• Kujtim Shalla
    3.5k
    Pod Jakirom nismo imali ozljedjene najbolje igrače momčadi.Nevistića Mišića,Sučića,Petkovića ovoliko dugo. Baturinu ,Ademija takodje. Uz to imao je 3 opcije u Napadu. Da je dobro nije
  • pencilneck
    731
    S ovakvom ekipom koja je istrcala protiv Varazdina mi i dalje moramo dominirati igrom, pogotovo u Maksimiru. Nama Belupo i Varazdin uzmu posjed, wtf?
  • BBB Baranja
    348
    Eno i Fabrizio Romano prica o novom treneru
  • Baneki
    784
    Tramezzani je slobodan a dobro poznaje HNL.
  • Mathiasovi Chageri
    3.4k
    Ja sam prvi pisao da Bjeličin drugi mandat neće biti niti promil prvog i da ćemo žaliti, ali ako oni zaista u trenutku kad gori pod petama otpuste Bjelicu prije priprema i dovedu trenera koji je osim Kineza od ozbiljnih klubova vodio Benevento kojeg je ostavio u dubokoj zoni ispadanja i Udinese koji nakon što se u zadnjem kolu jedva spasio ispadanja ga je iste sekunde otpustio onda se možemo slobodno svi zapitati o potezima uprave, ambicijama kluba i ispravnosti našeg izbora liste.

Čačke živi blizu stadiona, dobro poznaje prostorije kluba, neće mu puno trebati da nađe parking ujutro, sasvim logičan odabir. Uostalom, igrači odlaze, uprave prolaze, ostaju samo otpremnine trenerima i mi!
  • BBB Baranja
    348
    Po meni, sporan je samo tajming. Sve ostalo ide u prilog otkazu
  • miro
    5.1k
    Ne znam otkud sad te priče, ali pokrene li se nešto takvo i ne da rezultate, oko Uskrsa će ekipa iz kluba trebat odgovorit na samo jedno pitanje - kad će novi izbori?
  • Droljo
    10.2k
    Nisam puno srao jer je ekipa ovod bjelicu slavila kao spasitelja pa nisam htio biti rušilački faktor i unosit nervozu. Rekao sam tada ponavljam i sada: neno nije isti trener bez onog stožera iz prvog mandata. Od kad mu se to raspalo nije nigdje ništa napravio i to se vidi po rezultatima. Zgleda da su mu poms i ekipa značili puno više nego i sam misli. A šta sada napraviti nemam pojma! Valjda budu pogodili kak god odluče. Nadam se.
  • ElDorado
    1.1k
    Bjelici je Dinamo bio najveci uspjeh karijere s 72% bodova. Nakon toga Trazbon 33% i Union 27%. U skladu s tim je sada i kod nas, znaci ne odstupa od svog prosijeka.
    Tajming je očajan, a ponuđena imena užas.
  • Jaro
    8.6k
    - neki pristavac objavi insta story da Bjelica odlazi
    - par likova koji prate i puse price tog pristavca prenesu to ovdje
    - u totalno nevezanoj temi netko sarkasticno spomene Canavara i Karanku kao pojacanja u momcadi
    - osoba s ocitim intelektualnim smetnjama, potrebom za paznjom, potaknut sezonom "kiselih krastavaca" i praznim tanjurom i flasom brlje sve to spoji, doda standard Krznara i Sopica i objavi clanak na portalu srpske kladionice
    - neselektivni Fabrizio objavi tweet jer Canavaro ce privuc lajkove
    - meltdown na Zoni

- fakat nam je mentalno zdravlje u banani zescoj, ali i intelekt nam je nezavidan
  • Medvedgrad
    340
    Bjelici je Dinamo bio najveci uspjeh karijere s 72% bodova. Nakon toga Trazbon 33% i Union 27%. U skladu s tim je sada i kod nas, znaci ne odstupa od svog prosijeka.ElDorado

Osijek 65%
    Lech 62%
    Spezia 51%

Na koju foru Trabzon 33% ako je imao 1.5 bodova po utakmici? Zar ne bi to trebalo biti 50%?

https://www.transfermarkt.com/bjelica-nenad/profil/trainer/5197
  • dinamo vitez
    493
    Neki u upravi rade sve da unište klub.
  • Mali Zeus
    14.7k
    Jebomepas još ispada da u biti nismo ni trebali najuriti Jakira.
  • GOAT
    1.4k
    I gdje je nestala ona teza uprave "najlakse je treneru dati otkaz mi u nasega vjerujemo blabla"? Koliko trenera treba doci i otici da shvatis da si odradio lose prijelazne rokove? Da nitko u klubu ne moze stati na kraj veteranima koji jednostavno ne mogu izdrzat taj tempo.

Zelimo jednog osvajaca zlatne lopte na Maksimiru, a to je Luka. Ne znam kakav je to PR potez i pustanje Romanu info da ukoliko se odlucimo za otkaz imamo zamjenu? Dakle planiraju odjebat jos jednog trenera i cekaju prvu priliku, svađu ili veci kiks da imaju opravdanje, samo srecom po upravu Bjelica je takav karakter da nece dugo morat cekat.

I kakvu poruku dajes deckima sa ovime? Odite na pripreme, dajte sve od sebe da se ugirate i naucite neke nove mehanizme pa vam dode novi trener i onda sve ovo zaboravite lol xd

Iz aviona se vidi da pojedini igraci nisu zainteresirani odraditi svoj posao, da se ne zivi sportski nego pojedini lice na Hazarda, da je transfer politika u kurcu i da se nasi klinci ne guraju u igru. Kad to bude sljakalo kako treba i trenerima olaksate posao onda ih mozete krivit za sve sto ne valja, ovako ih samo trosimo
  • Mali Zeus
    14.7k
    romanu nitko nije nis pustio, nego lik skuplja sve glasine i onda ih upakira kao da je on nešto ekskluzivno otkrio. Jednom riječju prevarant. Mos mislit da netko iz kluba njega zove i daje mu takve informacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.