.5k
    Dio koje agencije je cannavaro?! Da nije agencija bliska maricu?
  • Captain America
    19.3k
    Progresivni SD bi doveo talijančinu za trenera :rofl: Takav nogomet je super stvar za razvitak mladih igrača što i pokazuje njihov odron od lige i kako tamo prolaze mladi igrači.
  • dd29
    630
    Pretpostavljam da bjelica želi povratnike, igrače koje je trenirao (npr oršić, franjić), a marić baš i ne, pa je tu raskol
    Možda i griješim
  • Hectorharatti
    262
    Smijesno mi je ovo ismijavanje trenerske karijere Cannavara.
  • emreli21
    164
    menadžer mu je Pini Zahavi koji s Dinamom nema puno veze, tek kao agent Jana Oliverasa. Ali se Zajec znao hvaliti dobrim odnosima s njim.
  • GeneralNapoleon
    427

Lik ima losiju trenersku karijeru od pola trenera u HNLu a mi sad ne bi trebali ismijavat to.
  • Maki85
    140
    Što sad s Galešićem? Izgleda da se Mmae vraća, ne treba 10 stopera u ekipi.
    Ovo sve postaje jako neozbiljno i sve više podsjeća na ove dolje, i u tim lutanjima ko muhe bez glave, i u tome da informacije cure iz kluba preko raznih jebivjetra po instagramima.
  • Bratić
    73
    Zeko je, među prvim stvarima, rekao da nije osoba koja potencira smjenu trenera, već vjeruje da treneru treba dat vremena da posloži stvari. Ovo sad ide skroz kontra te priče i mislim da su to gluposti. Ne treba radit paniku prije nego se sazna išta, a vi vrijedate sve kao da je Bjelica vec sobio otkaz
  • Daliban
    4.1k
    Slučajan klub.
  • Žan
    318
    Nema predaje !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions