• cibona
    4.1k
    Šarlatanska politika u sportskom sektoru polako izlazi na vidjelo. Ako se htjelo smijeniti Bjelicu, trebalo ga se smijeniti nakon debakla u Kranjčevićevoj. Ovo sada izgleda kao da nam klub vode amateri sa jedva završenom osvnovnom školom. Jad i bijeda.

Međutim, to što nam klub vode naivci, ne znači da Bjelica ne snosi nikakvu odgovormost. Dapače, on je uz Marića glavni krivac za rasulo u kojem se nalazimo. Prvog dana se slizao sa senatorima, Ademiju i Ristovskom dao je neograničenu moć na terenu, a bome i izvan njega. Ademija je gurnuo u prvi plan iako dotični igra na razini prosječnog veterana. Mladima nije vjerovao, uveo ih je tek kada nije imao drugog izbora.

Uglavnom, ljut sam i razočaran politikom novog vodstva, bolje bi bilo da su nam za sportsku zaduženi tovari. Oni bi zasigurno manje unazadili klub negoli trenutno vodstvo.
  • Bosskovitz
    13.4k
    Pa ocito je cilj srozati nas na najnize graneGeneralNapoleon

Da, sigurno je to cilj. Strah me budućnosti cijelog našeg društva kad su ljudi u stanju spaljivati druge na lomačama zato što je netko negdje napisao da bi se nešto moglo dogoditi ako se prije toga dogodi nešto drugo o čemu ne znamo ništa.
  • Crni86
    6.9k
    ne, treba gledat marica kako unistava klub. Tjera klince iz kluba, dovodi strance upitne kvalitete, mjenja trenere ko carape, nema ni grama samokritike, ne zna popunit niti kadar od 25 igraca, hoce dovest canavara koji moze bit trener eventualno gorice i sl.

Treba doma sjedit u naslonjacu i uzivat u svemu ovome. U pravu si.
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Znači srali smo po Bjelici koji ima više nego očajne rezultate. Jako puno ljudi je zazivalo smjenu i sad kad se priča o možebitnoj smjeni opet ništa ne valja. Nije se rodio onaj koji je nama ugodio majke mi...
  • San Lorenzo
    18.2k
    MORA otic i MaricEfes Pilsen

Taj muljator vjerojatno ni sam nezna kako je još uvijek u fotelji sportskog direktora.
  • Keyser Soze
    11.5k
    Daj molim te, prvo mu se da podrška nakon Varaždina, cijeli transferni rok je podređen tom treneru i sad 4 dana prije početka priprema je nekom došlo u glavu da ga ipak ne žele u klubu. Ovo je amaterizam.
  • Zg123
    776
    mislim da ljude vise brinu ova imena koja se vrte ukoliko Bjelica ode jer realno Cannavara stvarno ima jadan i ne bas impresivan CV
  • GeneralNapoleon
    160

Pa podrazumijeva se da izjave stoje samo u slucaju da se to sve realizira. A nije da pise sad evo samo neka random instagram stranica kao jucer nego jedan od najpouzdanijih sportskih insajdera na svijetu. Ako tebi to nije dovoljno za alarm onda ne znam. Mislim da su zasluzili da im javnost kaze sto misli o takvim sranjima.

Nije problem smijena Bjelice nego trenutak par dana prije priprema i mozebitna zamijena u vidu talijanske neznalice kojoj je vrh treniranje u kineskoj ligi.
  • Kermit
    186
    Ne možeš mijenjati trenera par dana prije početka priprema, to je prvo.
    Pa koliko ćemo ih promijeniti ovako?
    Cacic, Biscan, Jakir, Bjelica.....
  • Brusa
    2k
    pa nije baš tako bilo...većina ljudi tu na forumu je koliko sam ja popratio bila ipak za ostanak i da bi bilo neozbiljno smjenjivati ga nakon 3 mjeseca.
    U svakom slučaju, nitko nije bio za to da ako Bjelica ode, dođe jebeni Fabio Cannavaro
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Ja se slažem sa time da je neozbiljno, ali po meni je on davnih dana već trebao bit bivši. Znači ne uklapa se nikako u ideju nogometa koji bi htjeli igrati i još je tvrdoglav u 3 pm. Ja smatram da treba otić i Marić i nisam baš za Canevarra, ali ovo je potez koji je po meni logičan (makar jako zakašnjen).
  • brile86
    92
    Nije problem smjena problem je tajming. Mi ćemo smjenit trenera i dovest stranca koji HNL ni na televiziji ne prati 5 dana prije priprema i u najkraćoj zimskoj pauzi ikad. Ako su se potezi trebali vući to je trebalo bit riješeno iza lokomotive ili Varaždina kada se sastao Izvrsni odbor ( koji se sastao na punih 8 minuta). U klubu nešto gadno ne valja.
  • don
    9k
    samo zamislite scenarij di Bjelica dobije otkaz a Marić ostane na kormilu :blush: :blush: :blush:

vrhunac debilizma bi to bio, vrhunac.
  • IstokKa96
    811
    O smjeni se može pričati na dnevnoj bazi, argumentirano, ali treba znati kada povući taj potez također argumentirano i na vrijeme.

Jednako je dosta problematično hvatati se na glasine jer se nalazimo u periodu gdje svatko negdje nešto čuje (čak i o radnjama ispod stola ili ne), objavi to i 'baci nam kost'.

Na odgovornima je pravovremeno i pravilno reagirati kao i snositi posljedice za (ne)donošenje odluka.
  • BluePhone67
    4.3k
    Kreni sa okupljanjem mase jer već debelo kasnis, nemoj samo tipkati..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.