• E46
    837
    Objasni ovo
  • sebenico
    1.1k

Sve bolje od boljeg. Već se vidi rad Šokote, a neki su govorili da se uhljebljuje zaslužne.
  • Smotanihaker
    788
    Ne, ide ovako. Sve dobre transfere su napravili Jakirović i Bjelica a sve loše Marić.
  • Zagreb1992
    1.9k

Nadam se da nije istina ..nepotrebno se kupuje po HNLU igrače..Solidan za HNL i to je to ..nama trebaju igrači koji mogu ritam Europa HNL izdržati
  • sebenico
    1.1k

Nema potrebe da se briše komentar uvaženog kolege. Banovi koji su najavljeni za navedeno vrijeđanje se ionako dijele samo neistomišljenicima.
  • Maki85
    88
    Da ste navijač rijeke, što bi mislili o transferu? 3 milijuna + nešto sitno na jako dugom štapu za stopera najbolje obrane lige, ja bih bio ljut. Zato mislim da nije ovo loš transfer, ta lova je u današnje vrijeme kikiriki. Sad treba smisliti kome Mmaea utrpati da se makne ta plaća s grbače.
  • SAS1987
    15.5k
    Sad treba smisliti kome Mmaea utrpati da se makne ta plaća s grbačeMaki85

Navodno ima Rijeka 3 milje :lol:
  • BluePhone67
    4.2k
    Ahaa. Tako sam i mislio, vidim da neki vrli poznavaoci transfera, skautinga, omladinskog pogona i generalno Dinama do sportske politike redovito prosipaju pamet ovdje svakodnevno, a ne znaju da igrači imaju agente i koje igrači servisiraju, a spomenu te igrače tjedno po pedeset puta kroz tekstove..
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    nek me banaju slobodno.
    Svakako od sad bacim komentar svaki tjedan ili dva jer ne želim ulazit u rasprave sa tobom i sličnima.
    I ja sam srao po Torenteu,Mmaeeu,Oliverasu,Cordobi i sličnima ali mislim da bi ti udarao po upravi i da nam dovedu Modrića.
    Lp
  • rakurs
    469
    Dakle, 'Riječki novinari' - Niko Matičević i (valjda) Vukušić iz Nacionala tvrde da je posao skoro pa gotov dok 'naši' Tironi i Ničota pišu da je daleko od realizacije, Ničota čak i da se Dinamo uopće nije čuo s Galešićem...

Naravno, tu su i brojni wanabee insajderi koji već danima najavljuju jedne igrače, a sada se prave da su cijelo vrijeme mislili na druge. Koja psihoza jebote, ali bolje ni ne zaslužujemo s obzirom na ono što se ovdje piše...

Djeluje mi kao da su neki od vas toliko frustrirani, da li s nečim u vlastitom životu ili je stvar u Dinamu, ali kako god bilo forum ne bi trebalo biti mjesto gdje pišete sve što vam u nekom trenutku padne na pamet. Pretvorili ste Zonu u (dijelom) nečitljivo mjesto, a ljutite se na moderatore kada vas upozoravaju, kao da je u njima krivica za to.

Opustite se, i meni je stalo do toga da imamo kvalitetan rok, ali probajte smanjit sa šizofrenijom na svaku moguću vijest koju pročitate u vezi s Dinamom.
  • DrawTube
    5.7k
    Ne pratim ovo inače, ima nešto novo na temi u ovih 50 stranica vrijedno čitanja ili da preskočim i uključim se kad pređemo 5000?
  • sebenico
    1.1k

Ne znam zašto to misliš jer nikad nisam ništa napisao protiv Uprave, a sada sam čak i pohvalio da se dovode ili bar razmatraju dva vrhunska pojačanja. Za 3,4 ili 5 milijuna eura se teško može dovesti bolji stoper od Galešića.
  • vlatkomarkovic
    128
    Galešić je prvi korak k hrvatizaciji igračkog kadra prve ekipe.
    Najjači smo bili kada samo u prvih 11 imali 6-7 Hrvata, 2 3 balkanca i 1 stranca. To je Dinamo iz 2018. Stranac Teo u prvih 11 i to je to. Olmo je naš bio.

Ove godine u prosjeku imamo 2 ili 3 stranca. Ovisno o formaciji. A kvaliteta tih stranaca je takva da je često netko od njih najgori u ekipi kao Ogiwara i provode nedisciplinu kao Mmae i Cordoba. Suprotno od onog iz 2018. kada su stranci morali biti igračka i ljudska karakterna prevaga u odnosu na domaće da bi igrali.

Galešić, Franjić, Ivanušec!
    Novi smjer je jasan!
    Bravo Nenade!

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/bjelica-planuo-i-otkrio-s-kojeg-podrucja-namjerava-dovesti-pojacanja-to-su-bili-nasi-japanci---884944.html
  • Petar86
    1k
    Neka ekipa radi svoj posao ali ne svidja mi se konstantno spominjanje vracanje istih 5-6 igraca iz van ili dovodenje igraca iz HNLa koji odskace. Pa daj pronadite nekog igraca za kojeg ne zna svaki mujo i da se pokaze kao pogodak, to je znanje. Zaradite svoju placu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions