• Jesen
    23
    Momci nema zime, dolaze Cannavaro ili Karanka. Pregovara se sa Boršićem i Krstanovićem
  • Droljo
    10k
    KarankaJesen

Aitor?
  • MAGDA7
    8
    Vi koji pisete inicijale napisite cijelo ime, MB moze bit bulat, brozović, bakrar..
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    Ode jesen ,stiže zima u roku odmah:lol:
  • Orc123
    9.4k
    Ako dođe Galesic nije sporan on ko igrac vec iznos za kojeg bi on trebao doci...to bi sa Jankovicem i Rukavinom sigurno trebalo ici preko 5 mil eura....da li je Galesic rjesenje svih nasih peoblema u obrani nije.....vidjet cete da ce se opet ispostaviti da je dres Dinama barem nekoliko tona tezi od Rijekinog...sjetite se samo Leskovica, jako slicna prica...trebat ce mu vremena ali mi ne kupujemo sada mladog stopera sa nekim velikim preprodajnim potencijalom tako da....
    Bolje da smo doveli Jedvaja ili nekog slicnog koji je osjetio pritisak velikih utakmica, koji se dokazao na visoj razini...po meni ovo je samo nastavak kupovanja po hnl i preplacivanje igraca konkurentima.

Isto tako ako potpise imat ce punu podrsku ali ne vidim ga ko lijek koji bi rijesio nase probleme u obrani...
  • Zagi
    8.8k
    Moram pitati da si upišem u bilježnicu tko je koga doveo u Dinamo jer sam se poceo gubiti tko radi koje poslove u Dinamu, znači Niku Galesica je doveo Bjelica, a ne Maric ?BluePhone67

A i ti pitaš gluposti. Trenutno odgovor nije moguć, pričekaj par mjeseci.
    Ako bude top- Bjelica
    Ako bude flop- Marić, a skautirao Šokota osobno
  • Dinaminjo
    1.1k
    Jesam li ja jedjni shvatio MB kao zezanciju na Mirin NG, a ne kao neku "insajdersku"??
  • Jurki
    13.7k
    imas inace ok upise, ali o Galesicu sam tak nedorecenog misljenja.
    Dopeljati nekog stranca, nepoznatog, koji se treba aklimatizirati na ligu, suigrace i sve ostale gluposti koje generalno nogometasima citaj preplacenim pickicama smetaju... ili domaceg igraca iz Rijeke, koji zna ligu, al ne znas kak se bu snasel u vecim ocekivanjima, koji nema podrazaj veceg kluba... sve je to isti k +-10 posto.
    Nemamo vise vremena eksperimentirati i kemijati al bu ovaj ili onaj. Jebe mi se dal je cistokrvni Hrvat, potomak od kralja Tomislava ili crni cigan.. samo da bu pojacanje i da pomogne obraniti titulu.

Ak dojde, nek mu je sretno s nama, i nama s njim.

Edit: mozemo mi tu trajbati i diskutirati, dal je ovaj ili onaj dovoljno kvalitetan/nenekvalitetan, jeftin/skup, mlad/star, domaci/strani.. to je tak badava..ak su ljudi u klubu odlucili tak.. mozemo se samo nadati da je bingo.
  • nwankwo646
    352
    Najjači su ovi šta pišu da se od love za Galešića moglo dovesti pravog stopera od 4-5 mil... Ljudi božji zar vi virujete da postoji vrhunski stoper od 4-5 mil koji bi doša igrat na ovim livadama??? I za koliku plaću??? Nije ovo manager!
  • Hrc-Vg
    442
    Ista ekipa koja pljuje Galešića, pljuvala je i Uremovića…Galešić bi nam bio pojačanje. Točka.
  • sebenico
    1.1k
    Jel može netko objasniti zašto smatra da je Galešić pojačanje odnosno da je bolji od naših postojećih stopera - KTC-a, Max-a, Torrentea i Perkovića (Mmae-a neću navoditi jer je vjerojatno neslaganje s Bjelicom definitivno)?
  • Jurki
    13.7k
    Kuzim i cajtnot i sve okolnosti.
    Nemam nis protiv Galesica, ok je igrac, ali imam protiv toga da mi nemremo dalje od jebene Rijeke i Miskovica.
    I nemam pojma zakaj, al kod svakog posla s njima mislim da nas je krme debelo zalizano izradilo. I da bu Dinamo opet popusio zesce..
  • pencilneck
    721
    Momci nema zime, dolaze Cannavaro ili KarankaJesen

Da bar.
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    recimo da je momčad u kojoj on igra neporažena do sada u prvenstvu. Da je ta odbrana u kojoj je on najbolji igrač primila svega 7 golova . Da je ta momčad 7 bodova ispred nas. Svi navedeni koji igraju kod nas su dio odbrane koja je primila čak 17 golova više od rijeke. Znači 24 gola. Odbrana Nam je katastrofa i najbolji igrač nam je 34 godina star. Naravno da j bolji od svih osim tea
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions