• Maki85
    112
    Što sad s Galešićem? Izgleda da se Mmae vraća, ne treba 10 stopera u ekipi.
    Ovo sve postaje jako neozbiljno i sve više podsjeća na ove dolje, i u tim lutanjima ko muhe bez glave, i u tome da informacije cure iz kluba preko raznih jebivjetra po instagramima.
  • Bratić
    28
    Zeko je, među prvim stvarima, rekao da nije osoba koja potencira smjenu trenera, već vjeruje da treneru treba dat vremena da posloži stvari. Ovo sad ide skroz kontra te priče i mislim da su to gluposti. Ne treba radit paniku prije nego se sazna išta, a vi vrijedate sve kao da je Bjelica vec sobio otkaz
  • Daliban
    3.7k
    Slučajan klub.
  • Žan
    262
    Nema predaje !
  • dinon7
    1.3k
    Odakle info da se Mmae vraća?
  • Vedraca
    42
    protiv Franjica i Orsica nebi cak ni imo toliko protiv jer Sam uvjeren da Maric ima jos Puno gora Imena!
  • Dinamosaur
    1.8k
    Slučajan klub.Daliban

Po tome smo i mi slučajni članovi, jel.
    Možda sad nije u bajnom stanju al vređati ga nedam!
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    Mene što najviše brine je tajming svega ovoga. Da se sad rušimo ko kula od karata. Najvažniji prelazni rok pred nama zbog bodovnog zaostatka ,ozljeda i same činjenice da nam je kadar preslab. Pojačanja neophodna. Par dana se spominju baš kvalitetna imena u kontekstu novih igrača ,i danas katastrofa. Mislim da nije slučajno. Sam sam prozvao ničotu i izvrijedzao ga ,ali očigledno ima istine u tome i da informacije cure ko nekad. Molim boga da sve izdaje na dobro. Samo ovo nije pravi put
  • Daliban
    3.7k
    Nije to uvreda na račun Dinama kao Dinama, kritika je na način vođenja našeg kluba. Sve je zbrda-zdola.
  • Dzoni
    916
    Što sam propustio da vidim da se Mmaee vraća? Odakle ta ideja?
  • keppi
    238
    Zna li netko...u slučaju da Galešić stvarno dođe ima li možda pravo nastupa u ligi prvaka? On je s Rijekom igrao EL i konferencijsku tko. kvalifikacije.
  • Maki85
    112
    Sad će ispast da je i to neki info, a samo sam se našalio na sve ovo što se događa, nigdje nisam ništa o tome pročitao. Ne znamo je li Mmae ima problem samo s Bjelicom ili ga i ostatak svlačionice ne podnosi, ako je samo ovo prvo, mogao bi se vratiti.
  • plavadesetka
    58
    Zar stvarno mislite da itko u Dinamu ne bi zelio potpisati Nou Mikica koji je najveci talent, cak ispred Pavica i Sunte? To su zakulisne igre menađera koji zele izvuci sto vise za sebe....

Nije stvar potpisivanja, stvar je u tome hoće li dobiti minutažu, a to ovisi o sudbini Ristovskog i Moharamija.
  • Dinamovapriča
    112
    Pravo nastupa nema, novi igrači se mogu registrirat ako dinamo bude u top 24 nakon Arsenala i Milana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions