• Zagreb1992
    2.4k
    Pljuca se po upravi, a koliko vidim Nenad je i dalje trener..Što ako se dogodi neka top ponuda za Bjelicu koju on prihvati ? Jel bi opet bila uprava kriva ?
  • Nolifer
    11.3k
    Više sam za smjenu Marića, nego Bjelice...I ne treba se nikog štitit, jer ak nejde nejde i zašto bi onda klub trpio krizu i loše rezultate, radi nekog tvrdoglavog i malicioznog?
  • sebenico
    1.2k
    Rezultati Dinama su ispod svake razine ovo proljeće, ali Bjelicu se ne želi maknuti zbog rezultata nego jer ne odgovara nekima u klubu, a mislim da je svima jasno kome. On sigurno ima najbolji uvid kako sportski sektor funkcionira i shvaća da su sabotaže na svakom koraku, a po karakteru je borac i to ga boli.To se vrlo jasno može uvidjeti iz njegovih izjava. Dovoljno je pročitati izjave o'' igračima s ovih prostora'' ili izjavu od prije tjedan dana da ''Dinamo neće nitko ucjenjivati niti reketariti'', a onda se pojavljuju priče o transferu od par milijuna eura za nekog stopera iz Rijeke koji s 24 godine ima tri tekme odigrane izvan hnl-a.
  • austrijanac
    7k
    To se trebalo ranije odradit, ovo je samo neozbiljno.

Ali dobro, volio bi više Ruuda, ali otiso u Leicester.
  • don
    13.2k
    i kad klub dobije konačno koliki-toliki mir (makar taj mir bia zbog praznog vikenda odnosno bez utakmica), ljudi u klubu odluče vratit Dinamo na njegovo klasično razdoblje u zadnje vrime - kaosi, nemiri, sjednice i neizvjesnosti oće li netko ostat ili će dobit otkaz. I da ostane sad Bjelica, svejedno ću učinili štetu.
  • Tradicija bunta
    7.7k
    je, bjelica je inace poznat kao borac protiv zubarina, rikverca i talova s menadzerima...
  • Nogo
    6.6k
    Neću ništa komentirati dok ne bude objavljeno službemo ili neki demantij. Mislim da nema smisla.
  • Dzgšb
    1.6k
    Meni samo nije jasno , dovodiš Cannavara ,3 trener u 3 mjeseca , tko će odgovarati za 3 milijuna eura odštete Bjelicu i stožeru, plus Jakiroviću i zašto neće Marić? Plus Mmae ,to je 6-7 milijuna Mariću vrijeme je..

Zar smo se za to borili? Puno pitanja nigdje odgovora ?
  • Noel
    12k
    Smijali smo se godinama četnicima sa mediterana a postajemo kao oni. Zašto se onda uopće dovodio Bjelica? Pa nije valjda da nisu znali ko je Nenad Bjelica i kakvo ima stajalište o nekim stvarima i nekim ljudima..
  • Dinaminjo
    1.4k
    Prestanite reagirati na svaku glasinu
  • Bosskovitz
    16.5k
    ljudi u klubu odluče vratit Dinamo na njegovo klasično razdoblje u zadnje vrime - kaosi, nemiri, sjednice i neizvjesnostidon

Propustio sam, što su to točno ljudi u klubu sad napravili?
  • KristijanHR
    104
    hoce li netko stati u ime kluba i izaci pred ove sugave medije??
  • Olmic
    4.6k
    na skijaci su
  • pencilneck
    903
    Sve razumijem sto se pise, osim jednog - da je ovo los tajming. Zasto je ovo los tajming? Pa bolje smijeniti Bjelicu sad PRIJE pocetka priprema, nego nakon kiksa u Osijeku 2 tjedna nakon priprema. A da ga se smijenilo prije tjedan dana, nikakve znacajne razlike ne bi bilo jer igraci ionako nisu u Zagrebu do pocetka sijecnja.
  • vlatkomarkovic
    1.3k
    Ako ga smjene 3 dana prije pocetka priprema nakon svih onih sjednica IOa, Uprave itd.
    To je teški poraz ovog novog modela!
    Pogotovo što u sedlu ostaje lingvist Marić kojem je to i jedina referenca uz to sto je kazu lijep i naocit!

Nadam se da je Fabrizio fulao ceo fudbal!
    Cannavaro nikakve reference nema za ovo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.