• Neron53
    1.1k

Biti trener Dinama je najzahvalniji moguci posao.
    Imas najbolje uvjete, najbolje igrace....pustis ih nek igraju sta ih volja i da se zajebavaju ako hoce i ako prodje- super...a ako ne prodje otpremnina sa 6 nula .
  • Izet Hajrović
    3k
    Ne vidim potrebu za čuđenjem od kuda sada Cannavaro, nisu ga izmislili jučer. Pisalo se po svim medijima da su kod prošle smjene kao dva kandidata ostali Bjelica i Cannavaro, s naglaskom da je Cannavaro bio Marićeva želja.

Argumenti poput onih da treba dovesti trenera koji poznaje ligu baš ne drže vodu, Bjelica valjda najbolje poznaje ligu pa nas je doveo u rezultatski najgori niz u povijesti kluba od samostalnosti ove države.

Vidjet ćemo hoće li uopće doći do smjene, nekako mi to izgleda kao puštanje probnih balona, ali ako dođe do smjene, budite svjesni da nema puno realnih i kvalitetnih rješenja na tržištu, bit će opet polemika tko god da bude novi trener, ali mislim da gore od ovih rezultata u HNL-u ne može.
  • dinamo vitez
    493
    Postoji struja u klubu koja je za Cannavara već tri mjeseca i koja očito Bjelku od prvog dana sapuna dasku. Ta struja je i razlog što je Marić još u klubu. Te ljude treba pod hitno maknut iz kluba.
  • Paggini
    31.7k
    Bjelku od prvog dana sapuna daskudinamo vitez

Pa mi dovodimo trenere samo da im sapunamo dasku ocito. A i ta uprava i Marić koji su dobrog našeg Bjelkana natjerali da ima 1.3 boda po utakmici samo da mu mogu spičit otkaz.
  • Jay
    246
    Nije ni FR sto je bio, ali opet mu je postotak uspjesnosti daleko iznad ostalih. Ne zelim iskreno vjerovati da je ovo istina, bacanje novaca po tko zna koji put za nikakvu zamjenu. Nije nitko pretjerano zadovoljan Bjelicom u ovom mandatu, ali otkaz bi bio ocajan potez i prebacivanje odgovornosti s onih koji bi trebali preuzeti "zasluge" za katastrofu.
  • Zg123
    776
    kako mu sapunaju dasku? Jel iko tjera Bjelicu da titra jaja senatorima? Jel ga iko tjera da stopera stavlja na 6icu a ima na klupi decka koji bi navodno trebao biti iduci projekt kluba? Jel ga iko tjera za male minutaze Stojkovicu i Kacavendi? Jel ga iko tjera da imamo nikad vise ozljedjenih igraca otkad su on i njegov stozer dosli? Jel ga iko tjera da se posvadjao s 3 igraca? Jel ga iko tjera da u hnlu ima prosjek bodova 1.45?

Ja sam siguran da on i Maric imaju potpuna 2 razlicita stajalista oko dovodjenja igraca, Maric je pokazao da ne zna, ali ono sto smo od Bjelice vidjeli u vise klubova kad je dovodio svoj škart od igraca je meni dovoljno da mu se ne da petljanje u sportsku politiku kluba
  • Jurki
    14k
    ali su ti ljudi dopeljali "tog Bjelkana koji ima 1,3 boda u hnlu".
    Tko bu odgovaral za igracku i financijsku stetu koja je/bude nanesena klubu?
    Ako sam ja sportski direktor i smijenim 2 trenera onda neki kurac ne stima samnom.
    Nije se Bjelica sam dopeljal u klub i dal takav ugovor.
    Svatko mora odgovarati za svoj dio posla.
    Maric kao sd je najodgovorniji. On je odgovoran kaj je dopeljal Bjelicu i automatski je odgovoran kaj taj trener ima 1,3 boda po utakmici.
  • hardek
    3.6k
    Nisam fan Marića, ali količina govana koja se po njemu istresa na Zoni u zadnje vrijeme je...

Ne znam kako možete suditi čovjeku kojem se kao sportskom direktoru kluba nije dozvolilo da sam izabere trenera kluba. Meni je od početka i dolaska Bjelice nevjerovatna činjenica da se zaposlio trener kojeg SD ne želi, pa di to ima?

Ako Marić toliko želi tog Cannavara nek ga dovede pa ćemo na ljeto moć suditi i jednom i drugome.
  • Simpatizer
    639
    Ne znam kako možete suditi čovjeku kojem se kao sportskom direktoru kluba nije dozvolilo da sam izabere trenera klubahardek

Ovo vidim da se stalno ponavlja. Ima li netko izvor ove informacije?
  • Kaktus Car
    780

Biti će potencijalno puno veća financijska šteta nanesena klubu ako se ostavi trenera koji forsira "senatore" i s njima gubi u HNL-u, a potencijalno gubi i bolje igrače koji će (s pravom) tražiti izlaz iz kluba kojem su prioritet nekakvi "senatori" koje je vrijeme pregazilo.

Treba trener neopterećen takvim cirkusarijama. Trener kojem će igrati najbolji. Trener s dugoročnom idejom i vizijom. Netko tko može napraviti novi korak naprijed, a ne dva koraka natrag.
  • dinamo vitez
    493
    Zaboravljate najbitniju od svih stvari konstantno - Bjelica je za razliku od ostalih u klubu nešto postigao s Dinamom i legenda je kluba.

Marko Marić, a djeluje mi i dobar dio uprave, je momak koji još puno žganaca mora pojesti da bi rukovodio klubom, pogotovo veličine Dinama.

Ovo 'Bjelica kriv za ozljede' je velika glupost. Petković od početka sezone šepa. Mišić nije stao 3 godine. Sučićeva je ozljeda mehanička.

Ovo da će nas 'Branko Pavić' ili 'Nathanael Mbuku' spasiti u bilo kojoj utakmici zaboravite.

Dajte treneru ovlasti i pojačanja koja traži i bit ćemo prvaci.
  • dbut
    82

U financijskom smislu si u pravu, ali raditi na poziciji di kaj god napraviš si vjerojatno krivo napravio....
    Da moraš pobjediti u 34/36 hnl utakmica u sezoni ( na Poljudu bi ti se tolerirao x) I sve drugo je katastrofa..
    ako pobjedis, pobjedio si jer su ovi drugi toliko loši (primjer Slovan ili Salzburg)...

Vjerujem da kuzis kaj hoću reći pod nezahvalan posao! I uz sve to očekuje se, opravdano jer od toga živi klub, da godišnje gurnes 4-5 klinaca i bar jedan eksplodira
  • GOAT
    1.5k
    male minutaze Stojkovicu i Kacavendi?Zg123

Oboje su bili ozljeđeni, treba im dati minute ali ih i regulirati. Ne treba nam slucaj Saka koji šepa nakon svake utakmice jer nije prestao igrati punih 90 od juniora ili neki od Barcinih klinaca koji ozbiljne karijere zavrse sa 20.
  • Paggini
    31.7k
    Bjelica je za razliku od ostalih u klubu nešto postigao s Dinamomdinamo vitez

Bogami je postigao, najgori niz Dinama u njegovoj povijesti. Ne igrajmo se ovdje idolopoklonstva, nitko nije veći od ovog kluba, pa ni trener sa 1.3 boda po utakmici.

Dajte treneru ovlasti i pojačanja koja traži i bit ćemo prvaci.dinamo vitez

A ti znaš koja pojačanja traži pa možeš tako definitivne izjave davati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.