• reziser
    6.9k
    Ja sam bio pretprošli tjedanxavier

ne znam gdje si bio, ali gdje sam ja bio, turista na prste jedne ruke, i vidjeh samo "domaće" vikendaše

prije 2 tjedna nije bilo NIKOGA, ovaj produženi je bilo nešto minimalno....
  • Stihl
    3k
    Ja sam već dva tjedna na terenu u Divuljama, to vam je odmah pored zračne luke Split. Nije to neko turističko mjesto ali razlika se jako vidi, prošle i predprošle godine sam bio u isto ovo vrijeme tu i bilo je hrpu ljudi na plaži i po birtijama, sada nigdje nikog, a da ne govorim o zračnoj luci. Jucer otisao tamo do bankomata, e ko da si u nekom horor filmu, nigdje nikog, baš sablasno izgleda. Ak bumo danas malo izašli na pivu, bum vam poslikal da vidite koja pustoš u birtiji i na plaži.
  • reziser
    6.9k
    Zarazio se i plivač Mladosti, svi plivači koji su s njim kontaktirali moraju u samoizolaciju
    Bazeni Mladosti i dalje su otvoreni za treninge, no ne zna se hoće li vaterpolisti moći nastaviti natjecanja
    Tajnik Hrvatskog akademskog plivačkog kluba Mladost Boris Mišković za portal HRT-a potvrdio je da je zaražen jedan seniorski plivač Mladosti.

Svi plivači koji su bili s njim u kontaktu su u samoizolaciji, a bazeni Mladosti i dalje su otvoreni za treninge.

Hoće li se to odraziti na vaterpoliste zagrebačke Mladosti koje u petak očekuje nastavak natjecanja u prvenstvu Hrvatske ostaje za vidjeti.
  • Crusades1986
    13.4k
    ovo za austrijskog predsjednika je uobicajena normala. Malo ima i PRa al vec sam nebrojeno puta vidio da se covjek fura javnim prijevozom gdje god može. Pocetkom godine je imao i neki bilateralni sastanak sa švicarskom predsjednicom/premijerkom u vlaku. Nezamislivo za nase predsjedavajuće.
  • reziser
    6.9k
    Nezamislivo za nase predsjedavajuće.Crusades1986

o tom i pričam
    kod nas, nezamislivo! a trebalo bi tako biti normalno.
    kod nas čuvar 24/7, službeni auto (ne bilo koki), sve povlastice
    zato svi i hoće u politiku, sabor...

off topic smo

posljedice korone.... su tu i bit će bojim se duže vremena.
  • reziser
    6.9k
    nizozemska:

Od 1. rujna navijači će moći gledati nogometne utakmice uz poštivanje socijalne distance i neće smjeti pjevati.

dobraaaaaa
  • reziser
    6.9k
    Otkaz NBA lige sve realnija opcija, propada milijardu dolara vrijedan nastavak sezone!?
    Stigli su novi pozitivni testovi košarkaša, među njima su i dvojica koja igraju u Šarićevoj momčadi

jbt, opet bu sport stao?! bojim se da uskoro i kod nas bez gledatelja, za sad....
  • Infinity
    16.6k
    Jedna sezona ce se na kraju halaliti. Ovu ce svi vec nekako privesti kraju, al iduca ce trajati dvije godine. Jos proljetos sam pisao da je to izgledno. Ipak, najavljuje se cjepivo na jesen pa bi se naredna sezona mogla odraditi u nekom gustom rasporedu.

Sport ce stati na noge, ali se bojim da ce nama jos godinama drzati neke mjere vezane za higijenu i slicno. S druge strane ce daleki istok sve pustiti kvragu jako brzo, a svaka zaraza dosla od njih. Placat cemo tudje grijehe, drzat distancu, nosit maske i cuvati se novog virusa dok kinezi jedu zive zabe, a indijci zive bez ikakvih zivotnih uslova s dva covjeka po metru kvadratnom. Egipat radi na izgradnji novog glavnog grada jer je Kairo prljav, zapusten, prenapucen i vise nije mjesto za zivot, a mi se je*emo zbog 500 ljudi na jednoj tribini. Kako oni nisu svi pomrli kad je toliko opasno?
  • marcio amoroso
    37.5k
    , ali se bojim da ce nama jos godinama drzati neke mjere vezane za higijenu i slicno.Infinity

q8a28lxxo56n4mq7.jpeg

Evo jedna prigodna :grin:
  • reziser
    6.9k
    novog virusa dok kinezi jedu zive zabe,Infinity

neki dan pričitao da će pojesti 10000 pasa
    jebem im......
    i kad nas napadne novi virus bit će, kako to kako to?

a kod nas problem s gledateljima na stadionu? je..veliki problem :joke:
  • Infinity
    16.6k
    Nek oni jedu kerove, kerovi su jestivi, kao i jos mnogo zivotinja koje se ne jedu na zapadu. Problem je sto debili jedu termicki ne obradjeno meso. I ja da jedem sirovu svinjetinu zarazio bih se jako brzo. Opcenito, piletina i slanina su jako opasni sirovi, jer su pogodni za bakterije. A ovaj jede nesto sirovo iz prljave bare.
  • reziser
    6.9k
    kerovi su jestivi,Infinity

sve je jestivo :D
    samo ćeš se od nečeg otrovati a od nečeg ne

recimo, sirovo meso..tatarski....odličan je....mnogi ga ne vole i pitaju se kak to mogu jesti
    tak se i mi pitamo kako jedu šišmiše i bog te pitaj kaj sve ne....

drugačiji mentalitet, drugačija prehrana, nama nezamisliva

i dalje mislim da su naši stadioni namjanji problem kaj se tiče korone
    ali će uskoro biti prazne tribine
  • Dino
    2.9k
    Ma kineze treba skroz izolirat i sto je moguce manje poslovat s opcenito svim istocnjacima. Ne sam da jedu sve zivo i nezivo, neg se ni ne peru, kao reko mi je jedan kitajac da se mazu s nekim kremama Bog te pitaj kaj.
  • reziser
    6.9k
    ovoga sam se bojao, nije prva liga...ali je pitanje vremena
    :(

KORONA U SIGETU: POZITIVAN JEDAN IGRAČ DRAGOVOLJCA, CIJELA MOMČAD S TRENERIMA VJEROJATNO IDE U IZOLACIJU
    Prilikom testiranja nakon prijateljske utakmice s Kustošijom otkriven je jedan zaraženi u ekipi

Vijest koja je dugo tinjala u Sigetu, nažalost, danas nam je potvrdio trener Hrvatskog dragovoljca Boris Perković. Jedan od njegovih igrača pozitivan je na koronavirus. Jasno, njegovo ime zasad nije želio iznijeti u javnost, jer konačni rezultati saznat će se u petak.

- Nažalost, prilikom testiranja, poslije prijateljske utakmice s Kustošijom, jedan od naših igrača bio je pozitivan na koronavirus i najvjerojatnije će cijela momčad zajedno s trenerima morati u samoizolaciju. Hoće li se to dogoditi ili će ići samo ona momčad koja je sa zaraženim igrala u drugom poluvremenu, to će se saznati također u petak, kao i što će morati učiniti momčad Kustošije - informirao nas je trener Hrvatskog dragovoljca.
    Jasno, s obzirom na te probleme odgodit će se i utakmica s Dubravom Tim Kabel, koja je bila najavljena za subotu, 27. lipnja u Sigetu.
  • NORTE
    12.2k
    Posljedice corone na Dinamo su kataklizmičke, gledajući igru i vrijednost igrača a time i budućnost kluba, ali znajte da uvijek može i gore od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.