• Crni86
    18.1k
    ma znam ali da se sacekalo jos koji dan s revijom
  • Dani Olmić
    2.1k

Ajmo to predlozit Zajecu? Kaj ti velis @Daliban
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Kad se već bacaju bombe evo jedna ipak petarda jer taj igrač trenutno nije pojačanje.
    Adriano Jagušić je jako zanimljiv Dinamu(izvor direktno iz Slaven Belupa).
    Naravno,neće doć odma ove zime ali iduće godine je to vrlo izgledno!
    Isti taj izvor mi je najavio i Hoxhu 2,3 mjeseca prije realizacije transfera.
    Palac gore za sportski sektor ako u ovome ima istine!
  • austrijanac
    8.7k

Vraćamo im Hoxhu za to ili?
  • BluePhone67
    5.4k
    Moram pitati da si upišem u bilježnicu tko je koga doveo u Dinamo jer sam se poceo gubiti tko radi koje poslove u Dinamu, znači Niku Galesica je doveo Bjelica, a ne Maric ?
  • E46
    2k
    Objasni ovo
  • sebenico
    1.2k

Sve bolje od boljeg. Već se vidi rad Šokote, a neki su govorili da se uhljebljuje zaslužne.
  • Smotanihaker
    954
    Ne, ide ovako. Sve dobre transfere su napravili Jakirović i Bjelica a sve loše Marić.
  • Zagreb1992
    2.9k

Nadam se da nije istina ..nepotrebno se kupuje po HNLU igrače..Solidan za HNL i to je to ..nama trebaju igrači koji mogu ritam Europa HNL izdržati
  • sebenico
    1.2k

Nema potrebe da se briše komentar uvaženog kolege. Banovi koji su najavljeni za navedeno vrijeđanje se ionako dijele samo neistomišljenicima.
  • Maki85
    231
    Da ste navijač rijeke, što bi mislili o transferu? 3 milijuna + nešto sitno na jako dugom štapu za stopera najbolje obrane lige, ja bih bio ljut. Zato mislim da nije ovo loš transfer, ta lova je u današnje vrijeme kikiriki. Sad treba smisliti kome Mmaea utrpati da se makne ta plaća s grbače.
  • SAS1987
    19.2k
    Sad treba smisliti kome Mmaea utrpati da se makne ta plaća s grbačeMaki85

Navodno ima Rijeka 3 milje :lol:
  • BluePhone67
    5.4k
    Ahaa. Tako sam i mislio, vidim da neki vrli poznavaoci transfera, skautinga, omladinskog pogona i generalno Dinama do sportske politike redovito prosipaju pamet ovdje svakodnevno, a ne znaju da igrači imaju agente i koje igrači servisiraju, a spomenu te igrače tjedno po pedeset puta kroz tekstove..
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    nek me banaju slobodno.
    Svakako od sad bacim komentar svaki tjedan ili dva jer ne želim ulazit u rasprave sa tobom i sličnima.
    I ja sam srao po Torenteu,Mmaeeu,Oliverasu,Cordobi i sličnima ali mislim da bi ti udarao po upravi i da nam dovedu Modrića.
    Lp
  • rakurs
    2.1k
    Dakle, 'Riječki novinari' - Niko Matičević i (valjda) Vukušić iz Nacionala tvrde da je posao skoro pa gotov dok 'naši' Tironi i Ničota pišu da je daleko od realizacije, Ničota čak i da se Dinamo uopće nije čuo s Galešićem...

Naravno, tu su i brojni wanabee insajderi koji već danima najavljuju jedne igrače, a sada se prave da su cijelo vrijeme mislili na druge. Koja psihoza jebote, ali bolje ni ne zaslužujemo s obzirom na ono što se ovdje piše...

Djeluje mi kao da su neki od vas toliko frustrirani, da li s nečim u vlastitom životu ili je stvar u Dinamu, ali kako god bilo forum ne bi trebalo biti mjesto gdje pišete sve što vam u nekom trenutku padne na pamet. Pretvorili ste Zonu u (dijelom) nečitljivo mjesto, a ljutite se na moderatore kada vas upozoravaju, kao da je u njima krivica za to.

Opustite se, i meni je stalo do toga da imamo kvalitetan rok, ali probajte smanjit sa šizofrenijom na svaku moguću vijest koju pročitate u vezi s Dinamom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.